Bästa iPhone XS Max-fodral –

Vad ska man leta efter i ett bra omslag

Vi tror att det finns några saker att tänka på när du köper ett nytt iPhone XS Max-fodral:

  • Design. Varje ärm är individuellt utformad med en mängd olika färger och mönster. Du ska alltid leta efter något som passar din personliga smak, oavsett andra egenskaper. Detta är viktigt eftersom det är något som du kommer att se hela tiden, så detta val borde vara viktigt.
  • Kvalitativ. Materialen som används för att skapa en viss finish är verkligen viktiga. Detta avgör om överdraget är hållbart och tål tid. I det här fallet kommer det också att bero på de material du vill välja, eftersom vissa beläggningar motstår mer än andra.
  • Priser. Detta är utan tvekan en av de viktigaste faktorerna när man gör ett köp. Detta är väldigt personligt och beror på hur mycket du vill betala för ett visst ärende. Viktigast av allt, det finns ett brett utbud av modeller tillgängliga och du hittar alltid en som passar din ficka.
  • Garanti och förtroende. Beläggningen kan försämras med tiden, och viktigast av allt, det kan hända oväntat. Därför rekommenderas det starkt att köpa från ett märke som har ett garantisystem i enlighet med nationell lagstiftning. Detta uppnås främst med betrodda varumärken, även om alla standarder följs när du handlar på Amazon.

Genomskinliga skal till iPhone XS

Designen på iPhone XS är utan tvekan väldigt vacker, och ogenomskinliga fodral kan verkligen dölja det. Det är därför, om du vill visa upp din iPhone, är det bättre att ha genomskinliga fodral. Här visar vi dig de mest relevanta.

JETech

Detta fodral är speciellt designat för iPhone XS. Det byggd av PC och TPU som erbjuder ett ultratydligt samt ett slitstarkt reptåligt fodral. Detta är verkligen viktigt, eftersom iPhone vanligtvis ligger i fickan eller väskan, där kontakt med nycklarna kan finnas. I denna mening är det nödvändigt att ha en hållbar beläggning för att förhindra försämring med tiden.

Dessutom erbjuder designen upphöjda ramar för skärm- och kameraskydd. Detta är en avancerad stötdämpningsteknik som förhindrar att skärmen spricker vid eventuella stötar. Det förenklar också åtkomsten till alla kontroller och funktioner med perfekta öppningar för högtalare, kamera och laddningsport.

ESR

Grundläggande ESR

Om du vill skydda baksidan av din iPhone XS Max erbjuder ESR det bästa alternativet genom att integrera ett härdat glasfodral. I synnerhet i paketet som kommer hem kommer du hitta plastpärmen som ska placeras runt kanterna. Sedan placerar du det härdade glaset på baksidan, som har ett perfekt borrat hål för enhetens kamera. Detta glas har en resistans på 9H, så det kan inte repas lätt.

Bunten som placeras runt den är också speciellt utformad för att motstå stötar och absorbera stötar. Först och främst förstärkte de hörnen där skärmen sannolikt går sönder vid en kollision. Det ger också livstidsgaranti mot större skador eller även om kanterna blir gula, vilket de lovar att inte ska hända.

Grunderna i Amazon

Grunderna i Amazon

Varumärket Amazon har en viktig uppsättning varor i sin egen butik. Ett sådant tillbehör är genomskinliga iPhone-fodral av mycket god kvalitet. Den är idealiskt utformad för att ge fullt skydd för din iPhone XS genom att använda TPU + PC. Den har också en slimmad design för att undvika en betydande ökning av enhetens volym, och den kan fortsätta användas utan större skillnad.

Den har exakta knappöppningar för snabb åtkomst. Inre del fodralet är mjukt och absorberar alla stötar ger ett flexibelt skydd. Sidorna är förberedda för att absorbera stötar, vilket förhindrar att bak- eller frontglaset går sönder. Framför allt tål den fall på upp till 2 meter.

KEEPXYZ

Denna beläggning ger 360 graders 3-lagers skydd. Tack vare detta är kanterna helt skyddade från stötar. Detta är verkligen viktigt, eftersom varje påverkan på sidorna av iPhone XS Max kan skada skärmen. Detta gör den här typen av fall med ett starkt band riktigt intressant.

Dessutom ingår ett paket med två H9 skyddsfilmer för ökad hållbarhet. Således är den mycket bättre skyddad från enhetens stötar, vilket skyddar både baksidan och framsidan av enheten. Detta innebär att iPhone tål fall på upp till 3 meter i detta fodral. Allt med en helt transparent baksida som gör att du kan se enhetens design.

Silikonfodral

När vi pratar om iPhone-skal är det vanligaste köpet silikon. De skiljer sig från de vi diskuterade tidigare, med en integrerad färgpalett som gör din iPhone mer färgstark.

Officiellt Apple

Grundläggande officiella Apple

Detta fodral har designats speciellt för iPhone XS för att korrekt justera volymknapparna, sidoknappen och telefonens kurvor. Det gör absolut ingenting skrymmande och är helt säkert. V kameror är också bra , och det är viktigt att i händelse av en kollision så lossnar inte fodralet från själva iPhonen eller att stötenergin överförs till själva enheten, vilket skadar glaset.

Dessutom är detta fodral helt kompatibelt med trådlös laddning, så du behöver inte ta bort det för att börja ladda med en kompatibel laddare. Inuti hittar du ett foder i mikrofiber som skyddar din iPhone från repor, medan den yttre silikonkanten skapar en mjuk effekt. Detta är utan tvekan ett av de bästa iPhone XS Max-skalen, men det har ett högt prisproblem.

SURFA

Grunden för iPhone XS Max SURPHY

Detta fodral är tillverkat av flytande silikon, vilket ger användaren en behaglig och mjuk beröringskänsla. Material gjort för låt den inte glida på bordet eller någon annan yta. Således kan den lätt falla till marken när den stöds av ett stadigt grepp på ytor. Den matchar perfekt med 6,5-tums iPhone XS Max.

Inuti finns ett mjukt halkfritt mikrofiberfoder som skyddar iPhone från nötning och halka, och som dessutom är stöttålig. Finishen är matt och färgen är klar, tillgänglig i ett brett kromatiskt sortiment och har en riktigt elegant stil. Dessutom underlättas rengöring av damm och smuts med en enkel fuktig trasa.

VÄLKOMMEN

foundation GOODWISH

Tack vare sin tunna och mycket lätta design kommer du inte att märka att din iPhone XS Max bär ett fodral. Den passar perfekt till din telefon och har exakta öppningar för alla knappar och portar. Även om den är visuellt enkel, är sanningen att den har en sofistikerad design som garanterar maximal hållbarhet. Den är gjord av flytande silikon för att njuta av överlägsen kvalitet, mjukhet och säkerhet samtidigt som den respekterar miljön.

Rak kant syns på sidorna vilket tillåter 85 % av värmen som enheten kan generera genereras … Detta kommer att förlänga livslängden på iPhone och även ge en säkrare induktionsladdning genom bättre kylning. Detta uppnås också tack vare nätkudden på insidan, snarare än den klassiska mikrofibern som vi ser i resten av fodralen på marknaden.

Den mest hållbara för din iPhone

Om du är en användare som utsätter iPhone för risk för arbete eller sport, rekommenderas du definitivt att ha ett extremt hållbart fodral. För iPhone XS Max på marknaden kan du hitta modeller som uppfyller dessa riktlinjer, som vi visar dig nedan.

i-Coat

Funda SPIGEN

Byggnadsmaterialen är mer hållbara i detta fodral för iPhone XS Max. En av de viktigaste är skumgummi och en tvålagerskropp med en flexibel inre del, men behåller styrkan på utsidan. Tillverkaren lovar att det var det slagtestade så att detta inte leder till skador på utrustningen. Skyddet når själva portarna som är helt täckta av detta skydd.

Själva förpackningen innehåller också ett skärmskydd som passar med kroppen, förblir helt fäst på enheten. Den har också en stativfunktion som gör att du bekvämt kan se ditt multimediainnehåll samtidigt som du placerar din iPhone på bordet, perfekt om du reser med flyg eller tåg. På så sätt uppnås komfort utan att förlora det motstånd du har med detta fodral.

Lanhiem

Lanhiem iphone xs max

Det är en hårdmetallbeläggning på utsidan för att förhindra repor. Det är också en vadderad inre stötfångare som absorberar stötar och tål alla fall. Dess huvudsakliga syfte är att skydda enheten och den är hållbar eftersom den också inkluderar skärmskydd i härdat glas för att skydda skärmen från stötar.

Även om detta är en tuff iPhone-rustning, behåller den en ganska elegant estetik, men ser inte alltför dramatisk ut som andra hållbara fodral. Installationen är extremt enkel då detaljerade installationsanvisningar medföljer. För att ta isär den behöver du insexnyckeln som ingår i satsen och du kommer att se hur säkert detta skydd är.

Koppla av

koppla av

Ett premiumskal i tre lager med militär motståndskraft som ger högsta möjliga motstånd, tål stötar och fall från höjder på upp till 3 meter. Dessutom har den också testats för att klara hårda miljöförhållanden som i fält eller på en byggarbetsplats. Det har Tätningsgrad IP68 och kan sänkas ned till ett djup av 2 meter i 1 timme utan några skador.

Och om fotografering är din grej, inkluderar den en rekvisita som stöder den var som helst, till exempel en sten mitt på ett fält för att ta ett foto eller video. Locket är helt förseglat, så det skyddar din iPhone XS Max från smuts och damm, så du har inget att oroa dig för när du arbetar. Enheten kommer alltid att vara säker och tillgänglig i olika färger.

Relaterade artiklar

Back to top button