Bästa webbplatserna för brädspel på Mac –

Vilka är fördelarna med att spela online på Mac

Utan tvekan kommer magin med att spela brädspel med vänner eller familj för alltid finnas kvar. Men med teknikens framsteg har det nu blivit lättare att spela på distans utan att vara fysiskt i samma rum. Nu blir det mer och mer vanligt att man har vänner som inte är i samma stad som oss, och självklart ska man också kunna spela vad man vill med dem. Det är därför du kan besöka olika webbplatser via Mac-webbläsare för att spela olika brädspel som UNO eller Monopoli. Detta är utan tvekan en stor fördel att hitta när man spelar online. Även om dessa är riktiga klassiker, kan de också perfekt exporteras till den digitala världen. Men uppenbarligen kan den också spelas ensam på några av webbplatserna vi kommer att diskutera.

Brädspelsajter

Minispel

Utan tvekan är detta en mycket klassisk plattform som låter dig spela de många tillgängliga alternativen. Men även om det kanske är skräddarsytt till en början kan du också skapa olika servrar för att logga in med vänner och spela. Bland de olika alternativen sticker UNO eller Monopoli ut.

Bordsspelarena

På den här sidan måste du registrera dig för att få tillgång till dussintals spel. Du hittar klassiska versioner av spelet anpassade för digitalt och multiplayer-spel. Detta uppnås genom ett back-end-system som hanterar registreringen av alla spelare. I synnerhet kommer du att se 271 spel och många motståndare om du inte har de nödvändiga vännerna att spela.

Tabletopia

Det finns över 800 titlar på denna webbplats som säkerligen tar dig tillbaka i tiden. Även om vissa av spelen kan verka som ingenting för dig, bör du veta att alla har en liten handledning att börja med så att du inte känner dig vilsen. Du kan spela med dina vänner genom att helt enkelt skicka länken till dem för att gå med i sessionen. Det finns även applikationer för olika mobila plattformar.

Yukata

Genom att helt enkelt öppna en sida på detta konto får du tillgång till ett stort antal klassiska spel som vanligtvis kan spelas fysiskt. Detta krav försvinner med denna webbplats som har väldigt få underhållningskrav utan några begränsningar och inga avgifter. Det enda problemet är att det bara är tillgängligt på engelska och tyska utan någon spansk översättning.

Coola spel

På denna hemsida hittar du många brädspel som traditionellt sett måste spelas fysiskt. Den enda nackdelen är att den inte integrerar någon funktion på serversidan för att kommunicera med andra människor som är långt borta från dig. Du kan slåss head-to-head med en maskin, eller helt enkelt mot en annan person som är bredvid dig, omväxlande med din Mac.

Relaterade artiklar

Back to top button