Billiga och kvalitativa smarta TV-hörlurar: utvalda modeller –

Sanningen är att dagens TV-apparater utan tvekan stoltserar med en design där minimalism är huvudpersonen, som erbjuder ett mycket stilrent utseende och som har lite gemensamt med äldre plasma- och CRT-modeller, som var märkbart tjockare än moderna Smart TV-apparater. … Men det finns ett stort problem: ljudet som erbjuds av nuvarande smarta TV-apparater lämnar mycket övrigt att önska. Det är sant att det finns TV-apparater som har en inbyggd soundbar för att förstärka det akustiska landskapet, men modeller som har detta element kan räknas på en hand.

Det bästa sättet att förbättra ljudet på din Smart TV

Du kanske blir förvånad varför Smart TV erbjuder ett så begränsat akustiskt landskap … Och svaret ligger i dess tjocklek. Dagens TV-apparater är väldigt tunna, så deras design gör dem till centrum för uppmärksamheten. Problemet är att en sådan måttlig tjocklek inte tillåter att högtalarna installeras under förhållanden som ger ljud på den nivå av bildkvalitet som Smart TV erbjuder. Oavsett om du har en toppmodell kommer det akustiska landskapet definitivt inte att vara dess styrka.

Så, den enda lösningen att överväga är att förbättra ljudet på din TV med ett externt element … Och trådlösa hörlurar är ett bra alternativ. Vi pratar om en produkt som erbjuder en rad möjligheter. För det första låter de dig njuta av utmärkt ljudkvalitet samt en fantastisk uppslukande upplevelse.

Och inte bara detta, sedan detta perfekt ljudenhet om du bor med andra människor i ditt hem … Det är sant att du kan köpa en soundbar med nattläge för att minska bultande ljud och förbättra dialogen, men ett Smart TV-headset är det bästa alternativet om du vill titta på TV medan din familj sover.

Bluetooth eller radiofrekvens

Å andra sidan är ett annat värde att ta hänsyn till den rörelsefrihet som dess speciella design ger. Du tittar fortfarande på programmet och behöver gå på toaletten. Du behöver inte ens stoppa uppspelningen eftersom du kan fortsätta lyssna på allt. Nu när fördelarna med trådlösa TV-hörlurar har blivit uppenbara, låt oss ta en titt på de olika modellerna som finns tillgängliga eftersom vi kan skilja mellan tre typer: Bluetooth, radiofrekvens och Wi-Fi.

Fördelen som erbjuds av de två sistnämnda beror på dröjsmål … Ju lägre den är, desto mer anpassar sig ljudet till den återgivna bilden. Av denna anledning har de allra flesta av modellerna som du hittar i vår topp radiofrekvenser. Men Bluetooth-modellerna du kommer att se har också mycket låg latens, så att du kan njuta av bästa möjliga ljud.

Däremot ville vi välja bland modeller som inte är för dyra. Naturligtvis, utan att förlora kvalitet, det var därför vi ville införa en gräns på 100 euro. Detta betyder inte att alla Smart TV-hörlurar det du hittar i den här toppen motsvarar ungefär den här siffran, det finns inget längre från sanningen.

Du kommer verkligen att hitta alla möjliga lösningar för att köpa den modell som bäst passar dina behov och budget. Låt oss utan vidare ta en titt på de olika alternativen du bör överväga.

Sony MDR-RF895RK

Sony är en av tungviktarna när det kommer till att köpa hörlurar till din Smart TV. Och Sony MDR-RF895RK är ett bra exempel på detta. Vi pratar om en modell som körs på radiofrekvens och har 20 timmars batteritid utöver ljud som inte kommer att göra dig besviken alls.

Sennheiser RS ​​120 II

Den tyska tillverkaren är ett annat bra alternativ att överväga om du letar efter ett headset att använda med din Smart TV. Dessa Sennheiser RS ​​120 II erbjuder utmärkt akustiskt landskap och dessutom till ett mycket attraktivt pris.

FeinTech AKH00400 FeinSound 1

Låt oss säga att detta är den första bluetooth-modellen som du hittar i vårt urval. Men du kan vara säker på att tekniken med låg latens fixar potentiella problem så att du inte kommer att råka ut för några incidenter när du tittar på innehåll från din TV.

Sony RF MDR-RF855RK

Vi går tillbaka till den japanska tillverkaren för att rekommendera deras Sony RF MDR-RF855RK hörlurar. En modell med utmärkt design, samt två 40 mm neodym-drivrutiner för att uppnå ett skandalöst ljud.

Philips SHC5200 / 10

Philips är ett annat bra exempel när det kommer till att köpa den här typen av produkter, så det går inte att missa i en samling av den här typen. Och faktum är att Philips SHC5200 / 10 har tjänat sig en bråkdel av vår ranking. Deras vapen? Felfri design med många funktioner.

Srhythm hörlurar

Vi fortsätter med den här samlingen av de bästa Smart TV-hörlurarna du kan köpa, vi ville inte missa möjligheten att rekommendera Srhythm-hörlurarna. En RF-modell som inte kommer att göra dig besviken.

Gelékam

Går vidare till Jelly Comb, då detta är en av modellerna med Det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet förutom den ergonomiska designen kan du använda dem i timmar.

Avantree HT280

Om du letar efter en mycket lättanvänd hörlur, missa inte Avantree HT280. En RF-modell som du kan ställa in fullt ut på några minuter.

ARTISTE ADH300

Denna modell kommer också mer än att uppfylla dina förväntningar om du letar efter ett RF-headset att använda med din Smart TV. I det här fallet vill vi rekommendera ARTISTE ADH300, en ergonomiskt designad produkt som ger 20 timmars batteritid.

Avantree aria pro

Vi avslutar Avantree Aria Pro-kollektionen med hörlurar som utan tvekan erbjuder ett akustiskt landskap och kan köpas till priset av en riktig skandal.

Relaterade artiklar

Back to top button