Besviken över Xiaomi Mi Max 3? Mi Max 3 Pro kan också komma som en överraskning (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Besviken över Xiaomi Mi Max 3? Mi Max 3 Pro kan också komma som en överraskning (bild)

För några dagar sedan gav vi dig den mest framträdande informationen från den officiella presentationen av den enorma Xiaomi Mi Max 3, och idag får vi veta att det kinesiska företaget också skulle vara på jobbet på en Pro variant av enheten.

Informationen i detta avseende kommer från den officiella webbplatsen för Qualcomm (exempel i galleriet), där enheten med namnet hittades Xiaomi Mi Max 3 Pro med processor Snapdragon 710. För att ge kredit till nyheterna rapporterar vi att den tidigare nämnda smartphonen är i samma sektion som Vivo NEX och Xiaomi Mi8 SE, båda med SoC Snapdragon 710.

Naturligtvis finns gudar kvar tvivlar på nyhetens giltighetunderblåst både av det faktum att de på Qualcomms officiella webbplatser verkar ha varit borttagna enhetsreferenser och både av det faktum att Xiaomi har inte nämnt det minsta denna variant av smartphonen under presentationen av Mi Max 3.

Just nu, ingen ytterligare information är känd för att stödja eller till nackdel för den faktiska existensen av denna smartphone.

Vi återkommer för att uppdatera artikeln om nya detaljer dyker upp.

Relaterade artiklar

Back to top button