Bästa webbläsare för Chromebook 2021 [Super Fast] –

Chromebook är en lätt och bärbar bärbar dator speciellt utformad för människor som använder mest av sin tid online. Chromebook körs på ChromeOS-operativsystemet men fungerar fortfarande som Windows- eller Mac-enheter. Webbläsarna är den viktigaste programvaran på din Chromebook. Alla dina onlineaktiviteter utförs med webbläsare. ChromeOS är inbyggt med skydd av program mot virus och skadlig kod, så du behöver inte oroa dig för skadliga filer. Dina onlineaktiviteter är alltid skyddade oavsett om du använder någon webbläsare på din Chromebook. Bland den största samlingen av Chromebook-appar listar vi de bästa webbläsarna för Chromebook.

Bästa webbläsare för Chromebook

Som standard levereras Chromebooks med webbläsaren Google Chrome. Utöver detta finns det en massa alternativa webbläsare som du kan få på din Chromebook. Du kan installera dessa olika webbläsare på Chromebook och försöka använda dem också.

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Dolphin Browser
  • Opera Browser
  • Ghostery Browser
  • Microsoft Edge

Chrome-webbläsare

Som vi sa tidigare är Chrome-webbläsaren en inbyggd app för snabb och enkel användning på Chromebook. Du kan söka och ladda ner ditt favoritinnehåll online för senare åtkomst. Genom att aktivera datalagringsfunktionen sparar du upp till 60% av data utan att sänka bild- eller videokvaliteten. Om du besöker en farlig webbplats visar webbläsaren Chrome ett varningsmeddelande för att komma tillbaka från din handling. Med den här webbläsaren översätter du omedelbart hela webbsidan till ditt eget språk. Du kan synkronisera dina kromaktiviteter över alla dina enheter genom att logga in med ditt e-post-ID. Det är också en av de bästa webbläsarna för Windows också.

Firefox-webbläsare

Firefox är en av de snabbare och kraftfullaste webbläsarna som skyddar din integritet. Det finns inget behov av att ställa in några sekretessinställningar manuellt eftersom allt ställs in automatiskt. Den är utvecklad med smarta surffunktioner som förbättrar din surfupplevelse genom att blockera mer än 2000 trackers. Det synkroniserar dina inloggningar och lösenord på alla dina enheter. Dölj all din sökhistorik i privat surfläge. Att använda Firefox på Chromebook känns aldrig instabil.

Dolphin Browser

Ett av de finaste alternativen för Chrome-webbläsare på din Chromebook är Dolphin Browser. Dolphin-programvaran fungerar bra på Chrome OS. Du kan få alla dina onlinevideor i HD-upplösning via Flash Player i Dolphin Browser. Förutom att surfa, kan du använda den som den bästa annonsblockeraren som blockerar popup-annonser och videor. Några av de bästa tjänsterna som ingår i denna programvara är videonedladdare, PDF-läsare, Translator, enkel åtkomst till bokmärken, gest, anpassningsbara teman och mycket mer. Utöver dessa kan du använda din röst för att söka, dela och ladda ner filer och videor online.

Opera Browser

Opera-webbläsaren är en av de säkraste webbläsarna som finns och den är mycket kompatibel med Chromebook. Det är en snabb och säker webbläsare, inbyggd med ad-blockerare. Du kan enkelt bli av med irriterande annonser, kakor och hålla dig borta från farliga webbplatser. Nattlägesfunktionen ger dig justerbara belysningsalternativ för att få den mest bekväma läsupplevelsen. Aktivera inkognitoläget för privat surfning via internet. Synkroniseringsalternativet hjälper dig att komma åt alla dina bokmärken, kortkommandon och öppna flikar från dina andra enheter.

Ghostery Browser

Om du letar efter en integritetswebbläsare för Chromebook är Ghostery Browser ett bra val. Det erbjuder en privat, snabb och annonsfri surfupplevelse. Du kan också stänga av alla påträngande annonser och röran och det hjälper till att surfa snabbt även på lågt internet. Aktivera Ghost-läge för att ge ytterligare säkerhet och det sparar aldrig din webbhistorik i Ghost-läge.

Microsoft Edge

Microsoft Edge är en webbläsarkompatibel webbläsare som stöds väl på Chromebook. Denna webbläsare ger dig mer kontroll över dina data och mer transparens medan spårningsförebyggande funktioner är aktiverade. Genom att använda flikar i InPrivate-läget kommer den aldrig att lagra din surfdata, kakor, historik och cachar eller skräp till din enhet. Gör dina onlineaktiviteter säkra och skyddade med väldesignade annonsblockerare. Anpassa din surfning och sparade data med ett lösenord och synkronisera på alla dina enheter.

Vårt yttrande

Vi har listat de bästa webbläsarna för Chromebook. Kom ihåg att använda den bästa webbläsaren för din enhet eftersom webbläsare skyddar dina aktiviteter online. Chromebook används för att surfa online och därför är det viktigt att välja rätt webbläsare för att installera den på din enhet.

Missade vi din favoritapp? Berätta om det i kommentarsektionen. Följ oss på Facebook och Twitter för mer tekniska uppdateringar.

Relaterade artiklar

Back to top button