Bästa skrämmande spel som är kompatibla med Mac-datorer –

Vilket bra skräckspel borde vara

En av de viktigaste frågorna du förmodligen ställer dig själv är vad du ska leta efter i skräckspel. Det finns många titlar tillgängliga och varje utvecklare samlar in dem på olika sätt. I den här artikeln kommer vi att titta på blandningen med genren överlevnad och handling och psykologisk terror. Att kombinera två genrer som dessa kan i slutändan skapa en känsla som alla vill njuta av när de börjar spela. Det är därför en av de viktigaste delarna att tänka på är utan tvekan den genremix som du väljer och som så småningom kommer att anpassa sig efter din egen smak.

När du har valt typ av kategori kan du fokusera på innehållet i spelet. I synnerhet är en av de mest framstående aspekterna typen av berättelse och hur den berättas. Detta måste vara först och främst spännande och seriös eftersom detta kommer att vara ett av sätten att bli rädd. Om du fördjupar dig helt i berättelsen blir allt du möter mer skrämmande. Det är många faktorer som spelar in här, en av de viktigaste är ljudspåret som används.

Rent grafiskt strävar de alltid efter att säkerställa det realistiskt och särskilt mörkt spel. Men tänk på att grafik inte ska gå till extrema. I grund och botten bör du kunna se vad du har runt omkring dig, även med en enkel ficklampa, och undvika att bokstavligen lämna dina ögon på skärmen och försöka fokusera i jakt på information framför dig.

Spel som kombinerar skräck med överlevnad

Om du vill ha en mycket bättre upplevelse är att kombinera skräck med överlevnad ett av de bästa alternativen du kan välja mellan. Här visar vi dig de bästa alternativen som kan hittas i detta avseende.

Slocknande ljus

Ett av de mest populära zombiespelen som kombinerar skräck med överlevnad. Det är från skaparna av Dead Island eller Call of Juarez. Det var så relevant att det fastställdes prejudikat för framtida spel i samma stil. Detta första person ett spel där du befinner dig i en stad ödelagd av ett zombievirus. Ditt uppdrag blir att välja om du vill rädda de överlevande eller bara lyda dina chefer och låta alla dö.

Du kommer att befinna dig i en stor öppen värld för att utforska staden mer fritt än någonsin och njuta av dess unika atmosfär. Kampen är ganska kreativ och upptäck nästan obegränsade möjligheter att bekämpa alla fiender, förmågan att kombinera dina vapen med miljön för att utlösa explosioner. Dessutom förändras världen mellan natt och morgon då man snabbt måste fly om man inte vill dö när solen så småningom försvinner från himlen.

Utvecklare: Techland

SLUKA

Co-op överlevnad skräckspel för 1-4 spelare. Berättelsen fokuserar på ett mycket specifikt mål: att stoppa sektledaren innan hon drar dig till helvetet med sig. För att göra detta måste du springa, skrika och gömma dig och ständigt undvika att bli tillfångatagen. Självklart är co-op det mest rekommenderade, eftersom du tar kontroll över fyra sektmedlemmar som måste arbeta som ett team för att hindra Anna från att skrika tillsammans.

Om du är en veteran kan du gå in i spelläge där du måste skrika något till dig själv, vilket gör spelandet mycket svårare. Var vänlig och uppmärksamma att vart och ett av spelen som ska utvecklas är inte detsamma trots allt, för att stoppa Anna måste du koordinera olika varje gång.

Utvecklare: Luke Fanning

Left for the Dead 2

Spelet utspelar sig i en zombieapokalyps. Det slutliga målet med hela historien är att överleva på de olika korten som utvecklarna erbjuder med våld. Vi är framför Delivery, som är ett actionfyllt first person shooter som kombinerar överlevnad med skräck … Du kommer alltid att spela som en av fyra överlevande beväpnade med en bred arsenal av vapen. Härifrån börjar en orädd kamp med zombies som kan hittas var som helst.

Det som verkligen är intressant med L4D2 är att du kan spela kooperativt med alla dina vänner. Var och en av de överlevande kommer att kontrolleras av en av dina vänner, som kommer att kunna kommunicera via den interna röstchatten. På så sätt vinner du, eftersom svårigheten minskar genom att du inte behöver spela tillsammans med den artificiella intelligensen, och kraften är i direkt kontakt med alla lagkamrater. Det enda problemet är att detta är ett spel från 2008, och det kan ses i dess mekanik och grafik.

Utvecklare: Valve

Amnesia: The Dark Descent

Ett förstapersons överlevnadsskräckspel som fokuserar på fördjupning, upptäckt och mardröm. Du sätter dig i Daniels skor, som vaknar upp i slottet och knappt minns sitt förflutna. Ditt uppdrag kommer att vara utforska spökstigar och dyk in i Daniels hemsökta minnen … Det slutliga målet är att penetrera de sista mörka hörnen av det mänskliga sinnet.

Du kommer att befinna dig i ett spel som kastar dig huvudstupa in i en farlig värld, där problem lurar runt varje hörn. Du kan bara skydda dig själv genom att gömma dig, springa eller använda ditt huvud väl. Modern 3D-grafik med ett dynamiskt ljudsystem med absolut kontroll från början till slut.

Utvecklare: Frictional Games

Överlev psykologisk terror med dessa spel

att lugna

Du börjar din resa i sällskap med paranormala händelser, och din första uppgift är att gå in i ett ganska gammalt spökhus. Detta beror på att agenten vill sälja honom, men detta är konstant nog på grund av alla rykten som cirkulerar runt i staden om de paranormala händelserna som äger rum i huset. Det är därför det behövs tester för att fastställa att hemmet är helt säkert. Ditt mål är som vi sa gå hem ensam eller med tre vänner och få nödvändiga bevis så att ditt företag se att det finns misstänkt aktivitet.

Som vi noterade tidigare kan du spela i singel- eller flerspelarläge. När du väl är inne i huset måste du leta efter ledtrådar som du hittar i anteckningarna som du ser i hela huset. Längs vägen måste du hitta nycklar, dockor eller tändstickor. Men det är mycket viktigt att komma ihåg att tjejen kan höra och se dig, så försök att inte bli märkt och alltid vara lugn.

Utvecklare: Sean Hitchcock

PROGNOS

Du är på ett avlägset berg i Colorado där det finns en fristad. Den fungerade som en mentalanstalt tills den övergavs. Men nyligen öppnades den igen i hemlighet. välgörenhets- och forskningscentrum. Detta fick utan tvekan många att misstänka att något konstigt hände på det nyöppnade härbärget. Inför denna information ville frilansjournalisten Miles Upshour inte göra ett enkelt jobb och gick till härbärget för att kunna visualisera fasorna som finns här.

Tänk på att detta är ett spel som ditt sinne ständigt försöker spela. Du kommer att behöva gå igenom små utrymmen och du kommer knappast att kunna försvara dig från alla monster du stöter på. Ditt första uppdrag är att alltid fly genom skyddet för att äntligen hitta hemligheterna du hittar. Grafiken är ganska gripande, som Triple A.

Utvecklare: Red Barrels

Maguntsche

Du är på Halloweenkväll och allt går bra tills något går fel med ett strömavbrott. För att skydda dig från de övernaturliga krafter som börjar dyka upp och kontrollera din verklighetsuppfattning, är det essensfragmenten som gör att du kan återknyta kontakten med dimensionen av ditt hem. Uppenbarligen är detta en kapplöpning mot tiden för att förhindra demonen Magunche från att ta över din själ.

Här leker utvecklarna med olika viktiga faktorer för att skapa en uppslukande och särskilt skrämmande upplevelse på ett psykologiskt plan. Ditt främsta uppdrag är att snabbt utforska allt omkring dig utan att kunna försvara dig med vapen eller liknande. Uppenbarligen är djävulen i ditt hem hela tiden, så du bör undvika att träffa honom hela tiden.

Utvecklare: Kaleb Wassa

Scarlet ihålig

Spelet, som kombinerar skräck och mystik, ger mycket positiva resultat med mycket positiva recensioner eftersom det är i Early Access. Du är instängd gruvstaden Scarlet Hollow gå på mosters begravning. Du hittar snabbt ett centrum med en mörk hemlighet som hotar ditt liv och hela stadens öde, som vem som lever eller vem som dör.

Du måste gå in i det här berättande spelet för att ta reda på exakt vad som händer i det här centret. Spelet förenar ett komplext system av relationer som förändras beroende på alla karaktärer som omger dig … Det är därför vi har ett mycket intressant rollspelssystem framför oss, med vilket du kommer att ha roliga och skrämmande stunder.

Utvecklare: Black Tabby Games

Vår sista rekommendation

Vi har diskuterat många spel i den här artikeln, och du känner dig säkerligen vilsen eller malplacerad och inte vet exakt vad du ska spela. Det är därför vi rekommenderar Döende blixt i överlevnadssektionen, för den öppna världskartan, samt för rörelsesystemet. För oss är detta ett av de bästa överlevnadsspelen som implementerar zombie-terror och ammunitionsbegränsningar i hela miljön.

När det gäller psykologisk terror finns det några riktigt intressanta alternativ. Vi gillade inte PROGNOS på grund av handlingen som det väcker, och också på grund av spänningen som kommer med att njuta av det här spelet. Det faktum att använda en enkel kamera som lyser upp vad du än ser i din väg skapar konstant spänning i dig, som är uppskattad i psykologisk skräck.

Relaterade artiklar

Back to top button