Bästa tvåfaktorsautentiseringsappar för iPhone –

Vad är tvåfaktorsautentisering?

Tvåstegsverifiering är ett av de säkraste sätten för en användare att säkerställa att ingen annan än han eller någon med rätt referenser kan logga in på ett konto. Nuförtiden är människors integritet grundläggande, för om någon kan logga in åt dig kan de helt ersätta din identitet. För att undvika detta och ge användarna verktygen för att lösa detta problem skapades tvåfaktorsautentisering, eller tvåstegsautentisering. Nedan har du ett antal applikationer som hjälper dig med detta.

När du väljer en applikation som hjälper dig med detta, det vill säga kan ge nödvändig säkerhet genom en tvåstegsverifiering, anser vi att du måste känna till vissa grundläggande punkter som de måste följa för att kunna erbjuda kvalitativa och kvalitativa tjänster. att den faktiskt kan användas. Nedan hittar du ett antal viktiga punkter.

  • Kompatibilitet med flera tjänster är detta grundläggande om du inte vill ha flera appar inriktade på specifika tjänster som Google eller Microsoft.
  • säkerhet själva applikationen är viktig, kontrollera vad applikationen kommer att göra med dina data.
  • Offlineläge för att kunna generera dessa koder trots att man inte har en internetuppkoppling.
  • synkronisering med flera enheter för att kunna använda applikationen oavsett vilken produkt du använder när som helst.

Gratis appar för säker inloggning

App Store har appar som används till många saker och alltid i de flesta teman eller grupper av appar som har en specifik funktion finns det två indelningar: betalappar och gratisappar. I det här fallet ska vi börja med att prata om gratisappar, det vill säga sådana som du inte behöver betala absolut någonting för att kunna använda dem.

Google Authenticator

Google Authenticator

Vi börjar kompilera med en app som Google själva har uppfunnit och utvecklat för att ge användarna den funktionalitet de behöver idag, som tvåfaktorsautentisering. Google Authenticator fungerar med ett tvåstegsverifieringssystem för ditt Google-konto, vilket ger ett extra lager av säkerhet varje gång du loggar in.

Denna process fungerar enligt följande: närhelst du loggar in med ditt konto ber systemet naturligtvis om ditt kontolösenord, men också en verifieringskod, som du i det här fallet kan generera med denna applikation. Med den här appen kan du också göra det när du har konfigurerat det generera koder utan behov av nätverksanslutning eller mobildata … Det går också att göra automatisk konfiguration via QR-kod

Microsoft Authenticator

Microsoft Authenticator

Vi fortsätter att avancera i sammanställningen och vi fortsätter att prata om applikationer gjorda av riktiga teknikjättar. Vi brukade prata om Google-appen, och nu är det Microsoft. I sin tur är Microsoft Authenticator en app som kan utföra tvåstegsverifiering eller tvåfaktorsverifiering, vad du än kallar det.

Utan tvekan är inloggningsprocessen med denna app enkel, bekväm och viktigast av allt säker. För att göra detta är allt du behöver göra använd din telefon istället för ett lösenord att logga in med ditt Microsoft-konto, eftersom du på din enhet kommer att få ett meddelande om att du måste godkänna för att logga in på ditt konto. I det här fallet fungerar dessutom både fingeravtrycket och Face ID eller PIN-koden som ett andra säkerhetslager. Efter det har du tillgång till alla Microsoft-tjänster.

Authy

Authy

Authy en av de mest kända applikationerna som ger användarna sinnesfrid och säkerhet genom tvåfaktorsautentisering när de loggar in på sina olika konton. Också, till skillnad från Google och Microsoft-apparna som nämns ovan, Authy du kommer att kunna autentisera i många tjänster och applikationer

Denna applikation består av skapa säkra tokens med två stadier av verifiering … Dessutom kommer all information att lagras i molnet, så du behöver inte oroa dig om du tappar bort din enhet. Den stöder också flera enheter och kan generera dessa tokens även om du inte har en internetanslutning.

2FA Authenticator (2FAS)

2FA autentisering

Det är en väldigt enkel och gratis applikation som ger dig möjlighet att använda tvåfaktorsautentisering för att logga in på olika konton. I det här fallet är sättet att genomföra denna process med generering av engångslösenord som är baserade på tid och PUSH-autentisering. På så sätt kan du skydda ditt konto från alla hackare.

Detta sätt kommer du att ha dubbel säkerhetsnivå , måste du först ange lösenordet för den angivna appen eller webbtjänsten, följt av engångslösenordet som genereras av 2FA Authenticator. Detta är det perfekta sättet att se till att ditt konto och integritet skyddas.

Kassalåda – Authenticator

Säker

I det här fallet vill vi prata med dig om Strongbox, en väldigt enkel autentiseringsapplikation som fungerar, hur kunde det vara annorlunda, med 2-stegsverifiering, för att hjälpa alla användare att ha sina konton väl skyddade och säkra från alla dessa internetintrångare.

En av de stora fördelarna med den här appen är att du kommer aldrig att behöva en internetanslutning för att kunna generera lämpliga koder för att ange din enhet. Du lagrar alltså inga personuppgifter. Dessutom tillämpar den ett extra lager av säkerhet med Touch ID och Face ID.

Utvecklare: iKode

LastPass Authenticator

LastPass Authenticator

LastPass Authenticator är en app som liknar den som erbjuds av både Google och Microsoft, det vill säga vad de erbjuder användaren är möjligheten att tillhandahålla den typen av säkerhet som tillhandahålls av tvåfaktorsautentisering i sina appar, i det här fallet med ditt konto, som du har. i LastPass, men det stöder också tjänster som stöder Google Authenticator 2-Step Verification.

För att göra detta, med denna applikation kan du generera autentiseringskoder vid inloggning … Dessa koder håller endast 30 sekunder och består av 6 siffror … Alternativt kan du anpassa appen ytterligare för att skicka dig en SMS-kod för att lägga till ytterligare en säkerhetspunkt.

Hennge OTP

Hennge

Det är en applikation vars huvudsakliga syfte är att förbättra säkerheten för användare när de loggar in på olika applikationer eller tjänster genom tvåstegsverifiering. Också, till skillnad från andra appar, i det här fallet Hennge OTP stöder flera autentiseringskällor

Du kan använda lika många QR-koder som URL:er kopieras till urklipp för att lägga till autentiseringsinställningar. Det fungerar med tjänster som Dropbox, Evernote, Facebook, GitHub, Google Accounts, Microsoft Accounts, WordPrees och en lång lista med appar, tjänster och webbplatser som används av tusentals användare varje dag.

Det är dags att prata om betalappar, och uppenbarligen, när de är betalda, har de ytterligare funktioner som i vissa fall verkligen kan skilja sig åt beroende på användarens behov och krav. Det bör noteras att alla applikationer är gratis att ladda ner, men inuti har de tillägg som du måste betala för. Men om du inte behöver använda dessa funktioner behöver du inte betala någonting.

1Password – Lösenordshanteraren

1Lösenord

Utan tvekan, om vi talar om säkra metoder för att hantera lösenord och det faktum att logga in på olika applikationer och tjänster, finns det en applikation som välkänd för de allra flesta användare på grund av den fantastiska service den erbjuder. Detta är 1Password, en av de mest använda apparna för hantera lösenord alla användare.

Men förutom att du säkert kan hantera alla dina lösenord, har du med 1Password också möjlighet att använda tvåstegsverifiering för att logga in på alla appar eller webbplatser som du sparar ditt lösenord för, men detta görs i en annan förresten, eftersom du förutom att spara lösenord kan också spara bekräftelsekoder använd när du behöver dem.

Steg två

Steg två

Låt oss nu prata om steg två, applikationen som har mycket elegant och modernt utseende Det råder ingen tvekan om att detta är en verkligt iögonfallande estetik som döljer en enorm potential i sitt inre och framför allt en funktion som är välbehövlig för många användare, såsom dubbel autentiseringsfaktor när man loggar in på webbapplikationer och tjänster.

Designen av denna app gör den väldigt enkel och intuitiv använda den och något annat och vad den har tillägg för användning med Apples användarwebbläsare par excellence, Safari … Alla dina verifieringskoder lagras i iCloud, så att du enkelt kan göra dem tillgängliga på alla dina enheter.

TOTP Authenticator – Snabb 2FA

TOPT Authenticator

TOTP Authenticator låter dig snabbt och tillförlitligt skydda alla dina konton genom att lägga till tvåstegsverifiering. Denna applikation innehåller avancerade säkerhetsmetoder, så användare som bestämmer sig för att använda den kan vara helt säkra på att deras information, deras data är tillförlitligt skyddad.

Den här appen använder unika tokens på din enhet, som används tillsammans med dina lösenord på ett sätt som avsevärt förbättrar säkerheten för dina konton. Du kan använda den med Google, Facebook, Apple, Paypal, GitHub, Fortnite, Twitter, Dropbox, Microsoft-konton och en lång lista över stora tjänster och appar som användare använder dagligen.

Vem är vi kvar med?

Varje gång sammanställer vi ett urval av ansökningar, från redigerad av La Manzana Mordida , vi vill berätta vår synpunkt och våra personliga preferenser, som inte behöver vara desamma som dina. Först av allt, av alla appar som erbjuder tjänster för tvåstegsverifiering gratis, vi välj Authy eftersom vi tror att det inkluderar ett stort antal applikationer och tjänster.

När vi går vidare till appar som erbjuder sina egna betaltjänster, står vi utan tvekan kvar med 1Lösenord som också kan generera fantastisk synergi med Authy … Idag är det verkligen nödvändigt att ha en tjänst som lagrar lösenord och verifieringskoder i två steg, varför vi står kvar med denna applikation.

Relaterade artiklar

Back to top button