Bekräftelser och nyheter för Oppo Find X: 5x zoom och Super VOOC-laddning, men inte bara! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Bekräftelser och nyheter för Oppo Find X: 5x zoom och Super VOOC-laddning, men inte bara! (Foto)

Ryktena förra veckan visade sig stämma. Nya Oppo Find X kommer att integrera några av de tekniker mer förfinad utvecklad av det kinesiska företaget, som redan har bekräftat sin närvaro på sitt nya toppsortiment som anländer den 19 juni.

Först av allt bekräftades det dubbelkamera bak, som kommer att ha en lins utrustad med 5x zoom med en tjocklek på endast 5,7 mm, vilket är 10 % tunnare än ett vanligt 2x zoomobjektiv för smartphones. Den interna strukturen hos denna optik involverar användningen av en viss periskop som divergerar det inkommande ljuset med 90°, vilket gör att det konvergerar mot ett prisma som är insatt i teleobjektivet. En ganska komplex mekanism, som bör säkerställa en mycket hög kvalitet.

Den andra mycket viktiga bekräftelsen gäller Super VOOC snabbladdning, som kan ladda ett 2 500 mAh batteri helt på bara 15 minuter. Batteriet i denna nya Find X kommer med största sannolikhet att vara mycket större och borde passa runt 4 000 mAh.

Dessutom utvecklar Oppo redan några applikationer dedikerade till 5G-anslutning, till exempel en speciell funktion för 3D-videosamtal. Även om dessa är verktyg designade för smartphones som kommer under 2019, kan några av dem också komma till Find X via framtida uppdateringar programvara.

Relaterade artiklar

Back to top button