Behöver du en VPN för Android? Vad man ska se upp med –

Och detta är när du installerar VPN på mobilen , vi kan inte nöja oss med den första som visas i Play Butik. En bra tjänst måste uppfylla ett antal krav för att vår passage genom nätet ska vara helt säker, enkel att använda och dessutom erbjuda smidig navigering.

Vad är ett VPN och vilka är fördelarna med det?

A VPN det är idealiskt att dölja vårt arbete på Internet. Dess akronym är en akronym för “Virtual Private Network” och dess primära användning är att hjälpa oss att behålla din integritet när vi surfar på webben.

När vi reser på nätet är vi på ena sidan och servern på den andra, och dessa typer av applikationer gör denna “resa” anonym och säker. Genom att använda den återställer du data du letade efter och returnerar den till din enhet så att ingen tittar på dig. Detta ger oss större integritet från Internet Service Provider (ISP) och möjliga cyberbrottslingar som kanske vill få vår data.

Du kan använda VPN på din dator, mobila enhet, surfplatta, Smart TV eller router. I någon av dessa enheter kommer du att uppnå…

  • Dölj din onlineaktivitet
  • Använd tjänster som inte är tillgängliga i vårt land (till exempel Netflix från USA).
  • Få det att se ut som om du är någon annanstans
  • Undvik innehållsfilter
  • Skydda P2P-fildelning
  • Håll dig säker från hackare på offentligt Wi-Fi

Vad bör en idealisk VPN ha?

NordVPN

Om vi ​​pratar om en applikation som ”säljer” säkerhet är det första vi måste kräva att den ska vara säker. I det här fallet måste vi titta på hur trafiken som passerar genom servrarna på plattformen som vi använder sparas och vilka villkoren är för att komma åt dem. Ju mindre det lagras fysiskt och ju mindre “tredjepartsagenter” kan komma åt vår information, desto bättre.

Men att ha världens säkraste VPN är värdelöst om vi är desperata när det gäller att bläddra igenom det. På vår sida, av affärsskäl, provade vi otaliga tjänster som bara störde vår arbetstid, och spenderade mer tid på att försöka komma åt sidan än att arbeta. Det är därför du måste vara säker på det hastighet är en av de viktigaste egenskaperna hos ditt VPN för Android-erbjudanden

En annan egenskap det Den “perfekta” VPN för Android måste åstadkomma det som är lätt att använda. Många användare som använder den här typen av verktyg är rädda för att inte veta hur de ska anpassa sin navigering och att gå vilse mellan IP-adresser, fullständiga webbadresser eller olika element. De bästa VPN:erna på marknaden gör det så enkelt för användaren att surfa privat genom att helt enkelt klicka på en knapp på den nedladdade appen.

NordVPN, det vinnande alternativet

NordVPN

Ta reda på vad bra VPN vi undersökte alla alternativ på marknaden tills vi hittade det som bäst passar användningsförhållandena. NordVPN, förutom att vara ett av de billigaste alternativen för Android, erbjuder också kunderna de högsta nivåerna av säkerhet och hastighet.

Alla servrar på plattformen har fördelen av att vara diskfria och bara använda RAM, vilket innebär att ingenting kommer att lagras. Dessutom är ett intressant “plus” inom området för säkerhet och integritet av vår data att varumärket börjar distribuera servrar som är den enda och exklusiva egendomen NordVPN och som varumärket endast har tillgång till.

Det är relevant att notera här att tjänsten ständigt utsätts för olika revisioner som bekräftar dess policy utan hänsyn till register. Deras slutsats är tydlig: “NordVPN spårar inte (och kommer aldrig) att spåra användaraktivitet på Internet av någon anledning.”

NordVPN

Till detta lägger vi till att vi enligt olika oberoende studier har den snabbaste VPN på marknaden. Tyska företaget AVTEST, efter att ha testat olika VPN-appar för Android, fastställt att NordVPN var betydligt snabbare än resten av sina konkurrenter.

Detta uppnås tack vare det Wireguard-baserade NordLynx-protokollet. Vi pratar om ett tunnlingsprotokoll som använder modern kryptografi och otroligt tunn arkitektur. Med endast 4 000 rader kod, 100 gånger mindre än andra protokoll, är det relativt enkelt att implementera, granska och felsöka, vilket ger användaren mer navigeringsflexibilitet utan att kompromissa med säkerheten.

Till det måste vi lägga till att varumärket uppgraderar sina servrar till 10GB, vilket innebär ännu snabbare privata surfhastigheter.

Relaterade artiklar

Back to top button