Bilder av en ny Samsung Galaxy C5 med aluminiumkropp filtreras

När vi trodde det Samsung Det kan inte överraska oss, det går och gör det, men det gör det med en terminal som kommer att överraska mer än en av oss … En användare i Twitter att publicera några bilder av ett antagande Samsung Galaxy C5, en enhet av Samsung vad skulle komma med metallkropp.

Som vi kan se på bilderna är enheten inbyggd aluminium, Vi kan känna det av färgen, skuggorna och framför allt av linjerna på baksidan, där kameran också sticker ut med dubbel blixt dubbel ton.

Chsz6KMWEAAnnlq

Vi ser också framsidan, med en möjlig fingeravtrycksläsare och kraftigt reducerade skärmramar. Förutom kanterna, med knapparnas placering.

C5_004

Vi har också kunnat se på webben GSMArena har filtrerat flera bilder av enheten, där du också kan se den nedre delen, med uttaget, högtalaren och kontakten microUSB.

Bland de möjliga specifikationerna för den här enheten kan vi hitta en processor Tillverkad av Qualcomm (617) med 4 GB RAM. plus en skärm av 5,2 tum och med Android 6.0.1 serie.

Denna enhet kan nå en annan med en större skärmstorlek enligt GSMArena, för nu måste vi vänta på den officiella presentationen av enheten och se om den når Spanien.

Vad tycker du om nya Samsung Galaxy C5?

Via: GSMArena,

Relaterade artiklar

Back to top button