B&H:s senaste Apple-rea ger upp till $300 rabatt på Mac, AirPods, M1 iPad Pro

Helgprissänkningar hos B&H ger kunderna kontantbesparingar på upp till $300 på MacBook Pro, iPads, Apple Watches, stationära Mac-datorer och mer. Priserna börjar på $134,99 med free snabb leverans på de flesta produkter.

Äppelrea i helgen på B&H

Den senaste omgången av prissänkningar på Apple-utrustning hos B&H ger tvåsiffriga och till och med tresiffriga besparingar på ett sortiment av Mac-datorer, AirPods och iPads, inklusive M1-modeller.

Stationära Mac-datorer är också rabatterade, med denna 21,5-tums iMac 4K till försäljning för $999 efter en $300 kontantrabatt.

Var och en av erbjudandena ovan inkluderar free påskyndad leverans av beställningar som levereras till en angränsande amerikansk adress. Payboo-kortinnehavare som skickar till kvalificerade postnummer kan också dra nytta av en omedelbar återbetalning av moms.

Du kan se B&H-rean här. Och för att jämföra priser mellan Apple-produkter, se till att besöka Apples prisguide.

B&H June Apple Rea-knapp

Ytterligare erbjudanden på Apple-hårdvara

Billiga Apple-priser

och auktoriserade Apple-återförsäljare kör också ytterligare rabatter på Apple-hårdvara som inte bara ger de lägsta priserna på många av artiklarna, utan också ger bonusbesparingar på tillbehör, mjukvara och mer. Här är bara några av de erbjudanden som gäller i juni:

Relaterade artiklar

Back to top button