Beats 1 heter nu Apple Music 1 och kommer med två nya stationer

Apple har meddelat ändringar i radioavsnittet i Apple Music. Företaget har beslutat att ändra namnet på Beats 1, ett av de mest populära radioprogrammen i världen och som har funnits på plattformen i mer än 5 år. Dessutom har de också meddelat två nya stationer som redan finns i mer än 165 länder.

En av de mest anmärkningsvärda förändringarna i det bästa som tillkännagavs för Apple Music är namnbytet av Beats 1. Radion, som lanserades på Apple Music 2015, har blivit en av de mest lyssnade på i världen. Delvis tack vare mekaniken i programmen, med exklusivt innehåll, intervjuer med de mest populära artisterna för tillfället och ett stort utbud av musik. Detta program sänds på olika platser, såsom New York, Los Angeles, Nashville och London och har presentatörer med en lång karriär inom röstvärlden, som Zane Lowe, Brooke Reese, Rebecca Judd bland andra. Nu, Beats 1 döptes om till Apple Music 1.

Oliver Schusser, vice president för Apple Music, betonade den globala relevansen av Beats 1 och vikten av övergången till Apple Music 1:

”Nu ger Apple Music Radio en unik global plattform för artister av alla genrer att prata, skapa och dela musik med sina fans, och detta är bara början. Vi kommer att fortsätta investera i live-radio och erbjuda lyssnare över hela världen möjligheter att ansluta till den musik de älskar mest. “

Apple Music Hits och Music Country, de två nya emosiroas

Genom att utnyttja detta nya namn, Apple har meddelat två nya stationer för Apple Music.

Å ena sidan, Apple Music Hits. Denna station fokuserar på musik från 80-, 90- och 2000-talet, med program med populära artister och presentatörer som var mycket framträdande i dessa tider. Stationen har annonsörer som Jayde Donovan, Estelle, Lowkey, Jenn Marino, Sabi, Nicole Sky, Natalie Sky och George Stroumboulopoulos och kommer att innehålla exklusiva program med deltagare från Backstreet Boys, Ciara, Mark Hoppus, Huey Lewis, Alanis Morissette, Snoop Dogg, Meghan Trainor, Shania Twain och andra.

Den andra stationen, kallad Apple Music Country, kommer att täcka allt relaterat till Contry-genren. Från de mest klassiska låtarna till de mest uppdaterade versionerna. Denna station kommer också att innehålla program relaterade till countrymusik, regisserade av annonsörer som Kelleigh Bannen, Ty Bentli, Bree, Alecia Davis, Ward Guenther, Nada och Tiera och med olika gäster.

Båda kanalerna kan redan höras i avsnittet Radio i Apple Music. Appen är kompatibel med alla Apple-enheter och kan också laddas ner på Android eller nås från skrivbordsversionen.

Relaterade artiklar

Back to top button