BBVA Private Banking-kunder i Schweiz kan nu använda Bitcoins –

VD för BBVA Suiza, Alfonso Gomez , förklarade att denna gradvisa utrullning tillåter BBVA Suiza att testa tjänsten, stärka säkerheten och, viktigast av allt, upptäcka att investerare är intresserade av kryptering eller digitala tillgångar, till exempel ett sätt att diversifiera en investeringsportfölj trots dess volatilitet och höga risk. …

Innovation, dagens ordning

Gomez tror att detta bara är det första steget i världen och att hans bank tillhandahåller kvalitetsbanktjänster till kryptotillgångarnas värld. Med denna innovativa produkt har BBVA etablerat sig som en standard implementeringsorganisation Blockchain-teknik … Det säkerställer också att utbudet av teknologitillgångar förbättras och utökas under de kommande månaderna.

En av de viktigaste fördelarna med BBVA Switzerland-produkter är deras sömlösa integration i Bitcoin Management System-applikationen. Denna applikation låter dig kontrollera utvecklingen av kundens tillgångar tillsammans med resten av de investerade medlen. Således är denna tjänst utan motstycke eftersom den låter dig investera och kombinera digitala tillgångar och traditionella finansiella tillgångar. i samma portfölj … Detta ger stora fördelar i form av enkel integration, verifiering av kontoutdrag, skattedeklarationer och mer.

Nytt säkert och effektivt system

Med en personlig digital plånbok för varje kund kan bitcoins automatiskt konverteras till euro eller andra vanliga valutor och vice versa utan dröjsmål. Detta är möjligt på grund av det faktum att BBVA kan arbeta med flera källor för konvertering av kryptovaluta , investera dygnet runt, bearbeta beställningar av alla storlekar och garantera möjligheten att bearbeta flera beställningar samtidigt. BBVA erbjuder även marknadssäkerhetsgarantier så att kunderna inte behöver oroa sig för sin integritet och sina aktiviteter.

Criptomoneda

BBVA har för närvarande tydliga regler och har endast implementerat detta system i Schweiz eftersom detta land har ett ekosystem med en hög acceptansgrad för dessa digitala tillgångar. Expansionen till nya länder eller andra typer av kunder är beroende av marknaden vad gäller förutsättningar, efterfrågan och reglering.

Relaterade artiklar

Back to top button