bästa modellerna att överväga –

Vi pratar om modeller, vars design skapades specifikt för att hänga på en nyckelring. På så sätt säkerställer du att du alltid har den med dig när du behöver den. För det finns inget värre än att glömma din USB-enhet när du behöver den som mest.

Varför behöver du USB för en nyckelring

Faktum är att det finns ett viktigt element när köp av USB för placering på nyckelringen. Och vi pratar om ett litet utrymme som gör att du kan placera det bekvämt och praktiskt. Till exempel är modellen som toppar dessa linjer inte lämplig för vårt syfte. Även om du inte kan se den har den ett litet hål i sig som gör att du kan hänga den i ett rep var du vill.

Ett fullt fungerande system, men det ger inte samma säkerhet som ett USB-minne som har ett hål i sin struktur för att lägga till det i nyckelringen. Och med tanke på den nuvarande dagliga livsstilen är det bäst att undvika potentiell huvudvärk på grund av förlust av USB-minne, till exempel en trasig tråd.

Å andra sidan mångfald modeller som finns på marknaden är extremt bred, så det kan ibland vara svårt att välja den lämpligaste lösningen. Oroa dig inte, för att göra saker enklare för dig har vi förberett denna kompletta sammanställning som innehåller de bästa alternativen att överväga när du köper den här typen av enhet.

Vilken kapacitet att välja

När du väljer en bra USB-upphängningsenhet för nyckelring måste du ta hänsyn till design eftersom, som vi förklarade tidigare, inte alla modeller är praktiska att använda på detta sätt. Men det finns ett annat mycket viktigt element som inte bör glömmas när man väljer en enhet av denna typ. Vi pratar om honom rymlighet.

Även om det är sant att det för några år sedan var vanligast att köpa max 32GB USB och att priset skjutit i höjden på grund av den lagringsvolymen, har saker och ting förändrats mycket sedan dess. Därmed kan du hitta lösningar med mycket högre kapacitet till ett riktigt rimligt pris.

Med tanke på att vi idag behandlar fler och fler tunga filer, föredrog vi att förlita oss främst på modeller med 128 GB minne … Mer än något annat eftersom fotot nu tar upp mycket mer eftersom det togs i högre upplösning. Och låt oss inte prata om 4K-videor längre …

Har du en väldigt snäv budget? Oroa dig inte, eftersom vi har reserverat ett 16 GB USB-minne, vilket är mer än tillräckligt för att spara dig en del problem, och priset är löjligt. Värt att köpa!

Bästa modellerna att överväga

Å ena sidan, hur kunde det vara annorlunda gjorde vi ett prov med tio USB-enheter som har ett hål i designen som du kan lägga till i din nyckelring bekvämt och framför allt säkert. Å andra sidan fokuserade vi främst på välkända varumärken som SanDisk eller Kingston. Tillverkare som stoltserar med en högkvalitativ katalog så att du kan vara säker på att produkten du köper mer än uppfyller dina förväntningar.

SanDisk Ultra Loop 128GB USB-enhet

Sanningen är att det är det USB-minne för Sandisk Nyckelring har förtjänat äran att vara den första modellen i denna kollektion. Och som du kan se på bilden som toppar dessa linjer, är dess design inte bara mycket praktisk att passa på husnycklar, utan den utstrålar också kvalitet från varje por.

För detta ändamål har den ett formgjutet metallhölje som ger SanDisk USB-enheten ett imponerande utseende. Lägg därtill den djävulska läs- och skrivhastigheten för en rund produkt som mer än kommer att möta förväntningarna hos de mest krävande användarna.

Kingston datatraveler g4

För det andra har vi Kingston DataTraveler G4. Modellen är USB 3.0-kompatibel och väger bara 10,3 gram, så du vet inte ens att du bär den.

SanDisk Ultra Flair

Vi förväntar oss redan att SanDisk är ett av de bästa exemplen när det kommer till att köpa en USB-enhet, så du kommer att se flera av SanDisks modeller i vår topp. I det här fallet rekommenderar vi SanDisk Ultra Flair , en produkt som har läshastigheter på upp till 150 megabyte per sekund.

Kingston DataTraveler SE9

Om du letar efter USB för kompakt nyckelring , missa inte Kingston DataTraveler SE9. Flashminne 3,9 x 1,3 x 0,45 cm.

128 GB SanDisk Ultra

Vi går tillbaka till SanDisk för att rekommendera deras Ultra-modell. Flashminne med USB 3.0-anslutning med läshastigheter på upp till 130 megabyte per sekund.

Ordagrant 49071

Och vad sägs om denna Verbatim-modell, en annan tungviktare i branschen. Vi pratar om en 128GB USB och en löjlig prislapp. På grund av läs- och skrivhastigheten är det naturligtvis bättre att använda det för att lagra dokument.

Flash-enhet Philips USB 2.0

Om vi ​​fortsätter med den här samlingen av de bästa USB-enheterna att sätta på din nyckelring, kunde vi inte låta bli att rekommendera denna Philips USB-port. En modell med snygg design och en lagringskapacitet på 128 GB.

Kingston DataTraveler Exodia

Hur är det med Kingston DataTraveler Exodia USB-enhet? Tillverkad av kraftig plast som tål stötar och fall utan problem.

SanDisk Ultra Lux

Den sista SanDisk USB-enheten vi vill rekommendera för dig är den lilla kompakta modellen. Den har kvalitetsfinish samt en perfekt design att hänga på en nyckelring.

Nyckelring flash-enhet

Slutligen erbjuder vi BBuihesy USB-minne, som är designad för att passa perfekt med din nyckelring. Och när du väl ser den lilla designen vet du inte ens att du har den på dig.

Relaterade artiklar

Back to top button