Beats har släppt Powerbeats trådlösa hörlurar med Apple H1-chip

Beats Electronics, ett dotterbolag till Apple, har presenterat de nya Powerbeats trådlösa hörlurarna. Headsetet är billigare än sin föregångare (Powerbeats 3 kostar 199 USD), men det fick ökad autonomi och Apple H1-chipet.

Egenskaper

Powerbeats trådlösa hörlurar ersätter Powerbeats 3 som släpptes 2016 och har samma design och ljudfunktioner som den helt trådlösa Powerbeats Pro-modellen.

Powerbeats

Powerbeats inkluderar en något nydesignad hörlurs-till-örat-anslutningskabel och Apple H1-chipet som finns i andra generationens AirPods och AirPods Pro.

Den nya processorn möjliggör snabb ihopparning, möjligheten att enkelt växla mellan iCloud-anslutna enheter och röståtkomst till Siri utan att behöva trycka på knapparna. När hörlurar är anslutna till en iPhone eller iPad är allt du behöver göra att säga ”Hej Siri” för att ringa Apples virtuella assistent.

Powerbeats

Den inbyggda fjärrkontrollen används inte längre, men själva hörlurarna har inbyggda kontroller som liknar de som finns på Powerbeats Pro. I den övre delen av den högra öronsnäckan finns en volymkontroll, på sidan finns en “b” -knapp för att styra ljuduppspelning, telefonsamtal och andra funktioner.

Batteriets livslängd på Powerbeats når 15 timmar (för Powerbeats 3 – 12 timmar). Med Fast Fuel kan du ladda dina öronproppar i en timmes användning på bara 5 minuter. Laddningen sker med en blixtkabel.

Powerbeats

Powerbeats är IPX4 vätskebeständiga – headsetet kan bäras säkert i regn, men inte nedsänkt i vatten.

Försäljningsstartdatum, färger, pris

De nya Powerbeats kommer att finnas tillgängliga på Apples webbplats från och med den 18 mars. Hörlurarna finns i tre färger: svart, vitt och rött. Satsen innehåller munstycken i fyra storlekar. Kostnaden för headsetet är 149 USD. Powerbeats 3 säljs nu för $ 70.

Relaterade artiklar

Back to top button