Bästa priserna för MagSafe Power Banks för iPhone –

Först och främst, hur ser ett Apple-batteri ut?

Apple har alltid släppt fodral med ett inbyggt batteri för att ladda upp sina iPhones. Men med iPhone 12 och dess MagSafe-teknik (du kan ladda magneter trådlöst) såg allt bra ut för en liten extern strömkälla som magnetiserades direkt på terminalen. Den lanserades dock officiellt först igår.

Detta batteri har kapacitet 1 460 mAh och pris 109 euro … Om vi ​​översätter dess bandbredd till den belastning som den kan ge, kommer vi att hitta denna data, som naturligtvis inte kommer att tillfredsställa alla, eftersom de ladda inte helt någon av de fyra Apple-smarttelefonerna:

  • iPhone 12 mini: laddar 60 % av sitt batteri
  • iPhone 12 och 12 Pro: 50% ladda dina batterier
  • iPhone 12 Pro Max: 40 % batteriladdning

Billigare alternativ kan vi köpa

Med identiska funktioner vad gäller magnetisk laddning av iPhone med extern strömadapter kan vi hitta följande tillbehör.

Xiaomi

Ett välkänt kinesiskt varumärke erbjuder 10 000 mAh batteri och med en laddning på 15 till 20 watt. Den kan ladda vilken som helst av telefonerna flera gånger och säljs för ett pris som åtminstone vid tidpunkten för detta inlägg är 37 euro.

Duomei Dianzi

Detta märke är känt för att erbjuda fantastiska smartphonetillbehör och erbjuda den mest intressanta externa strömförsörjningen på grund av sin lilla storlek och kompakta storlek. pris 36 euro, som åtföljs av en kapacitet 5 000 mAh som, även om den är hälften så stor som den tidigare, fortfarande är något större än Apples.

Sogoseye

Med en lite starkare och stabilare konstruktion kan vi hitta en annan 5 000 mAh batteri kan ladda vilken som helst av Apples iPhone 12s med 15W och till ett ganska billigt pris jämfört med den officiella: 33,80 euro.

Sunnybag

Vi fortsätter att sänka priserna när vi hittar ett batteri som når inte 30 euro för priset och den erbjuder också 15W laddningskapacitet och har en kapacitet 5 000 mAh. Dess design är betydligt tjockare än de officiella tillbehören eller några av dem vi sett tidigare, men den erbjuder säker laddning utan försäkran om att telefonen kan överhettas.

Möjlig

För att ta emot behöver du 27,95 EUR vi hittar det här sista alternativet som kan ladda vilken som helst av iPhone 12 många gånger som den har gjort kapacitet 26 800 mAh. Det imponerande är att den, eftersom den är billigast, erbjuder den högsta kapaciteten. Av denna anledning är dess storlek redan större, men om du inte vill bli strandsatt är detta ett av de bästa alternativen.

Relaterade artiklar

Back to top button