Bästa LED-aviseringsappar att anpassa eller lägga till LED-avisering på Android-telefon

Ingen aviseringslampa på din telefon? Dessa appar kan lägga till en eller hjälpa till att konfigurera

En LED-avisering kan identifieras som en liten lampa som blinkar för att indikera annan information på din telefon när skärmen är avstängd. Telefontillverkare inkluderar en LED-avisering för att göra information märkbar för telefonanvändaren. Det förhindrar också stressen med att låsa upp telefonen ofta för att leta efter meddelanden eller missade samtal. Men många av de senaste telefonerna verkar släppa LED-ljuset, och många användare saknar att ha en.

Den här artikeln kommer att förklara hur du lägger till LED-aviseringar direkt på displaykanten eller anpassar om din telefon råkar ha ett LED-ljus.

Hur man kontrollerar om min telefon har anpassningsbar LED-avisering

Vanligtvis är lysdioder placerade på den främre delen av kroppen, antingen ovanför eller under skärmen, medan vissa enheter har det på kroppens kanter. Vanligtvis när du ansluter en telefon till laddaren, avger den ett ljug som indikerar att enheten laddas. Du kommer också att märka att lysdioden blinkar (om det finns någon) när skärmen är avstängd för att varna olika aviseringar. Men om det inte finns en, oroa dig inte.

Vilken är den bästa appen för att lägga till en LED-aviseringslampa till telefonen?

NotifyBuddy

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

NotifyBuddy lägg till led-meddelande till Android

NotifyBuddy är en utmärkt app för att lägga till AMOLED Notification Light till icke-aviseringsljusenheter. Eftersom AMOLED-skärm blir standard bör appen fungera på de flesta telefoner. Den lägger till en liten cirkel i det övre hörnet av skärmen, som ser ut som en LED-lampa. När du ger aviseringsbehörighet kommer den att blinka när ett meddelande kommer.

Appen låter användare välja appar för att visa aviseringar; ändra LED-animeringstid, färger, position och olika samtalsvarningar.

Kantbelysning

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

Alltid på AMOLED-appen

Edge Lighting är en populär app som ger den alltid-på-display till vanliga telefoner som liknar Samsung- och Motorola-telefoner, och underbara färgmeddelanden till skärmkanten. Den har massor av anpassningsalternativ för att ändra kantfärger, stilar och olika regler. Appen är batterivänlig och fungerar på alla typer av skärmar. Edge Lighting har även ett fickläge för att stänga av aviseringar och spara batteri.

Kantbelysning Free

Pris: Free med annonser

Kantbelysning Free led aviseringsapp

Om det hände för mycket med ovanstående app, föreslår vi att du använder Edge Lighting Free. Det är en free app som lägger till minimala färgeffekter som löper runt din skärmkant för inkommande samtal eller andra aviseringar. Det finns gott om inställningar för att justera färger, storlek, animering, varaktighet och mer. En imponerande funktion är möjligheten att tilldela en specifik färg till dina kontakter, så bara genom att titta vet du omedelbart vem som ringer. Du kan till och med fixa de fyrkantiga displayerna så att de visar ett rundat hörn för att se snyggt ut.

Flash-varningar

Bästa blixtaviseringsappen för andorid

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

blixtaviseringsapp

Istället för LED-ljusavisering kommer Flash Alerts att göra det möjligt att ha iPhone-stil kamerablixtvarningar. Den blinkar med kamerablixten när du får ett samtal, SMS eller avisering för andra appar. Användaren kan justera blinkningshastigheten och snabbt stänga av blinkningen genom att trycka på strömknappen. Dessutom låter appen dig välja en tidsperiod för att aktivera appen och spara batteri.

Appar för att anpassa LED-aviseringsljus

Låt oss prata om telefonen som har en aviseringslampa. Vissa telefoner kan begränsas till ett fåtal färger och inga inställningar alls. Detta betyder inte att du inte kan anpassa saker lite eller specificera olika färger till individuella meddelanden. Lysdioden har tre grundläggande funktioner; Färgen på lysdioden, blinkar den eller blinkar den i en konsekvent färg, och slutligen, hur länge lyser den.

Ljusflödesarv

Pris: Free med annonser

Light Flow Legacy -Led Control app

Light Flow Legacy är en ledkontrollapp för Android-telefoner. Förutom att låta dig styra dina LED-blixtars färg, ger ljusflödet dig ett extra alternativ att styra aviseringsljudet. Inte som det vanliga aviseringsljudet för sms eller e-post, utan ljudkontroll med upprepade ljud och upprepade vibrationer. Precis som den upprepade blixten från lysdioden. Appen stöder även Android Wear vibrationsstöd och låsskärmar.

Ljusflödet låter dig anpassa aviseringsfärgen för SMS, missade samtal, lågt batteri och alla dina sociala medieappar. Grädden på moset är viloläge, vilket begränsar aviseringarna när du njuter av din skönhetssömn. Användare kan välja att cykla aviseringar eller be appen att visa den högst prioriterade aviseringen först.

Ljushanterare 2

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

Light Manager 2 är en ganska bra app för kontroll av LED-ljusmeddelanden. Det låter dig ställa in aviseringar för missade samtal, SMS, Gmail, kalender, alla dina sociala medieappar, nätverk, batteri, WiFi-aviseringar och mycket mer. Tyvärr erbjuder den inte avancerade alternativ som att konfigurera LED-blinkhastighet eller vibrationer. Appen stöder fem olika färger; Grön, orange, gul, rosa eller blå.

Den fungerar på de flesta Android-telefoner och har tre driftlägen. För det första, Normalt läge, där endast den första aviseringen kommer att blinka. Ett alternativt läge, där några LED-aviseringar blinkar växelvis för flera mottagna aviseringar, och slutligen, skärmläge där aviseringsvarning kommer att visas på skärmen.

LED-blinkermeddelanden

Pris: Free med annonser/erbjudanden IAP

Liksom de tidigare applikationerna låter LED-blinkern dig ställa in specifika färgaviseringar för olika appar. Om du inte har en LED-avisering för att aktivera LED i din enhet, använder applikationen skärmen istället. Lite-versionen stöder annonser, men annonserna försvinner plus stöd för alla appar om du får den fullständiga versionen. Dessutom stöder den fullständiga versionen kontaktspecifika färger för Whatsapp och missat samtal. Tänk på hur användbart det skulle vara.

Den fullständiga versionen kommer också med olika färgscheman och ett batterisnålt fickläge. Applikationen fungerar för de flesta enheter, körs på KitKat till Nougat. Ansökan är free och kräver endast 3,3 Mb.

Hur stänger jag av LED-aviseringar på Android?

När det räcker och du vill bli av med blinkningen helt, då beror det på just din smartphone. Användare av Samsung Galaxy S-telefoner kan gå till inställningar genom att dra i meddelandefältet och trycka på inställningsikonen, gå sedan till enhetsalternativet, sedan ljud och meddelandealternativ. Bläddra till botten för att hitta LED, och genom att trycka på detta bör alternativen för att stänga av den visas. Den här inställningen kan skilja sig lite beroende på vilken telefon du använder.

Sammanfattningsvis kan en LED-aviseringslampa vara en praktisk funktion på dina smartphones, speciellt när den kan anpassas och inte stör dig när du vilar, så du stänger av den. Även om meddelandefältet kan tillhandahålla dessa, är det mycket bättre att ta en blick på din telefon och veta om du har ett sms, e-postmeddelande, kalenderpåminnelse eller om batteriet är lågt.

Relaterade artiklar

Back to top button