berättelser, IGTV, flöde, videor –

Hur länge kan en Instagram-video hålla på?

Du har förmodligen ställt dig själv den här frågan ibland, och svaret är något förvirrande, beroende på omständigheterna.

Det här är inte samma sak som att du vill lägga upp en video i dina Instagram-berättelser, direktlänka eller lägga upp i ditt flöde. V maximal varaktighet att en video som lagts upp på det här sociala nätverket kan innehålla:

 • Berättelser : 15 sekunder.
 • Spolar : 15 sekunder, med valfritt antal klipp inuti.
 • omgångar : 60 sekunder.
 • IGTV : max 10 minuter för “vanliga” användare och upp till 1 timme för verifierade profiler.

Nu när det är klart vad som är det mest acceptabla för detta sociala nätverk, kommer frågan säkert att komma till dig: och dessa begränsningar kan inte övervinnas på något sätt? Och sanningen är att ja, men med vissa förbehåll, eftersom vi bara kan göra detta i publikationerna av vår omgångar eller v Instagram berättelser

Hur man laddar upp långa videor på Instagram Stories

Låt oss börja med den mest typiska platsen där du, beroende på varje användare, kan lägga upp videor dagligen: berättelser.

Detta är faktiskt den enklaste gränsen som kan övervinnas om den maximala varaktigheten är 15 sekunder till Bara 1 minut … Vi kan göra den här processen på två olika sätt. Via Instagram det kommer att vara så enkelt som:

 • Öppna berättelsepubliceringspanelen som vanligt.
 • du håller inspelningsknappen intryckt utan att släppa den när som helst eller om du använder den “Fria händer” verktyget du hittar på den vänstra panelen kan du spela in 4 berättelser i en serie, som tillsammans utgör en minuts video.
 • Efter inspelningen kan du redigera dem individuellt och använda samma effekt för att få dem att se ut som en längre video tillsammans.

Vi kan dock göra detsamma via vår egen telefon. rumsapp :

 • Öppna den här appen och gå till avsnittet för videoinspelning. Nu behöver du bara fånga vad du vill säga och sedan lägga upp det i din Instagram-story. Självklart ska du veta det det här klippet är inte mer än 1 minut långt eftersom allt utanför det inte kommer att publiceras i dina berättelser.
 • När videon redan har spelats in och sparats i ditt galleri, gå in i avsnittet för att lägga upp dina berättelser.
 • Väl här sveper du uppåt på skärmen för att visa innehållet i ditt galleri. Välj videon du just spelade in.
 • Helt automatisk, Instagram kommer att dela din video i 4 våningar, 15 sekunder vardera.

Nu om du vill skriva video över 1 minut i berättelser blir saker lite mer komplicerade. Men du kan vara lugn, det är inte omöjligt.

I det här fallet kräver processen oss dela upp videon i 15 sekunder långa klipp innan du laddar upp till det här sociala nätverket. Och detta kommer att vara möjligt tack vare tredjepartsapplikationer som utvecklats speciellt för detta.

Arbetet med dessa applikationer är i alla fall detsamma: vi går in i videon som vi vill dela, applikationen bearbetar den och låter oss efter några sekunder spara alla skapade 15 sekunders klipp efter separation. De flesta appar som erbjuder den här tjänsten är betalda (ja, de är inte för dyra), och när det gäller gratisappar kommer de flesta att lägga till en liten vattenstämpel som vi måste betala för för att ta bort den. V de mest intressanta applikationerna , både för Android och Ios, vilket gör att vi kan göra detta:

När uppdelningen är klar behöver vi bara gå till berättelsesektionen, svepa uppåt för att komma åt galleriinnehållet och välja dessa klipp för posta dem okej som berättelser.

Hur man laddar upp långa videor till ditt Instagram-flöde

Fall om video i inlägget nästan identisk med Instagram-berättelser eftersom vi kommer att behöva dela videon innan vi lägger upp dem delar i 1 minut Maximal

För att göra detta kan vi göra detta med samma applikationer som diskuterades i föregående avsnitt. Vid klippning av en video ger de oss, förutom 15-sekundersdelningar, möjlighet att välja en annan tid, till exempel 60 sekunder.

När videon redan har delats upp i delar på max 1 minut går vi till Instagram och följer dessa steg:

 • Gå in i profilinläggsmenyn. Det är till vänster om publikationssektionen.
 • Klicka på ikonen för de två vikta rutor som du ser i ditt galleriinnehåll. Detta ger oss möjlighet att publicera mer än ett objekt som karusell eller galleri
 • Markera alla 1 minuts utdrag i din video och följ din normala publiceringsprocess.

På så sätt kommer du att kunna lägga upp en video med maximal av 10 minuter nå gränsen på 10 inlägg i karusellen, vilket gör att vi kan använda detta sociala nätverk. Även om sanningen är att om du vill göra ett så långt inlägg kan det vara bekvämare att göra det via IGTV

Relaterade artiklar

Back to top button