Billie Eilish diskuterar att göra sin dokumentär för Apple TV+ –

Singer-songwritern Billie Eilish sätter sig ner för att svara på frågor om sin Apple TV+-dokumentär, “The World’s a Little Blurry”, i en kort video som laddats upp på YouTube.

“Det känns som att någon, liksom, klämmer ditt hjärta. Det var så jag kände,” börjar Eilish. “Det är väldigt magsjukt. Var bara beredd på massor av känslor.”

Filmen, som debuterade på Apple TV+ den 25 februari, beskriver Eilishs liv och exploderande karriär, inklusive intima bakom-kulisserna-filmer. Dokumentären följer den nu 18-åriga sensationen när hon turnerar och spelar in sitt debutstudioalbum, “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” Albumet 2019 vann tre Grammisar, inklusive Årets album.

På frågan om hur filmen kom till förklarar Eilish att idén kom i början av 2018.

“Vi tog alla bara ett slags trosprång”, säger hon. “Vi var alla vackra – vad är ordet? Skeptisk, tror jag är ordet. Jag trodde bara inte att det någonsin skulle hända!”

“[I thought,] “De kommer faktiskt aldrig att göra en doktor, de kommer faktiskt aldrig att lägga ut den där ute i världen, vi kommer faktiskt aldrig att se den.” fortsätter hon. “Men de gjorde det – och det är bra.”

Den korta Q&A visar upp Eilishs karismatiska, om inte något krassliga, personlighet. Hon censurerar inte sig själv, och ett knäpp på en klaff visar att intervjun krävde åtminstone några olika tagningar.

För Eilish noterar hon att se på dokumentären överraskade henne, vilket överraskade henne med hur intimt det kändes. Hon uppger till och med att hon hade pausat dokumentären för att tacka sina föräldrar när hon såg den första gången. Hon säger också att dokumentären var lite traumatisk att se, eftersom den visar upp hennes pågående kamp med depression, ångest och Tourettes syndrom.

Intervjun avslutas med att hon säger åt fansen att se dokumentären medan de bär sina PJs och blir mysiga.

“Du måste se den här filmen på en stor skärm. Släck alla lampor, skaffa några filtar, tänd ett ljus”, säger hon. “Du måste ha någon med dig att gilla, klämma.”

Apple tillkännagav ursprungligen dokumentären i september.

Apple hade släppt dokumentären en dag för tidigt, med ett speciellt debutevenemang för att fira dess release. Evenemanget innehöll ett exklusivt framförande av “ilomilo”, låten som dokumentären har fått sitt namn från, samt intervjuer med Eilish och andra.

Relaterade artiklar

Back to top button