Bästa operatörerna att titta på Netflix utan nedskärningar och 4K-upplösning –

Många är upptagna av att hitta sätt att titta på Netflix gratis med kampanjer och specialerbjudanden, medan få märker att de har anlitat några av de bästa operatörerna hemma för att se sina TV-program och filmer. Även om ingen operatör blockerar Netflix eller gör något för att hindra dess prestanda, är det sant att vissa presterar bättre än andra. För att de inte ska stryka oss ur någonting använde vi direkt resultat publicerade av popular streamingplattform för att ta reda på vilka spanska operatörer som är bäst att titta på Netflix utan nedskärningar och i 4K-upplösning.

Innan vi går vidare till hela artikeln och tittar på de spanska operatörernas resultat för Netflix, ska vi snabbt gå igenom kraven för att se Netflix i 4K Ultra HD. Enligt streamingplattformens webbplats, i hjälpsektionen, måste vi:

  • Netflix-plan som stöder Ultra HD-streaming.
  • En 60Hz TV eller bildskärm som stöder Netflix Ultra HD-streaming.
  • Stabil internetuppkoppling minst 25 megabit per sekund eller mer.
  • Den valda streamingkvaliteten är Automatisk eller Hög.

Betyg av Netflix-tittande operatörer efter hastighet

Även om vi kommer att ha en bra erfarenhet med alla spanska operatörer, om de erbjuder fiberoptiska kablar, förbereder Netflix en rating som kategoriserar alla större företag baserat på använd teknik, registrerad medelhastighet och allt detta i perspektiv. i förhållande till de senaste 6 månaderna. I det här fallet har Netflix-sajten just uppdaterats, vilket pekar på allt detta med resultat fram till april i år.

Netflix på en cykel

I den första positionen med en hastighet på 3,6 Mbit/s hittar vi 5 operatörer. Lyckliga sådana Movistar, Orange och Jazztel, MásMóvil och R Cable … Färgerna blå och orange behåller samma resultat som i den tidigare dimensionen, medan ett av flaggskeppen i MásMóvil Group och den andra Euskaltel Group förbättrade sina resultat något jämfört med mars 2021.

I det andra steget finner vi att vi har en hastighet på 3,4 Mbit/s Euskaltel, MásMóvil ADSL, Movistar ADSL och Vodafone … Vid denna hastighet behåller alla den tidigare mätningen, med undantag för Movistars ADSL, som förbättrar dess prestanda något.

Vi avslutar recensionen med de tre senaste operatörerna som nådde hastigheten 3,2 Mbit/s. Här har vi ADSL Orange och Jazztel , eller föreningar som Telekabelerbjudanden. Märkligt nog är asturierna de enda som har tappat några av resultaten jämfört med mars i år.

Relaterade artiklar

Back to top button