Bästa nav för att utöka din dators USB-portar –

Vi pratar om de där tillbehören som ökar mängden USB typ A hamnar som anses traditionella. Och för maximal bekvämlighet är det här modeller som inte kräver extra ström (från vägguttaget till kontakten), så energin som krävs för deras drift kommer direkt från datorporten som den är ansluten till. Det vill säga de Buss

Vissa funktioner bör du alltid ha

En av de viktigaste sakerna är att kompatibilitet med USB 3.0 version avslutad. På så sätt får du alltid ut det mesta av anslutningsgränssnittet, och om du inte har en kompatibel enhet kommer du inte ha några problem med att använda tillbehöret i fråga (och dessutom, om du byter dator är du perfekt utrustad). Dessutom är det viktigt att designen inte är särskilt stor, eftersom den annars tar upp mycket på skrivbordet och inte blir ett bra komplement till bärbara datorer.

Det minsta antalet portar som en köpt hubb måste ha måste vara tre … Annars är vinsten inte särskilt stor och vinsten påverkar. Det är också en bra idé att var och en av USB-ingångarna har LED så att du alltid vet exakt hur tillbehöret fungerar.

Slutligen finns det andra viktiga detaljer, som t.ex anslutningskabel harpan är tillräckligt lång så att det inte finns några begränsningar när du lägger tillbehöret på bordet. Om allt detta är gjort och den köpta varan har design det är slående, utan tvekan en fullständig framgång.

Alternativ för att erhålla rätt vid köp av nav

Vi lämnar dig en lista där du kan hitta de modeller som full och detta kommer säkerligen att vara en fantastisk möjlighet när det gäller att öka antalet portar på din dator. Här är de:

AUKEY Hub

En modell med utmärkt poäng och fyra portar, som är mycket användbara i alla lägen. Med en attraktiv design och inga kompatibilitetsproblem är detta ett bra köpalternativ.

Amazon Basics – Hub

Om du letar efter ett alternativ som passar den stationära datorn du har hemma, är detta ett alternativ som du bör ta hänsyn till, och som svarar både vad gäller hastighet och antalet portar som det innehåller.

Beikell 4 portar

Namnet på detta tillbehör är ganska tydligt på grund av mängden USB som det har och att de fungerar sömlöst och utan behov av extra ström. Informationslampan har inte försvunnit.

ICZI USB 3.0

Dess utseende skiljer sig mycket från de flesta av de modeller vi har valt, eftersom den är fyrkantig, vilket gör att den kan bäras från dag till dag med stor komfort. Dess hastighet är inte dålig.

UGREEN USB 3.0

Detta är ett av de mer kompletta alternativen av alla utvalda modeller, eftersom den till och med stöder ström via den valfria USB-porten om den inte är så bra som den borde vara utan denna hjälp. Det saknas inte detaljer i det.

USB-ankare

Ingen söm, vilket är viktigt eftersom detta tillbehör ser till att det fungerar bra. Med en mycket attraktiv design uppfyller den allt som man kan förvänta sig av denna typ av tillbehör utan problem.

Hub Sabrent

Denna modell sticker ut i två delar, eftersom den inkluderar lysdioder för var och en av de fyra USB-portarna och dessutom är dess kabel ganska lång, vilket gör den väldigt bekväm att använda.

SNAPPY SLIM

Kanske är detta en av de tillbehör som är lättast att bära från en plats till en annan, eftersom den är väldigt lätt och dess dimensioner är ganska kompakta. Detta är ett av alternativen som är idealiskt för bärbara datorer.

Isolerar USB

Bakom en ganska sober design döljer sig en enhet som inte har några problem med att fungera i någon av de fyra USB 3.0-portar som detta tillbehör har. Inga drivrutiner krävs för att installera den.

ORICO Hub

En modell som har en riktigt intressant prislapp och som passar perfekt eftersom det finns en komponent inuti hårdvaran. Den innehåller fyra USB-portar och en 150cm kabel, mycket bra märke.

Relaterade artiklar

Back to top button