Betaversion av WhatsApp för Android möjliggör mörkt läge offentligt –

Vi har mycket goda nyheter för alla som är WhatsApp-användare och som ser fram emot det berömda mörka läget i snabbmeddelandeprogrammet.

Som rapporterats av WABetaInfo, mörkt läge är nu tillgängligt i betaversionen av WhatsApp, specifikt version 2.20.13 och är allmänt tillgänglig.

Detta innebär att om du deltar i WhatsApp public beta behöver du bara gå till Google Play Store, uppdatera till den senaste tillgängliga versionen som ska vara 2.20.13 och sedan aktivera mörkt läge.

Efter uppdatering räcker det bara att du i WhatsApp går till Inställningar, väljer Chattar och i det första alternativet hittar du ett kallat “Ämne”. Där måste du välja “Dark”.

Som du kan se på skärmdumparna är det inte ett 100% mörkt läge, så för dem som har en dator med en AMOLED-skärm kommer du inte att kunna spara energi som med andra applikationer, till exempel Twitter.

Om du inte deltar i WhatsApps offentliga beta kan du ladda ner APK och utföra installationen manuellt och därmed ha det mörka läget på samma sätt på din Android-enhet.

Tack så mycket till @skolltito för att du meddelade oss!

Relaterade artiklar

Back to top button