Bekräftar Carphone Warehouse Samsung Nexus 2 och 32GB Nexus 7?

Note: We hope you enjoy reading this article: Bekräftar Carphone Warehouse Samsung Nexus 2 och 32GB Nexus 7?

För de som inte känner till det är Carphone Warehouse en välkänd brittisk återförsäljare av mobila enheter, i vars lager skulle ha dykt upp två produkter som säkert kommer att dra till sig din uppmärksamhet: en 32 GB Nexus 7, som skulle lösa problemet problem med icke-expanderbart minne bara att förstora den, och en skärmskydd för en modell som kallas Samsung Nexus 2.

Det säger sig självt att vi inte kan ta skärmdumpen som du ser ovan till nominellt värde, både för att vi inte kan garantera 100% dess äkthet, och för att de namn som anges i dessa inventeringar ofta inte nödvändigtvis är definitiva, och inte heller tas för givet att de är rapportera om kommande produkter, om de någonsin kommer.

Ändå är förekomsten av en 32 GB Nexus 7 mycket intressant, och även om den hittills inte var en del av det breda utbudet av “rykten” som kretsar kring hypotetiska nya versioner av Google-surfplattan, verkar den verkligen mer konkret för oss. och möjlig av en hypotetisk $99-modell.

När det gäller Samsung Nexus 2 kommer vi att anta att det kan vara GT-I9260 (även kallad Galaxy Premier) och även om dess existens inte var ett stort mysterium är vi fortfarande lite skeptiska till dess exakta marknadspositionering (ny Nexus eller något uppdaterad version av den föregående men utan Google Experience).

Relaterade artiklar

Back to top button