Beta 5 iOS 14.7, macOS 11.5 och andra Apple-operativsystem –

Apple lär oss att lansera betaversioner lite senare, åtminstone här i Spanien, som vi skriver om. Den femte betaversionen kom i går kväll, inte iOS 15 och system som kommer i september, utan de mest omedelbara, som t.ex. IOS 14.7-system , iPadOS 14.7 , macOS Big Sur 11.5 , timmar 7.6 och tvOS 14.7. Nedan tar vi en titt på vad du bör veta om dessa versioner.

Senaste (penna) iOS 14-uppdateringar och mer

Vi vet verkligen inte om de blir de sista, men de kommer säkert att vara nära. Sedan september förra året har vi inte slutat ta emot uppdateringar av iOS 14 och andra operativsystem som fortfarande är officiella, på grund av iOS 15, macOS Monterey och resten av mjukvaran som Apple presenterade vid senaste WWDC 2021. Tidigare kommenterade är de redan i deras femte betaversionen , med resultatet att användare var mycket missnöjda med sitt officiella lanseringsdatum för allmänheten.

beta 5 iOS 14.7

De första betaversionerna av dessa versioner släpptes den 20 maj, 4 dagar före iOS 14.6, och företaget var till och med officiellt, där den senare var den senaste som släpptes för allmänheten. Det är sant att det, eftersom det är de senaste versionerna, måste vara mycket försiktigt, och att Apple faktiskt höll sin programvara i beta under en lång tid i år, men med tanke på hur stabila dessa versioner är borde det inte komma som någon överraskning att nästa vecka eller nästa vi har redan uppdateringar tillgängliga för alla.

Nej, det finns inga betydande förändringar i dessa betaversioner.

Bortsett från några specifika förändringar, som ICAs (Air Quality Index) utseende i länder som Spanien i Time-appen, hittar vi inga riktigt relevanta nyheter i dessa versioner. Faktum är att detta är ytterligare en faktor som är missvisande när vi ser att de redan är i sin femte beta, så i slutändan kan det bero på att Apple fortfarande håller dem i ett sådant tillstånd att de köper tid i väntan på att de stora versionerna ska komma ut. på hösten.

Topp de novedades för ios 15

Vi minns att de största nyheterna vi kommer att få se i år kommer att finnas inom iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, watchOS 8 och tvOS 15 … Dessa versioner är i den andra betaversionen för utvecklare som redan har inkluderat sin offentliga beta. De versioner som Apple släppte under sommaren har vanligtvis så få förändringar på grund av de som kommer under hösten. De förväntas släppas i september så om du förväntar dig stora förändringar i din iPhone, iPad och andra enheter får du vänta några veckor till.

Relaterade artiklar

Back to top button