Bästa vetenskapsapparna för iPhone och iPad –

IPhone-inlärning är möjligt

Även om det kan tyckas omöjligt, är det möjligt att lära sig utan att titta i en lärobok. Idag finns det många applikationer och spel som är designade för att vara pedagogiska och erbjuda de nödvändiga resurserna för lärande eller bara för att fungera i det första fallet. Från att känna till delarna av den mänskliga kroppen till att få information om delarna av den mänskliga kroppen, du kan lära dig från App Store och dess samling av vetenskapsfokuserade appar.

Detta kan ses som en ny inlärningsmodell, speciellt för de små. Att lära sig en lång text är inte detsamma som att berätta samma sak på ett animerat och interaktivt sätt. Det här är vad du behöver för apparna och spelen vi visar dig nedan.

Huvudsakliga vetenskapliga tillämpningar

3D mänsklig anatomi och sjukdomar

Utforska hela människokroppens anatomi med denna app. På så sätt kan du förstå hälsan och människokroppen i allmänhet. Alla anatomiska strukturer är verkliga i 3D och modeller kan utsättas för olika medicinska tillstånd. Du kan till och med dissekera olika delar för att komma åt insidan av hjärnan eller levern. Denna applikation är lämplig för både proffs och studenter.

Lab.Hacks

I ett vardagligt laboratorium kräver experiment många verktyg. Denna app låter dig komma åt utspädningsberäknaren, bufferttillverkare eller lösningar som är typiska för olika utforskningssessioner. Det är därför det håller på att bli den bästa appen för alla som arbetar i labbet för att validera beräkningar eller förbättra prestanda.

iPhysics

Förstärk all din kunskap om fysik med denna app genom en mängd olika övningar. Du kommer att kunna se steg för steg utveckling av alla behörigheter som du måste följa för att få det slutliga resultatet. Dessutom har den också en mycket bra form så att du kan göra alla dina övningar dag ut och dag in och till och med göra researcharbete utan att behöva konsultera tusentals böcker vilken formel du ska tillämpa.

Periodiska systemet 2021

När det gäller kemi är allt baserat på det periodiska systemet. Med den här appen behöver du inte gå till böcker för att få all denna information. Eftersom det är välkänt är tabellen inte bara begränsad till att visa alla grundämnen som finns i naturen, utan även olika data som atomvikt eller smältpunkt. Allt detta samlas i denna applikation, som trots sin enkelhet också är väldigt komplett.

Fysikalaboratoriet

Gå in i det virtuella fysiklaboratoriet för att utföra olika experiment genom att arbeta med olika kretskomponenter och skapa 3D-kretsar med hög verklighet. Detta är också avsevärt förbättrat med ArKit-teknik, eftersom du kan ställa in hela kretsen på ditt eget bord.

Ha kul med dessa vetenskapsspel

Som vi noterade tidigare, inom vetenskap har du också råd att vara öppen för skojs skull, vilket är anledningen till att vi hittar några spel dedikerade till detta ämne.

Hej vetenskap

Njut med alla dina vänner tack vare denna vetenskapliga trivia. Repertoaren som ingår i programmet är ganska omfattande och omfattar olika vetenskaper som biologi eller fysik. I slutet av spelet är vinnaren den som svarar mest rätt. Även om du också kan spela, bara för att visa dina färdigheter i dessa ämnen.

TerraGenesis

Med hjälp av riktig NASA-teknik måste du försöka befolka en helt öde planet. Alla dessa planeter har biosfärer modifierade enligt alla NASA-data. På så sätt kan du få information om riktiga planeter och lära dig lite mer om universum.

Relaterade artiklar

Back to top button