Bästa trådlösa hörlurar för mobil på Amazon –

Vår smartphone är inte ensam. Runt den finns tillbehör och annan teknisk kringutrustning som skydd, fodral, wearables och, naturligtvis, trådlösa hörlurar. Detta är det bästa sättet att isolera dig själv och lyssna på musik eller filmer i bästa kvalitet. Av denna anledning ville vi göra ett urval av de bästa trådlösa hörlurarna vad kan vi köpa just nu.

Valuta för pengarna är också viktigt i det här fallet. Det är därför vårt urval baserades på de populära hörlurarna som säljs på Amazon, alltid med ett mycket positivt medelbetyg. Det är en enorm värld där trådlösa hörlurar från brunnenkänd smartphone tillverkare möts , med de du aldrig har hört talas om, men som erbjuder fantastisk prestanda och värde.

Xiaomi Mi True Wireless, billigt och rabatterat

Parallellt med lanseringen av sina smartphones har Xiaomi också en rad tillbehör, inklusive Mi True Wireless. Dessa trådlösa hörsnäckor skiljer sig genom att de erbjuder upp till 5 timmars användning på en enda laddning och upp till 20 timmar med laddningsfodralet. Dess vikt är en annan stark sida – bara 4,7 gram. Just nu kan vi köpa dem för 28,49 EUR eftersom de är rabatterade.

Huawei FreeBuds 3

Säker satsning på kvalitetsljud är HuaweiFreeBuds 3. Dessa hörlurar är utrustade med ergonomisk design och intuitiva pekkontroller … De ger upp till 3,5 timmars kontinuerlig uppspelning och snabbladdning via USB-C. I det här fallet är dess pris 99 euro också sänkt från 179 euro. De finns i svart, vitt och rött.

Realme buds q

Realme har också en egen linje av trådlösa hörlurar. Några av de mest intressanta är de eleganta svarta och gula Q-knopparna av märket, de lovar upp till 20 timmars speltid med alla laddningar av sitt fodral, som laddas via microUSB. Dess pris har också sänkts och kan nu köpas för 24,89 euro.

OPPO bästa insats

OPPO är inte känt i Spanien som en ljudspecialist, men det är värt att ta en titt på de högkvalitativa trådlösa hörsnäckorna W51. De är vatten- och dammavvisande och lovar 9 timmars batteritid på en enda laddning på bara 15 minuter. Dessutom är den utrustad med trippel brusreducering mono tekniker och återvunna luftkanaler för att förhindra vindbrus. Det är priset 82,64 euro, eftersom de är nedsatta från 99,90 euro.

Samsung Galaxy Buds Live hämtade från framtiden

De har de konstigaste designerna på hela listan. En sådan magisk bob utrustad med Grammy-belönt AKG-teknik och aktiv brusreducering. Dessa Samsung Galaxy Buds Live ger upp till 21 timmars speltid och snabb trådlös laddning. De kombinerar 3 mikrofoner för tydliga och skarpa samtal. 2 externa mikrofoner blockerar bakgrundsljud. Dess pris är 159 euro, vilket är lägre än vanligt. 199 euro

Amazons bästsäljare

Homscam QCY är en rungande framgång på Amazon och positionerar sig som bästsäljande bluetooth-hörlurar … Detta på grund av dess utmärkta valuta för pengarna, bra ljud, snabbladdning och ett batteri på upp till fyra timmars kontinuerlig uppspelning. Deras ordinarie pris är 30 €, men de kan nu köpas till ett löjligt pris tack vare deras omedelbara erbjudande som lämnar dem på lite över 13 euro.

Bluedio P

Vi stöter på andra hörsnäckor som har ett gott rykte och som nu kan köpas för endast 15 euro. De har Bluedio patenterad VFT-teknik , vilket ger större klarhet och mottagning över hela frekvensområdet. Den har ett fodral som laddar öronsnäckorna till 100 % på en och en halv timme, kan laddas upp till fyra gånger och ger 5 eller 6 timmars batteritid för varje laddning.

Sony WH-CH510, för att inte tala om “pannbandet”

Av komfort- och integritetsskäl föredrar många alternativen ovan, men bra on-ear-hörlurar är alltid ett bra alternativ. Stänger listan Sony WH-CH510, det säkra spelet som erbjuder snabbladdningsteknik, upp till 35 timmars uppspelning och handsfree-funktioner och kommandon för röstassistenten med mikrofon. Dess pris sjönk till 36,99 € jämfört med de 50 euro de brukar kosta.

Relaterade artiklar

Back to top button