Bekräftelser för en designändring och för expansionsplatsen i LG G5

Note: We hope you enjoy reading this article: Bekräftelser för en designändring och för expansionsplatsen i LG G5

LG förbereder sig på en radikal förändring design med G5. Vi hade redan rapporterat nyheter om detta, och en ny bekräftelse kommer nu från pålitliga källor från kollegor till Gränsenenligt vilken titta och känna av smarttelefonen kommer inte att ha något gemensamt med sina föregångare. Men det finns mer.

Kom ihåg någras hypotes expansionsplats lanserades för en tid sedan av @evleaks och bekräftat Cnet? Källorna till Gränsen det håller de också med om, åtminstone delvis. I själva verket talas det om en kortplats i basen av smarttelefonen, men det är inte klart om detta betyder att batteri det kommer att kunna extraheras, inte heller vad exakt kommer detta att göra modulmen det kommer utan tvekan att vara en av LG G5:s arbetshästar.

Bekräftade också det faktum att jag volymknappar de kommer att flyttas i sidled, förmodligen för att göra mer plats för kameran (dubbel) och olika sensorer.

LÄS ÄVEN: LG G5 fotograferad inkognito

Kort sagt, det verkliga tvivel kvarstår om denna mystiska slot, som nu verkar etablerad kommer att finnas där, men vi vet fortfarande inte hur det kommer att göras, inte heller vad det kommer att användas till exakt. Låt oss bara hoppas att det är något riktigt användbart och inte en stilövning bara för att särskilja dig själv, för denna LG G5 lovar väldigt bra ändå.

Lite nyfikenhet: LG Polen anger att namnet LG G5 den är inte definitiv. Om det är en ursäkt bara för att piska upp lite hype, eller om det koreanska företaget har bestämt sig för att ändra det också, kommer vi att få reda på först om en tid, men för tillfället har vi ingen anledning att tro att namnet kommer att bli riktigt annorlunda .

Relaterade artiklar

Back to top button