Bästa Twitter-alternativen för iPhone och iPad –

Krydda i variation

Som jag sa tidigare är Twitter ett av de mest kända sociala nätverken i världen, och även en av de applikationer som många fler användare utan tvekan använder i sitt dagliga liv. Så det kan komma en tid då du tröttnar på att gå in och ut ur samma app dag efter dag, och i slutändan ber dina ögon och din kropp dig att ändra din omgivning, så vi tycker att det är intressant att du kanske vet olika appar. som du kan hitta i App Store för att använda Twitter, det vill säga olika Twitter-klienter, så efter att ha provat några av dem kan du spara den app du gillar bäst och kanske, varför inte, ändra den ena till den andra när du får trött på att se samma sak hela tiden.

Twitter-klienter finns tillgängliga på App Store

Tweebot 6 för Twitter

Utan tvekan började vi starkt, väldigt starkt, eftersom Tweetbot nästan säkert är den mest kända Twitter-klienten som de flesta använder på både iPhones och andra enheter. Mac, men var försiktig, dessa är inte bara de mest kända, utan kanske de bästa.

Den här klienten är baserad på Twitter API V2 och innehåller funktioner som möjligheten att se omröstningar, kort och annan tweetdata. Den har bra prestanda utan annonser, vilket skiljer sig från vad du kan hitta på den officiella Twitter-appen. Visst, den har en kronologisk tidslinje, men utöver det kan du använda tidslinjefilter, tysta vissa ord eller ämnen och till och med lägga anteckningar i olika profiler så att du inte glömmer anledningen till att du började följa den här personen. … Kort sagt, Tweetbot har några riktigt coola funktioner som förbättrar användningen av detta sociala nätverk.

Twitterrific: Twittra på ditt sätt

Det är en mycket elegant Twitter-klient som är lätt att förstå och ger en riktigt trevlig användarupplevelse. Med den här appen kommer du att kunna navigera på Twitter, bli av med glada marknadsförda tweets, du kan också enkelt söka efter den GIF som du behöver för tillfället, och även kunna dölja ämnen eller ord som du inte vill läsa på din tidslinje. Dessutom är den här applikationen VoiceOver-kompatibel, så den är mycket värdefull för alla som letar efter en fullt tillgänglig Twitter-klient.

Ekofon för Twitter

Enligt utvecklarna är Echofon den snabbaste och mest kraftfulla iPhone- och iPad-appen för att använda Twitter. Förutom att den är väldigt enkel att använda har den ett mycket attraktivt och rent gränssnitt och många funktioner som kommer att glädja användare som letar efter en annan upplevelse av att använda Twitter-appen.

UberSocial

Denna Twitter-klient har ett toppmodernt schema som ger alla dina alternativ till hands och gör det superenkelt för dig att twittra eller se aviseringar. Den har till och med speciella funktioner.

Birdie för Twitter

Birdie är en Twitter-klient som, till skillnad från Twitter, först visar de tweets den anser vara viktigast och relevant för dig på din tidslinje, vilket säkerställer att du aldrig missar något som är värt besväret. Dessutom tar Birdie för Twitter hand om att inte visa dig svar på tweets gjorda av bots, och har till och med en favoritsektion där du bara kan fokusera på tweets från vem du vill.

Fenix ​​för Twitter

Fenix ​​​​lovar att ge dig en fräsch och modern Twitter-upplevelse. Dess app är annonsfri, så du kan se din tidslinje utan distraktion, kronologiskt, utan att oroa dig för påträngande marknadsfört innehåll. Du kommer naturligtvis att ha möjlighet att inaktivera användare, hashtags eller nyckelord.

Albatross för Twitter

Den här appen vill jämföra din upplevelse av att använda din app med en bild som en albatross utför över havet. Det är en klient som gör det enkelt för dig, så du behöver inte anstränga dig om du vill lägga lite tid på att läsa tweets, och den är dessutom annonsfri. Den har en förbättrad design, flytande animationer och alla funktioner du behöver för att få ut det mesta av detta sociala nätverk.

Tweets

Denna Twitter-klient för iPhone och iPad har många funktioner inklusive listor, geolokalisering, synkronisering av din tidslinje med din Mac eller iPad. Det är helt anpassningsbart och vänligt. Du kan också tweeta och fråga Siri, och det stöder också att visa din tidslinje på Apple Watch.

Twidget – Twitter-widget

I det här fallet vill vi prata om en helt annan Twitter-klient från de tidigare, eftersom det är en Twitter-widget där du kan se de senaste tweets som utgör din tidslinje från din iPhones startskärm om du behöver komma in i appen. Om du vill logga in kommer den här appen att omdirigera dig direkt till den officiella Twitter-appen.

Utvecklare: J SHAW

voljär

Det är en bra Twitter-klient byggd med macOS designriktlinjer i åtanke. Det är väldigt enkelt, vilket gör inlärningskurvan minimal för att använda den här appen, men var försiktig, det betyder inte att den inte har kraften den behöver för att erbjuda en fantastisk användarupplevelse. Precis som andra kunder kan du med Aviary också stänga av marknadsförda annonser eller tweets och använda filter för att undvika att läsa ämnen som inte intresserar dig.

Relaterade artiklar

Back to top button