Bästa programvaran för att lägga till stämplar till PDF-filer –

Många av applikationerna som tillåter oss att stämpla PDF-dokument har ett brett utbud av fördefinierade stämplar, och de tillåter oss också att skapa våra egna anpassade stämplar genom att helt enkelt importera PDF-stämpelstrukturen och bildformen. Detta kommer att skapa det perfekta sättet att identifiera och begränsa åtkomsten till vårt dokument.

Vad är stämplar i pdf-dokument

När vi arbetar med PDF-dokument är det möjligt att vi ibland vill indikera för mottagaren att artikeln är brådskande eller att endast vissa personer ska läsa den. För att göra detta är det möjligt att lägga till en Print, som kan innehålla vad vi vill, såsom text, teckning eller en bild, så att den starkt kan fånga användarnas uppmärksamhet.

När vi pratar om att stämpla en PDF-fil menar vi i princip samma sak som vi gör med ett pappersdokument. För att göra detta använder vi program för att visa eller redigera PDF-filer som har en lista med fördefinierade stämplar eller tillåter oss att skapa våra egna. Dessutom kan vi även hitta dynamiska stämplar som hindrar oss från att sätta namn, datum och tid på vår stämpel.

Användbara och viktiga program för att försegla PDF-filer

För att kunna försegla våra PDF-dokument kan vi använda något av de program som vi kommer att se nedan. De flesta av programmen är gratis, så vi kommer att ha möjlighet att testa dem för att avgöra vilket som passar våra behov bäst, utan att behöva betala en enda euro. I andra fall kan vi ladda ner testversionerna så att vi kan använda dem tidigare innan de testas.

Acrobat Reader DC, världens mest populära PDF-läsare

Det är utan tvekan den mest populära PDF-läsaren på marknaden, helt gratis som låter oss lägga till stämplar till filer. Den har ett brett utbud av inbyggda stämplar som varumärkesstämplar, dynamiska stämplar, affärsstämplar och mer. Det finns också en möjlighet produktion av dynamiska frimärken som kan visa oss personlig information som datum, tid, namn etc. Det finns även möjlighet att skapa personliga stämplar då vi kommer att kunna importera stämplar i form av ett PDF-dokument.

Acrobat Reader DC Huvudmeny

Den här läsaren tillåter oss att läsa alla PDF-dokument, men inte redigera dem. Den innehåller också ett stort antal verktyg för att bättre kunna se dokument, såsom enkelsidesvy, tvåsidig vy, zoom, etc. Den har även mätverktyg, möjlighet att lägga till kommentarer och skapa digitala signaturer.

Acrobat Reader DC är ett gratisprogram som kan laddas ner härifrån.

Foxit Reader, ett bra alternativ till Acrobat Reader

Det är en gratisprogramvara för flera plattformar vars huvudsakliga syfte är att visa PDF-dokument. Dess egenskaper inkluderar bland annat närvaron av läsning, skalning, markeringsläge. Det finns också en möjlighet införande av dynamiska stämplar såsom som Rättad eller Mottagen, samt Tecken här. Dessutom har den ett standardutskrift som noll, verifierat eller utkast. Det är också möjligt att skapa egna frimärken, att kunna importera dem både i PDF-format och i bilder.

Foxit Reader Interphase

Med den här programvaran kan vi öppna dokument snabbt och kunna öppna flera dokument i ett fönster tack vare gränssnittet med flera flikar och möjligheten att titta på helskärm. Det är också möjligt att fylla i blanketter och underteckna dokument.

Foxit Reader är en gratis PDF-läsare som du kan ladda ner från deras hemsida.

PDF-XChange Editor, lägg till och skapa dina egna stämplar

Vi ska prata om en kraftfull gratis app som vi kan använda som både tittare och PDF-redigerare, och som vi kan använda för att lägga till tecken, redigera dem på olika sätt och till och med skapa våra egna stämplar. Med det här verktyget kan du skapa och konvertera PDF-filer till andra format, samt skapa, redigera, visa, kommentera och digitalt signera filer.

PDF-XChange Editor

Denna programvara är också idealisk för att lägga till kommentarer, kryptera dokument och skapa PDF-filer direkt från skannade bilder eller Office-kompatibla textfiler.

PDF-XChange Editor kan laddas ner gratis för hemmabruk från denna länk. Den har också en kommersiell version som innehåller de flesta alternativen och kostar 42 euro.

Sejda PDF Editor, tittare och redaktör med ett brett urval av frimärken

Det är en applikation utformad som en PDF-läsare och -redigerare, designad speciellt för tillfälliga användare i sin gratisversion. Det har brett utbud av märken att välja mellan och lätt att lägga till. Det finns också urval och genomstrykning av text, mörkning, signaturer eller textinsättning. Det kommer också att finnas möjlighet att lägga till bilder, skapa länkar och till och med konvertera PDF-filer till Word eller JPG.

Sejda PDF-redigerare

Detta program har en gratisversion som är ganska begränsad, men den kan användas för att testa produkten eller användas då och då då vi bara kan göra 3 uppgifter per dag. Vi kan ladda ner den härifrån. Den betalda versionen har ett startpris på $ 4.

PDFescape, en komplett onlineredigerare för att lägga till stämplar

Vi pratar om en onlineapplikation med vilken vi kan hantera och redigera våra PDF-filer. Den har en gratis och en betalversion, och båda kommer att kunna lägg till stämplar till PDF … Dess huvudsakliga funktioner inkluderar möjligheten att lägga till text, bilder, lösenordsskydda filer, fylla i formulär och konvertera dem från PDF till Word eller vice versa.

PDFescape-redigerare

PDFescape kan användas gratis och online genom att klicka här, så att vi kan utföra små redigeringsuppgifter. Den har också en stationär version som vi också kan ladda ner en testversion.

PDFsam Basic, en gratis kodredigerare som låter dig försegla PDF-dokument.

Här är ett gratis program med öppen källkod som hjälper oss att redigera PDF-dokument. Bland dess funktioner kan vi hitta möjligheten stämpla PDF-dokument erbjuder ett brett utbud av märken. Dessutom har den möjlighet att kommentera PDF:en genom att lägga till stämplar och kommentarer. Av dess mest enastående funktioner kan det noteras att vi kan dela, slå samman, extrahera sidor och rotera alla typer av dokument. Den har också möjlighet att slå samman och dela olika objekt, samt slå samman PDF-filer.

PDFsam Basic

PDFsam Basic är en gratis applikation som vi kan ladda ner från vår hemsida.

Gaaiho Reader, gratis och med många märken att välja mellan

Vi pratar nu om en annan gratis programvara med vilken vi kan lägga till stämplar till våra PDF-filer. Det kännetecknas av närvaron ett stort antal typer av frimärken. Således hittar vi både dynamiska, legala, standardmärken, samt “Godkänd”, “Mottaget”, “Brådskande”, “Konfidentiellt” m.fl. Det kommer inte att råda brist på möjligheten att skapa nya varumärken med hjälp av bilder.

Gaaiho läsare

En annan funktion i detta program är möjligheten att utföra batchkonvertering, kombinera dokument under PDF-konvertering och även skydda dem med 128-bitars AES-kryptering genom att ställa in ett lösenord för bland annat att öppna, skriva ut och ändra.

Vi kan ladda ner Gaaiho Reader gratis från denna länk.

ApowerPDF, ett betalningsalternativ för att lägga till stämplar till PDF-filer

Denna programvara är designad för att arbeta med PDF-filer och den har ett brett utbud av funktioner som gör att vi kan redigera dokument på en mängd olika sätt. Bland de många möjligheterna har han förmågan lägga till stämplar till våra dokument, eftersom det har ett brett urval och det till och med tillåter oss anpassa dem. Naturligtvis kommer det inte att saknas möjligheten att redigera text, redigera bilder, markera text osv.

ApowerPDF

Applikationen har ett attraktivt och lättanvänt gränssnitt, där hela uppsättningen funktioner är organiserade intuitivt. Tack vare det omfattande innehållet i verktygen låter det oss göra justeringar av dess innehåll, redigera text och bilder.

ApowerPDF har en gratis testversion som vi kan ladda ner från den här länken. Vi kan köpa en livstidsversion av den för 39,95 euro.

Relaterade artiklar

Back to top button