Bästa iPhones att köpa på en budget i Australien –

iPhone 12 är för närvarande den mest funktionsrika och kraftfullaste iPhonen som finns, men låt oss vara ärliga, dessa funktioner och prestanda har ett pris. Det har blivit vanligt att höra om iPhones över AU $ 1 000, vilket betyder att om du vill ha en högpresterande, men billig iPhone, måste du leta någon annanstans. Lyckligtvis, med lanseringen av varje iPhone, blir de äldre mer överkomliga. Men även bland de nyligen lanserade iPhones finns det vanligtvis ett mer prisvärt alternativ, och när det gäller iPhone 12-serien är det iPhone 12 mini. Så även om detaljhandelspriserna för nya iPhones kan vara skrämmande, är detta inte en anledning till oro eftersom det finns många tillgängliga alternativ som du kan lita på. Här är vår sammanfattning av några av de bästa budget-iPhones du kan köpa från en välrenommerad återförsäljare som Phone Robot, Jb-Hi-Fi och Harvey Norman.

iPhone 12

Jag vet att jag precis nämnde att priserna för nya iPhones kan vara höga, men iPhone 12 är ett bra erbjudande att ignorera. Det är värt ett rimligt pris: iPhone 64 med 12 GB lagringsutrymme är AU $ 929, och de moderna funktionerna, särskilt 5G, gör den till ett utmärkt val för en ny lågpristelefon. Även om den kanske inte har de grundläggande funktionerna i iPhone 12 Pro, har den samma chip och 6,1-tumsskärm. Den har en bra balans av funktioner och bara en kamera mindre (telefoto). Den saknar också en lidar-skanner och färre lagringsmöjligheter. Detta är dock inget du saknar. Varför betala de extra AU $ 350 för en 12GB iPhone 128 Pro? Så om du insisterar på en ny iPhone är iPhone 12 det bästa du kan få till ett överkomligt pris.

iPhone 11

Nu när det inte är den sista iPhone, är iPhone 11 ett utmärkt alternativ för budgetshopparen. Bristen på stöd för 5G, OLED och processorkraft kompenseras mer än väl av priset. Drivs av den snabba Apple A13-processorn och snabbare än de flesta Android-konkurrenter, den här smarttelefonen kommer säkerligen att möta dina produktivitetsbehov. Liksom iPhone 12 saknar den ett teleobjektiv, men det körs på samma chip som resten av iPhone 11-modellerna, vilket betyder att kameraspecifikationerna är desamma. Den erbjuder IP68 vatten- och dammbeständighet, förbättrade stereohögtalare inklusive surroundljud, till och med Dolby Atmos-stöd och 17 timmars speltid på en enda laddning. Den har tillräckligt med batterikraft för att hålla dig hela dagen. Den har 4 GB RAM och lagringsalternativen är 64 GB, 128 GB och 256 GB, vilket innebär fler alternativ på en snäv budget.

iPhone XR

Om du vill ha en skärm på en budget kommer iPhone XR inte att göra dig besviken. Den har samma design som iPhone X- och iPhone 11-linjerna, FaceID, trådlös laddning och roliga färgval för enheten. Den körs på Apple A12 Bionic-chippet, precis som telefonerna i iPhone XS-serien, vilket betyder att 2 år efter lanseringen är den fortfarande väldigt snabb. Den får också programuppdateringar, inklusive den senaste iOS-uppdateringen. Den har taktil touch istället för 3D touch, vilket gör den mer lyhörd även med en IP67 vattentät klassificering. Med tanke på att den även har 16 timmars videouppspelning, modern design och relaterade funktioner är detta en av de mest budgetvänliga iPhones du kan köpa just nu.

iPhone SE

2020 iPhone SE delar de flesta funktionerna i iPhone 8 med tillägget av bara A13 Bionic-chippet – liknande iPhone 11-serien. Det är inget dåligt recept med tanke på att samma plattform användes för att skapa iPhone X. Apples A13 Bionic chip betyder mer processorkraft och snabbare anslutning. den redan beprövade iPhone 8-plattformen. Eftersom iPhone 8 fortsätter att ta emot mjukvaruuppdateringar är 2020 iPhone SE en lovande version, bara den är mer prisvärd än de flesta telefoner du kan köpa just nu. Lägg till det senaste iOS, IP67 vattentäthet, 18W snabbladdning, TouchID, 12MP kamera och 64GB, 128GB och 256GB lagring, och det låga priset är ett automatiskt fynd. Du bör notera att du fortfarande kan köpa iPhone 8 som en budget-iPhone, men 2020 iPhone SE-funktionerna kommer att vara ett bra fodral för den bästa minsta budget-iPhone 2021.

iPhone X

Vi har redan nämnt den nyare iPhone XR, men iPhone X förtjänar ett speciellt omnämnande på grund av dess mycket underskattade specifikationer. Med en dubbelkamerauppsättning, Super Retina OLED med HDR10 och stöd för Dolby Vision plus FaceID är detta en av de billigaste, bäst presterande iPhones du kan köpa i nyare minne. Den har också mycket gemensamt med iPhone 8. Men tack vare sin moderna design och mindre men betydande förändringar är detta den bästa telefonen.

Innan du bestämmer dig för vilken du ska köpa, vänligen observera att dessa enheter är tillgängliga renoverade. Att välja den bästa billiga iPhone att köpa beror på din budget, de funktioner du behöver och hur du använder din telefon. Men det här är utmärkta iPhones och du kan inte gå fel med någon av dem.

Relaterade artiklar

Back to top button