Belgien använder AI som upptäcker distraherade politiker i plenum –

Sammansatta AI-designer borde vara ganska bra designad och optimerad eftersom missbruk av en maskin som använder detta system kan få mycket dåliga konsekvenser. Dess arbete bygger på att skaffa data och omvandla det för att utföra specifika uppgifter.

Den här tekniken kan vara fantastisk kostnadsbesparingar för många företag, eftersom arbete som förr utfördes av människor nu kan utföras av en maskin.

Artificiell intelligens expanderar

Ett stort antal föremål och enheter använd artificiell intelligens, till exempel när du söker i webbläsare, i personliga assistenter som Alexa eller till och med i de modernaste bilarna. Det används nu till och med i vissa städer för att upptäcka positiva fall av covid-19.

Det börjar också bli allmänt antaget. inom den militära sfären, eftersom många robotar, drönare eller maskiner används i denna teknologiska era i krig, med allt mindre traditionell utrustning.

Men, i Belgien Ett artificiellt intelligenssystem används för något som inte har setts tidigare. Alla möten med den belgiska regeringen sänds live. Youtube-kanal.

Så fort konserten började, programvara det fungerar tack vare det artificiella intelligenssystemet, som ansvarar för hitta dessa politiker som inte uppmärksammar frågan som diskuterades då.

Mycket användbar teknik

Detta fungerar till stor del pga teknik för ansiktsigenkänning … Men inte bara det, utan den upptäcker också smartphones i bilden, vilket indikerar att någon politiker använder den och distraheras av den.

En funktion i detta system är att när en distraherad politiker upptäcks gör två Twitter- och Instagramkonton automatiskt ett inlägg där de distraheras. politikern kontrolleras. Dessa konton heter @FlemishScroller på Twitter och theflemishscroller på Instagram.

ansiktsigenkänning

Detta program fungerar tack vare ett programmeringsspråk som heter Pytonorm, som fungerar från måndag.

Naturligtvis är denna applikation för artificiell intelligens en av de mest nyfikna som är kända idag, men den ger fortfarande användbar funktion detta kommer att tvinga belgiska politiker att ägna mer uppmärksamhet i plenarsammanträdena.

Relaterade artiklar

Back to top button