Bilder på en påstådd HTC U11 EYE-skal avslöjar några designval

Note: We hope you enjoy reading this article: Bilder på en påstådd HTC U11 EYE-skal avslöjar några designval

U11 EY Ex är det troliga namnet på en kommande HTC-smarttelefon, som nyligen avslöjades av den alltid pålitliga Evan Blass. Av denna modell, tidigare känd under kodnamnet Harmony, har nu läckt ut bilder av ett påstått omslagsom vill ge oss några ledtråd om den taiwanesiska tillverkarens val om antalet kameror och placeringen av fingeravtrycksläsaren e högtalare.

Att döma av dessa stulna skott, U11 EY Ex det kan vara en smartphone Mycket traditionellutrustad med en enkel bakre kameraflankerad av den oundvikliga lysdioden för blixten och kanske också av en sensor för laserfokus, att döma av storleken på hålet på locket. Justerad vertikalt mot kameran, här är hålet avsett för fingeravtrycksläsare. Om det är en ledtråd till en visa (som ska vara 6″) gränslös?

Äntligen lugnar omslaget oss om närvaron av ljudjacket – nu långt ifrån självklart på kommande enheter – medan det i den nedre delen kommer att finnas ger USB (förhoppningsvis typ C) och högtalargaller system, flankerat av ett annat rutnät för symmetriska ändamål, som med all sannolikhet kommer att hysa huvudmikrofonen (knappt en sekund högtalare).

HTC U11 EYEs bör vara utrustade med 4 GB RAM och 64 GB internminnemedan vi fortfarande inte har några nyheter om ett presentationsdatum.

Relaterade artiklar

Back to top button