Bästa Meme-programvaran för Windows –

Memes används främst i forum, meddelandeappar, sociala medier och nyhetssajter där vi vanligtvis kan hitta dem. Målet är att förmedla en originell idé i något helt nytt, eller att skildra en händelse eller idé på ett alternativt och engagerande sätt.

Krav för en bra meme maker

Att skapa dina egna memes behöver inte vara svårt, även om vi är oerfarna på området. För att göra detta kan vi hitta på Internet ett stort antal applikationer speciellt utformade för att underlätta vårt arbete. Med dem borde vi inte ha några förkunskaper eftersom de borde ha de nödvändiga elementen för att göra vårt jobb. Här är några viktiga punkter som en bra meme-skapare bör ha:

  • Inkludera standardmallar från vilka vi kan skapa vårt eget meme.
  • Möjligheten att infoga dina egna bilder.
  • Lägg till ansikten, uttryckssymboler och logotyper för infogning.
  • Kunna infoga och flytta text runt mallen.
  • Ändra teckensnitt, färg eller stil på texten.
  • Spara skapelser på din dator
  • Exportera dina skapelser till sociala medier från appen.

Tillsammans med dessa funktioner är det också viktigt att programmet har ett tydligt gränssnitt och välorganiserade verktyg. På så sätt blir det lika roligt som enkelt att skapa våra egna memes.

Skapa roliga memes på Windows med dessa program

Om du vill kunna skapa dina egna memes från din Windows-dator presenterar vi en serie program med vilka du kan skapa dem och låta vår fantasi flöda för att förvåna våra vänner och familj.

Meme generator intuitiv för att skapa memes snabbt

Låt oss börja med mycket enkel och intuitiv applikation detta kommer att göra det lättare för oss att navigera i programmet, vilket gör att alla användare kan använda det utan större svårigheter. Den har ett stort antal fördefinierade mallar, varav många är mycket välkända, vilket kommer att hjälpa oss mycket när vi skapar våra egna memes. Om vi ​​inte gillar mallar kan vi komma åt din meme-appbutik för att få fler mallar. När vi skapar ett meme kan vi skriva en rad både över och under och spara våra skapelser direkt på datorn.

Meme Generator är en gratis applikation som vi kan ladda ner säkert från Microsoft Store

Utvecklare: Naveen CS

meme Generator

iMeme, med över 100 inbyggda mallar

Detta är en gratis meme-generator som innehåller över 100 inbyggda mallar, några av de mest populära bland dem. Tillsammans med dess mallar kan vi också ladda bilder från vår dator, lägg till anpassad text , sidhuvuden och sidfötter genom att ändra storlek och justera och spara resultatet som PNG-bild bild, att kunna skicka in den via “imgur” och “Reddit” eller skriva ut dem. Vi kanske går miste om en möjlighet att ändra typsnittet eller integrera det med Twitter.

Vi kan ladda ner iMeme gratis genom att klicka här.

iMeme

Gratis Meme Creator, skapa memes med olika typsnitt och färger

Vi pratar nu om en enkel och gratis applikation med vilken vi kan skapa våra egna memes. För att använda det måste du ladda ner och öppna mallarna i svart och vitt, eftersom det inte har några inbyggda fördefinierade mallar, vilket kan vara dess främsta negativa punkt. Vi kan också hitta mallen själva och lägga till den i programmet. Vi kan lägga till en titel till mallen, vilket vi kan plats var som helst i den, såväl som undertexter. Den har också flera teckensnitt och färger tillgängliga som kan ändras storlek så att vi kan leka med olika stilar. Efter att vi har redigerat vårt meme kan vi spara bilden till Jpg formatera.

Om du vill prova Free Meme Creator, ladda ner den från den här länken.

Gratis Meme Creator för Windows

Troll Face & Meme Sticker, skapa memes med hög anpassning

Låt oss nu gå vidare till en applikation som skiljer sig något från de tidigare. För att använda det måste du använda våra egna mallar eftersom de inte laddas som standard. Efter att ha laddat upp vår bild eller mall kan vi använda din samling klistermärken, texter, effekter och rubriker skapa helt originella roliga memes. Du kan dekorera bilden med trollklistermärken och uttryckssymboler, lägga till texter med olika typsnitt och färger. Sedan kan vi spara dem på vår dator och publicera dem på våra sociala nätverk som Facebook, WhatsApp, Messenger, Facebook, etc.

Ladda ner Troll Face & Meme Sticker gratis från Microsoft Store

Utvecklare: Fruit Candy

Troll och meme-klistermärken

Meme Generator Suite, skapa memes med tom mall eller bild

Vi pratar om en applikation som sticker ut för sitt moderna och intuitiva gränssnitt, tack vare vilket vi enkelt kan hitta den mall vi vill ha i dess katalog. Han erbjuder oss möjligheten att använda båda populära memes och de som är i trend alltid, och till och med ladda ner fler mallar från själva appen. Vi kan också skapa våra egna personliga memes genom att ladda upp en anpassad bild från vår dator eller ta en bild från en webbkamera. Appen låter oss lägga till text både upptill och längst ned, använda ett versaler (även om det inte kan ändras) eller lägga till en kontur till vår text för att göra den mer visuellt tilltalande. Dessutom kan vi flytta text var som helst i mallen inga gränser. När den väl har skapats kan vi spara den på vår PC eller dela den direkt till Facebook från appen.

Vi kan ladda ner Meme Generator Suite gratis från Microsoft Store.

Utvecklare: Trisquel Apps

Meme Generator Suite

Meme Maker, enkelhet för mindre krävande användare

Detta enkel meme maker med ett något gammalt och förlegat gränssnitt, där det innehåller ett 40-tal mallar tillgängliga för att göra våra skapelser lättare att arbeta med. Det ger oss också möjligheten att infoga våra egna bilder för att använda som mall. Vi kan inte ändra rullningen av text i mallen, eftersom den erbjuder fyra fält för att infoga text, var och en på olika platser i mallen. Detta gör att vi kan ändra både teckensnitt och färg och storlek på texten så att vi kan anpassa den efter eget tycke.

Meme Maker är en gratis nedladdning från Windows App Store.

Utvecklare: Muhammad Ali

Meme Maker

Rage Maker, installera fritt alla typer av memes

Slutligen pratar vi om en helt gratis Flash-applikation för Windows med vilken du kan skapa dina egna memes. Som standard innehåller den inte mallar eller uttryckssymboler, så du måste ladda ner dem från din webbplats eller från själva appen. När vi har laddat ner kommer vi att ha ett brett urval mallar, ansikten och logotyper tillgängliga för våra skapelser. När vi skapar ett meme behöver vi bara ange text (oavsett storlek, teckensnitt eller färg), och den här programvaran gör det möjligt för oss att fritt skala, placera eller rotera mallen, samt rita för hand. Appen stöder format som JPG, JPEG, GIF, PNG och BMP.

För att testa Rage Maker kan vi ladda ner det gratis från Honest Sign-webbplatsen.

Rage maker

Vilket memeprogram ska jag använda?

Som vi har sett har vi ett stort antal program med vilka vi kan skapa och anpassa våra egna memes. Gemensamt för dem alla är att de är gratis, så vi kan ladda ner och testa dem för att se vilken som passar våra behov bäst, utan att behöva betala euro. Ingen av dem är perfekt, och det vi vinner å ena sidan kan vi förlora å andra sidan, därför kan vi, beroende på våra prioriteringar, välja mellan det ena eller det andra. Ändå kanske vi bland dem skulle kunna peka ut iMeme och Meme Generator Suite som den mest kompletta, och vi får inte sluta försöka.

Relaterade artiklar

Back to top button