Bästa och rekommenderade för ditt batteri –

De måste vara MFi-certifierade

MFi betyder Gjord för iPhone, också motsvarigheten till Made For iPad och made for iPod. Detta namn får ett certifikat skapat av Apple själv och säkerställer att tillbehören som bär det, helt kompatibel med enheter. Det vill säga att du inte hittar några popup-meddelanden som ett hinder som säger att enheten inte kan stödja detta tillbehör eller något liknande. När det gäller laddare hittar vi andra effekter som detta certifikat har, nämligen att de kommer skydda enheten från överhettning och andra problem som kan uppstå under laddning, som inte garanteras för icke-MFi-kompatibla tillbehör. De går igenom rigorösa tester för att säkerställa att de inte orsakar några problem.

Akta dig för det mycket billiga

På grund av ovanstående är det möjligt att du hittar produkter som kommer att vara skadliga för din iPhone. Det är förståeligt, speciellt när det kommer till nödsituationer, att du går till en vanlig butik eller onlinebutik och letar efter en laddare för att återställa batteriet i din iPhone, och att du nästan omedvetet väljer den billigaste. Priset är alltid en viktig faktor när man fattar ett köpbeslut, men med tanke på att tillbehör som inte är certifierade kan orsaka problem för din enhet kan det vara värt att betala lite mer för att ha en laddare som skyddar terminalen.

Ena änden ska vara blixtsnabb ja eller ja

Apple har en egen iPhone-port som heter Lightning. Det här är kontakten som vi mer eller mindre gillar är den enda genom vilken vi kan ladda telefonen (förutom trådlös laddning i kompatibel utrustning). Dessa kablar med microUSB- eller USB-C-standarden fungerar inte på Android-enheter. Vi finner dock att den motsatta ytterligheten kan vara av olika slag.

Komplett laddare för iPhone

Vi kan hitta kablar, adaptrar eller förpackningar som innehåller båda. Detta är vad vi menar i den här artikeln med full laddning. Det finns många alternativ på marknaden, men vi rekommenderar särskilt följande.

Elegear laddare

Den är närmast original Apple och är MFi-certifierad. Paketet består av en 1,8 m Lightning till USB-C-kabel och en USB-C-ingångsströmadapter. Den erbjuder snabb laddning tack vare sin kraft på 18W, och om vi tar hänsyn till dess fulla pris är det ett mycket ekonomiskt paket.

Ultrapower100 laddare

En annan laddare som är väldigt lik Apple, med Lightning och USB-ingång. Strömadaptern är MFi och har 5W effekt, vilket är identiskt med en traditionell iPhone-laddare. Den erbjuder inte snabbladdning, men det är det mest effektiva sättet att hålla enhetens batteri friskt med längre batteritid än snabbladdningsadaptrar.

Avoalre laddare

Denna laddare är dubbel på alla sätt eftersom den erbjuder två Lightning till USB-kablar samt en adapter som låter dig ansluta båda kablarna. Med 2,4A och 12W är MFi-certifierad mer än tillräckligt för att ladda upp till två iPhones samtidigt utan rädsla för skador. Priset är också mycket attraktivt.

Endast Lightning-kabel

Eono kabel

Eono-varumärket erbjuder denna enkla, klassiska Lightning till USB-kabel i en stil som mycket liknar Apples original och med MFi-certifiering. Dess längd är 1 meter, vilket kan vara mer än tillräckligt. Även om kabelmaterialet är av hög kvalitet är det inte det mest hållbara, till exempel flätad nylon. Hur som helst är detta ett utmärkt alternativ för det pris som det erbjuds till.

Rampow Lightning till USB-kabel

Denna berömda tillverkare av telefonitillbehör erbjuder intressanta alternativ för den MFi-certifierade Lightning till USB-kabeln. Även om det kan vara attraktivt att kunna välja mellan de tillgängliga färgerna (vit, svart, rosa, röd och grön), tycker vi att det är ännu mer anmärkningsvärt att erbjuda längder från 20 centimeter till 3 meter med hjälp av kablar från 2 till 3 meter. Dessutom gör de flätade materialen den mer motståndskraftig mot töjning.

ESR-kabel

Den här andra tillverkaren erbjuder oss en liknande variant av Lightning-kablar för laddning av iPhone, men med ena änden som avslutas i en USB Type-C-kontakt. Dess flätade nylonmaterial skyddar kabeln från potentiella brott på grund av överanvändning eller sträckning, förutom att den är tillgänglig i längderna 20 centimeter, 1, 2 och 3 meter. Dess pris är mycket konkurrenskraftigt, så det här alternativet kan övervägas i samband med MFi-kablar.

Snabb- och multiladdningsadaptrar

Laddare AUKEY 20 W

Denna välkända tillverkare erbjuder en av de mest intressanta snabbladdningsladdarna som finns. Dess effekt är 20W, vilket a priori kanske inte är det snabbaste, men med tanke på iPhones begränsningar för snabbladdning kan det vara mer än ett intressant alternativ. Den har en USB-C-utgång som kan hjälpa den att fungera på andra enheter också.

USB-laddare och USB-C LENCENT

Ytterligare en nätadapter som precis som de andra är MFi-certifierad. Priset är attraktivt när man betänker att den inte bara erbjuder USB 3.0-utgång, utan även USB Type C. Den senare kan leverera upp till 18W effekt, medan den i USB 3.0 erbjuder något långsammare laddning. men lika säker runt 7,5 watt.

LÄNK

Flera Yummici-adapter

Med upp till 30W trippel USB-utgång låter denna Yummici-proprietära adapter dig ladda upp till tre enheter samtidigt, inklusive en iPhone, eftersom det inte kunde vara annorlunda. Det är den perfekta storleken för att förvara i vilken låda eller ficka som helst, så att ta upp plats är inget problem. Den har skydd i lasten, full garanti att använda den varje dag.

JOOMFEEN laddare

Inte en, inte två, inte ens tre. Upp till fyra enheter kan laddas med denna laddare! Och det är bra att både Android-enheter och iPhones fungerar. Den har fyra USB-ingångar, varav en är USB 3.0. Den har ett certifikat för överbelastningsskydd och dess effekt når 30 watt.

Relaterade artiklar

Back to top button