Battlefield 2042 på E3 Livepresentation och detaljer –

Du kan följa evenemanget live genom sändningen, som kommer att publiceras via deras officiella YouTube-konto. Vi lämnar sedan en inbäddad video till dig så att du kan spela upp den några minuter innan eventet, en sändning som börjar kl. 16:00 (9:00 i Mexiko). Självklart börjar sändningen med en förhandsvisning som pågår till 05:00, så huvudsaken startar inte förrän en timme senare.

Vad förväntar vi oss av denna händelse?

Som vi har sett i tidigare läckor verkar händelserna som äger rum i den här nya delen hända inom en snar framtid, så förvänta dig inte och befinn dig inte i en extremt futuristisk miljö eller något historiskt som vi såg i tidigare avsnitt.

Mest intressant är att de senaste dagarna tycks rykten tyda på att spelet äntligen inte bara kommer att kallas “Battlefield”, utan kommer att inkludera datumet 2042, vilket indikerar denna punkt på tidslinjen, vilket faktiskt placerar oss i en ganska nära framtid. .. Kommer Battlefield 2042 vara det officiella namnet på spelet? Det verkade som om Battlefield hade tillräckligt med bulletiner för ett officiellt namn, men sanningen är att det skulle vara väldigt konstigt att inte se Battlefield utan ett datum. Du tror inte

När kommer vi att se detta i butik?

Som du kan föreställa dig är det ännu för tidigt att veta om den här typen av detaljer, men det är normalt att vi ser dem på hyllorna i slutet av året. Detta är ett mycket viktigt projekt för EA eftersom det utan tvekan är det viktigaste Battlefield de senaste åren, inte bara på grund av den förväntade titeln (det senaste Battlefield släpptes 2018), utan också för att de lade mer forskning på att utveckla det. jämfört med tidigare utgåvor, så projektet måste vara av betydande storlek. Vilka överraskningar tror du att de har i beredskap för oss? Kommer du äntligen få Battle Royale att ta itu med Fortnite och W a rzone förslag?

Starta E3

Med denna konferens kickar vi igång starten av E3, en stor tv-spelsmässa som, som ni väl vet, i år är helt digital. Vi kommer också att titta på Summer Game Fest, ett evenemang som arrangeras av Jeff Keighley som kommer att samla många andra företag utanför E3 för att presentera sina nyheter och kommande releaser.

När det gäller tv-spel kommer detta att bli en ganska intressant vecka, så vi kommer mycket gärna att kommentera alla nyheter som kommer ut under de kommande dagarna.

Kom ihåg att du kan följa alla E3-konferenser genom att följa presentationsschemat som vi lämnar åt dig nedan, så du har ingen ursäkt att säga att de gäckade dig:

Företag dag Tid i Spanien Tid i Mexiko Var ska man leta
EA (Battlefield) Onsdagen den 9 juni 16:00 timmar 11:00 förmiddag Youtube
Sommarspelsfestival Torsdag 10 juni 20:00 timmar 13:00 Youtube
Koh Primetime Fredagen den 11 juni 09:00 14.00
Ubisoft Lördagen den 12 juni 17:00 timmar 12:00
Xbox och Bethesda Söndagen den 13 juni 19:00 timmar 14.00
Square Enix Söndagen den 13 juni 21:15 16:14
Nintendo Tisdagen den 15 juni 18:00 timmar 11:00 förmiddag Youtube