Bästa onlinespel i webbläsaren: Gratis onlinespelsajter –

Vad är onlinespel (inga nedladdningar)?

Som vi berättade för några rader sedan är den största fördelen med dessa rubriktyper att de behöver ingen installation på vår dator, eftersom vi kommer att spela dem genom vår webbläsare

Men var försiktig så att du inte tror att dessa spel är den aktuella nyheten, snarare tvärtom. Explosionen i popularitet för dessa spel kom på 90-talet, när Flash, Shockwave eller Java-teknologier blev avgörande för många onlineplattformar som började integrera dessa spel. Med tiden blev dessa spel ännu mer populära med uppkomsten av sociala nätverk som Facebook.

Nuförtiden har tekniken utvecklats avsevärt, och med den kvaliteten och kapaciteten hos dessa onlinespel. Det finns nu en oändlig katalog av dessa tidiga spel, de mest avancerade grafiknedladdningarna och till och med emulatorer av klassiska spel för konsoler och PC. Kort sagt, oändliga timmar av underhållning bara ett klick bort och utan behov av banbrytande hårdvara.

Onlinespelförråd

Innan vi visar dig de bästa onlinespelen vi har valt, vill vi göra allt tillgängligt innehåll tillgängligt för dig så att du kan välja själv. Med det menar vi att nedan visar vi dig ytterligare en lista med de bästa webbplatserna/förråden där du kan hitta tusentals och åter tusentals onlinespel.

  • Minijuegos.com : Det här är en riktig klassiker av spelsajter. De innehåller titlar för alla smaker: shooters, multiplayer, klassiker, actionspel, kartor, etc.
  • Archive.org : det här är ett fantastiskt onlineförråd med gratis innehåll eftersom vi förutom programvara hittar videor, kompletta bibliotek, bilder etc. När det gäller spel har det ett imponerande antal titlar, inklusive emulatorer för klassiska konsoler, bland vilka vi kan hitta Aladdin , Prince of Persia, Diablo och många andra.
  • Juegos.com : en plattform som är väldigt lik den för minispel, där vi i olika kategorier hittar många möjligheter för spel av alla slag.
  • Bordsspelarena : Förmodligen den största communityn som erbjuder brädspel, men online. Naturligtvis måste du registrera dig för att komma åt dem.

Klassisk

Nu när du är bekant med grunderna för onlinespel, låt oss börja titta på de bästa från den här listan som vi har förberett. Låt oss börja med de namnen som gläder klassiska älskare.

Tetris

Hur kunde det vara annorlunda, ett spel som Tetris borde ha varit online. Det finns många sätt att njuta av det online, men det här är kanske det som liknar originalversionen mest.

Gravplundrare

Bland andra fantastiska spel som släpptes för många år sedan har vi den första delen original Tom Rader … I den måste vi hjälpa Lara Croft att slutföra sitt uppdrag genom att lämna tillbaka Scion-fragmenten under detta grafiska äventyr.

Maskar

Ett annat mycket välkänt spel är Maskar … I det här spelet turades vi om att slåss mot en eller flera spelare, och med vår armé av krigsmaskar hade vi ett tydligt mål: att förstöra allt som låg framför oss. Detta är den mest klassiska versionen av de många uppdateringarna som kommer.

Monkey Island hemlighet

En av de mest mytiska sagorna i hela historien började med detta namn. V Monkey Island hemlighet vi måste hjälpa Guybrush Threepwood att bli piratkungen. Även om vi såklart börjar med att försöka bli en av dem, slutföra de tre testerna som de ber oss att: vinna en duell med svärd och förolämpningar, stjäla en staty och hitta en begravd skatt. Det här är bara början på ett otroligt äventyr.

ljud

Den mytomspunna SEGA Sonic, den snabbaste igelkotten i världen, följer också med oss ​​på denna lista med Sonic the Hedgehog, den mest klassiska delen av detta spel, som senare kommer version efter version, där olika versioner av hans karaktär gillas av hans vänner.

Flipper

Ett annat av de mest klassiska namnen – Flipper som startade sina äventyr i spelautomater (med sin fysiska version) och nu når våra team genom sitt onlinealternativ. Det ingick också i äldre versioner av Windows tillsammans med ett paket med spel tillgängliga gratis.

Pac Man

Vem minns inte timmarna vi spelade Pac Man … En kokosätare som var tvungen att ta så många poäng som möjligt utan att bli dödad av labyrintens spöken. Och om det blev komplicerat, fångade han en av de “feta” punkterna och sprang efter dem för att sluka dem.

Aladdin

Aladdin kom till Mega Drive 1996 och visade att det finns ett hål i tv-spelsindustrin i Disneys universum. Därifrån kom hamnar till många andra plattformar, och resten är historia. I det här fallet hittar vi PC-versionen, även om historien är densamma som i Disney-filmen: döda Jafar, den kungliga vesiren, för att befria staden Agrabah.

Klassisk Minecraft

När det gäller mobila enheter och andra mindre kraftfulla har vi en onlineversion Klassisk Minecraft … Alternativet, där vi är i kreativt läge, avslutar alla block i ett svep och där vi kan bygga vad som helst av materialen som vi ser i bottenpanelen. Naturligtvis kan vi med den här versionen skapa en liten server så att andra användare kan logga in via den url som samma spel använder.

Endless Mario Bros

Nintendos populära rörmokare har också en onlineversion. Endless Mario Bross detta är en av anpassningarna där vi måste hjälpa Mario att korsa världen, och därför alla möjliga valutor, slåss mot monster för att rädda prinsessan Peach.

Ultimate DOOM

Denna lista inkluderar också Ultimate DOOM , en utökad version av den ursprungliga DOOM. Detta lägger till ytterligare 4 avsnitt med 9 nivåer för att fortsätta döda monster till vänster och höger.

Jäkel

Diablo är ett annat fantastiskt spel i historien. I den måste vi rädda staden Tristan från kriget mellan himmel och helvete. Tusentals demoniska horder kommer, och vi måste göra vårt bästa för att rädda situationen.

Mega beroendeframkallande

Vi går nu vidare till de spel som du känner till när du börjar spela, men tyvärr vet du inte när du är klar, hur beroendeframkallande de är.

Helmetroyale.io

Den första Helmetroyale.io … En blandning av Battle Royale och en mycket estetisk Zelda där vi måste slåss mot motståndarna vi hittar med vapnen som finns inuti kistorna. Välj den bästa pistolen och beväpna dig väl för att möta dina motståndare, eller om du väljer att gömma dig, var försiktig när gränsen kommer nära dig eftersom du kommer att börja ta skada.

Agar.io

Agar.io är ett mycket populärt spel i onlinemiljön under flera år, vilket har blivit populärt. Vi är ett litet virus som måste samla dessa små bollar för att fortsätta växa, och när det är dags, sluka andra mindre virus och hindra de större från att göra detta med dig.

Hole.io

Hole.io omslaget är väldigt likt det föregående. Vi är ett svart hål som måste absorbera allt i sin väg (med tanke på din konstanta storlek) och försöka överleva attackerna från andra hål innan tiden rinner ut.

TagPro

TagPro är ett fånga flaggspelet där vi kommer att slåss med vårt lag mot människor från hela världen med samma mål: att dominera motståndarlaget.

Slåss till döden

Låt oss nu gå vidare till spel med mycket action, kämpa till döds. På den här listan har du två ganska intressanta.

Vetenskapsstrid

Vad händer om Einstein och Pythagoras slåss i en duell? Bra, Vetenskapsstrid visa dig. I det här spelet kommer vi att mötas ansikte mot ansikte med framstående personer från historien, som Darwin, Einstein, Tesla eller Stephen Hawking och andra.

Warscrap

Warscrap är ett online-shooter där vi måste slåss mot andra användare i multiplayer-läge. Ett spel där vi måste döda alla möjliga fiender för att förbättra vår utrustning och fortsätta kämpa till döds.

Game of thrones-vintern kommer

Som vi nämnde tidigare så går tekniken så långt att den tillåter oss att spela spel som Game of Thrones: Winter is Coming online … Vi kommer att behöva samla en armé för att erövra de sju kungadömena. Din hord kan till och med ha karaktärer från serien, eftersom detta är det officiella spelet.

Samurai Shodown

Om du gillar samurajer att slåss kommer du definitivt att älska Samurai Shodown där du måste bekämpa alla horder av fiender som attackerar denna krigare.

Din egen civilisation

Är du ett fan av Age of Empires saga? Dessa civilisationsbyggande spel handlar om dig.

Freeciv

Freeciv är ett spel som mycket liknar dynamiken i de ursprungliga Civilizations, men gratis och med ett flerspelarläge som kan vara live eller turas om.

Forge of Empires

I Forge of Empires, börja med din civilisation år 5 000 f.Kr. och följ den genom olika epoker, så att den gradvis utvecklades och förbättrades. I stridssektionen måste du samla en armé och slåss mot den på spelplanen.

Simcity

Otvivelaktigt, Simcity undviker något dynamiken i civilisationens utveckling i miljön för urban tillväxt. Detta är en av de mest klassiska versionerna där vi måste börja från början med vår stad för att den ska bli den bästa versionen av sig själv. Så om du har letat efter strider och krig kanske det här inte är ditt spel.

Motorberoende

Det finns också alla typer av onlinespel för bilentusiaster. Här är 3 exempel från den enorma katalogen som finns tillgänglig.

Moto X3M

Moto X3M är ett 2D-motocrossspel där vi måste hoppa över olika hinder, utföra trick och, viktigast av allt, inte ramla av cykeln. Den här typen av titlar har blivit extremt populära med uppkomsten av det välkända Hill Climb Racing.

Riktig stadsförare

Genom att göra fler stunts i en mer realistisk miljö har vi gjort det Riktig stadsförare … Anpassa din bil efter din smak och börja springa, hoppa och sladda över alla ytor i staden under uppbyggnad. Om du gillar att “gå galen” med din bil, kommer du att älska det här namnet.

Air Cartoons

Slutligen finns det namn för flygmaskinentusiaster. Air Cartoons Detta är ett spel för “fånga flaggan” där vi måste stjäla den från basen av vår fiende så många gånger som möjligt och överföra den till vår bas till slutet av spelet. Den har ett ganska grundläggande utseende, men ja, du kan spela några mycket intressanta spel.

Relaterade artiklar

Back to top button