bästa modellerna under 350 $ –

Låt oss säga att du kan hitta en mängd olika modeller på soundbar-marknaden. Letar du efter en soundbar som sömlöst matchar din telefon? Missa då inte detta urval där vi har valt 10 modeller med NFC, så att du kan synkronisera den med din smartphone mycket bekvämt.

Skäl att satsa på en soundbar

Som vi påpekade tidigare, soundbaren är ett mycket viktigt element för att förbättra det akustiska landskapet på din Smart TV. Och idag är den stora akilleshälen för den här typen av enheter mer än begränsat ljud. Tänk så klart på att felet inte ligger hos tillverkarna, utan på den riktning som den nuvarande marknaden har tagit, där användarna efterfrågar allt tunnare smart-tv. Och den här designen, som de stylade för att vara i fokus för alla utseenden, har ett pris.

Mest av allt eftersom för högtalare under förhållanden som matchar bildkvaliteten på vilken TV som helst. Det är sant att det finns modeller som integrerar soundbaren i sin struktur, men detta är inte ett särskilt vanligt koncept eftersom de flesta TV-apparater inte har detta element. Det bästa du kan göra är att köpa en soundbar som löser detta problem.

Fördelar med NFC

Å andra sidan måste olika typer beaktas i anslutningsparametrar. Vi gjorde ett urval soundbars med NFC eftersom det är ett system som gör att du mycket enkelt kan ansluta din mobiltelefon till enheten.

Allt du behöver göra är att aktivera NFC på din smartphone och svepa den genom panelen för att para ihop dem. Så efter några sekunder kan du mycket enkelt lyssna på dina favoritlåtar.

Dessutom har vi gjort ett urval av de billigaste modellerna du kan hitta med NFC. Vi har etablerat maximal budget 350 euro så att du kan hitta den NFC som passar dina behov bäst. Tänk på att de modeller vi valt ut kommer i väldigt olika priser, så även om du har en snäv budget så hittar du den NFC-panel som passar dina behov bäst. Utan vidare, låt oss ta en titt på de olika alternativen att överväga om du vill förbättra ljudet på din Smart TV eller bara njuta av Spotify-listorna som finns tillgängliga på din mobil.

Sony HT-MT500

Vi förväntar oss redan att den japanska tillverkaren blir en av de stora supportrarna när de köper en soundbar som integrerar NFC, varför du kommer att se flera Sony-modeller i den här samlingen. I det här fallet rekommenderar vi Sony HT-MT500 , en imponerande panel med S-Force Pro Front surround-teknik, som levererar ett uppslukande ljud som lämnar dig mun till mun.

Sony HTRT3

Var försiktig med denna andra Sony soundbar eftersom den har allt du behöver för att skapa ett ljudsystem för att visa upp en riktig hemmabioupplevelse. För att göra detta erbjuder vi ett 5.1 ljudkit tack vare satellithögtalarna, som kan skapa ett akustiskt landskap som kommer att avundas dina vänner.

Samsung HW-T430

Sanningen är att den koreanska tillverkaren också har en katalog med soundbars som kommer att möta förväntningarna från de mest krävande användarna. Och denna Samsung HW-T430 är ett fynd. Deras vapen? Kraftfull subwoofer för djup , ren bas Plus 160W kraft för musik i varje hörn av ditt vardagsrum.

Sony HT-MT300

Den sista soundbaren från en asiatisk tillverkare vi kommer att rekommendera är den berömda Sony HT-MT300. A mycket kompakt modell som enkelt kan placeras på ett tv-bänk eller hängas på väggen. Var försiktig, trots sin lilla storlek erbjuder den ljud som kommer att överraska dig med sin fantastiska kvalitet.

Panasonic SC-HTB250

Annan Den perfekta NFC-soundbaren om det är trångt i ditt hem denna modell är från Panasonic. Den japanska tillverkaren har skapat en nisch inom barsektorn med produkter som utstrålar kvalitet varje gång. Och din Panasonic SC-HTB250 har en diskret design och ett obestridligt ljud. Låt henne inte fly!

SAMSUNG HW-T400 / ZF

Vi går tillbaka till Samsung för att rekommendera en av deras mest kompakta soundbars. HW-T400 / HZ är en mycket blygsam produkt (64,1 x 6,5 x 10,7 cm) och ett spelläge som de flesta spelare kommer att älska.

Overtop S6

Vi har lagt de bästa märkena åt sidan för att rekommendera NFC-ljudbarer till fyndpriser. I det här fallet har vi en modell från Overtop, som har en retrodesign som kommer att glädja fans av denna estetik. Dessutom har den kontroller som låter dig justera volymen manuellt.

Soundbar LXLTLB

Det svåruttalade namnet döljer en av de mest mångsidiga soundbars du hittar. Du kan inte bara koppla in en USB-enhet, utan du kan också använda den trådlöst som den döljer det interna batteriet.

Soundbar NFC LXLTLB

Och vad sägs om den här modellen, vars design kommer att göra den till centrum för alla utseenden. Produkt med silat glas att visa upp på ditt tv-skåp. Sätt in fyra 5W-högtalare och du har den perfekta produkten för ditt rum.

Soundbar NFC SQQSLZY

Vi avrundar den här samlingen med de bästa NFC-soundbars du kan köpa för ett bra pris med den här andra modellen. Panel med front LED-panel där du kan se tid, temperatur med mera.

Relaterade artiklar

Back to top button