Bästa Power Banks med snabbladdning från Amazon –

Batterierna levererades av tillverkarna. Det blir fler och fler “milliampere” i våra mobiltelefoner, och snabbladdning gör att vi är borta från laddade under en längre tid. Detta hindrar dock inte att vi blir strandsatta när som helst. På grund av bristen på andra aktiviteter väljer många gång- eller cykelvägar som nästan är obligatoriska för att ha mobiltelefon. Av denna anledning har bra externt batteri synonymt med sinnesfrid.

Problemet är att många av de externa batterierna vi har hemma är föråldrade. De kanske fungerar korrekt, men moderna mobiler det finns möjlighet till snabbladdning, som måste tillföras om vi inte vill att laddningshastigheten ska sänkas till ett minimum. Av denna anledning ville vi ta en titt på några powerbanks som vi hittar just nu på Amazon som har mycket laddningskapacitet så att vi inte missar snabbladdaren.

HETP, 26 800 mAh, 18 W externt batteri

Före oss finns ett externt batteri som kan ladda tre enheter samtidigt. En av utgångsportarna 18W, QC 3.0-kompatibel , vilket gör att de flesta terminaler kan laddas på ungefär en timme. Dessutom är dess kapacitet 26 800 till 25,95 mAh, vilket innebär cirka fem laddningar i en standardterminal. Dess pris är € 3, även om vi för närvarande kan använda en € XNUMX rabattkupong.

Charmast, med 23 800 mAh och 18W laddning

I det här fallet har vi också att göra med ett externt batteri med snabbladdningskapacitet 18W den har dock fyra utgångar och två mobiltelefoningångar. Låter dig ladda fyra enheter samtidigt, med alternativ för microUSB eller USB-C. Den har även en LED-display för att veta nivån, spänningen och strömstyrkan, så vi vet om snabbladdningen fungerar korrekt. Den har också en enorm 23 800 mAh kapacitet och pris 25,49 euro.

POSUGEAR, 20 000 mAh @ 22,5 W belastning

Vi tar det ett snäpp med det här 20 000 mAh och vad är det bästa sättet batteri och snabbladdning 22,5W … Denna kapacitet möjliggörs av en Quick Charge 3.0-kompatibel USB-C-port. Denna kapacitet gör att enheter som stöder denna laddningshastighet kan laddas, inklusive iPhones. Det låter dig också ladda tre enheter samtidigt. Dessutom är detta litiumpolymerbatteri utrustat med överladdning, överström, överspänning och kortslutningsskydd. Dess pris är 21,99 euro.

POWERADD EnergyCell II, upp till 30W

Detta batteri går upp ett snäpp igen eftersom det har en USB-C-utgång. Kompatibel med 30W snabbladdning för att kunna ladda enheter som stödjer denna kapacitet. Det externa batteriet har en kapacitet på 26 800 39,99 mAh och kan laddas helt på bara fyra timmar. Den har också skydd på olika säkerhetsnivåer. Dess pris är 15 €, men du kan använda ytterligare en XNUMX% rabattkupong vid beställningstillfället.

Anker PowerCore +, når 60W

det finns externt batteri Med 60W USB-C-port det är en garanti för framtiden. Denna nyttolast är för närvarande nästan uteslutande reserverad för avancerade, men vi börjar se några premiummodeller i mellanklassen med den kapaciteten. Den har också två 15W USB-portar och laddar säkert enheter med låg effekt som Bluetooth-headset effektivt. Den har också en stor kapacitet – 26 800 99mAh. I det här fallet är priset XNUMX euro.

130W assistenter

Idag kommer vi inte att kunna köpa en smartphone med sådan bärkraft, utan vänta till 2021 och vad som kommer att hända härnäst, eftersom tillverkare förbereder denna bärkapacitet. Detta externa batteri är utrustat med 2 USB-C PD nedströmsportar (100W, 30W) och 1 x USB-A QC3.0-port. Denna kapacitet kan endast användas på vissa terminaler, som Xiaomi Mi 10 Ultra, som inte säljs i Spanien. Xiaomi själv och andra märken som OPPO kommer dock snart att lägga denna teknik i våra händer. Detta batteri kostar 89 euro.

Relaterade artiklar

Back to top button