Beats Studio Headphones Officiell lansering och nyckelberättelser –

Lost Beats utbud för att konkurrera med AirPods Pro?

Utan vidare: dessa nya hörlurar kostar 149,95 € … Vi ser att det inte är ett särskilt lågt pris, men det är i alla fall inom den genomsnittliga marknaden. Det är till och med för priset billigare än AirPods , oavsett om andra generationen eller “proffs”. Visuellt är de väldigt olika dem, i öronformat och finns i tre olika färger är som vitt, svart och rött.

De kommer med ett fodral där du kan ladda batteriet, även om de överraskande nog är annonserade med autonomi upp till 8 timmar oavbruten drift som kan vara upp till 24 timmar tack vare premien för det tidigare nämnda fallet. Case, som förresten har snabbladdning ett läge som ger dig ytterligare 1 timmes batteritid på bara 5 minuters laddning.

Det mest slående med dessa hörlurar är deras utmärkt ljudkvalitet. Vi har inte kunnat testa dem än, men Apple och Beats bedömer detta och hävdar att de kunde bibehålla ett kraftfullt och balanserat ljud trots öronsnäckornas ringa storlek. De inkluderar också värdefulla ljuddämpning , som nu är de billigaste hörlurarna från märket som har denna förmåga. Detta placerar dem på första plats i konkurrensen med AirPods Pro, ännu mer när du räknar med att de nya kostar 130 euro mindre.

Säkert, de är inte till salu än men det rapporteras att de kommer att vara tillgängliga den här sommaren … Vi vet inte exakt när detta kommer att ske, men det kommer troligen inte att ske på många veckor. De kommer att vara tillgängliga från vilken Apple Store som helst över hela världen, såväl som företagets egen onlinebutik eller Beats by Dre Store. Tills dess kan du ställ in avisering från Beats hemsida om du vill ta emot e-postmeddelanden när de redan är tillgängliga. De kommer sannolikt också att hamna i tredjepartsbutiker.

Kommer det fler hörlurar under 2021?

Om vi ​​bara tittar på Apple-hörlurar (inklusive detta Beats-märke) kan vi säga ja. Som brukligt är på företaget som leds av Tim Cook, marknadsför de inte officiellt någonting, även om flera analytiker redan har släppt rapporter som bekräftar ankomsten. Tredje generationens AirPods från slutet av året. AirPods Pro 2 verkar mindre sannolika, vilket placerar dem redan 2022.

Airpods 3 år Apple Music Hi-Fi

En omdesign liknande “Pro” förväntas från denna tredje version av bas AirPods, men utan behov av en pad och med vissa funktioner som brusreducering. Aspekter av förbättringen eller dess pris förblir ett mysterium, så vi måste ägna stor uppmärksamhet åt nya rapporter som kastar mer ljus över detta innan företaget gör dem officiella.

Relaterade artiklar

Back to top button