Bästa iPhone-spel för att lära sig matematik för alla åldrar –

Spel för nybörjare

Kids Mathematics Lite

Med detta fantastiska spel kan du använda din iPhone för att fördjupa dina barn i matematikens underbara värld och hjälpa dem att öva och förbättra sina grundläggande matematikkunskaper. Detta spel har 28 matematiska problem med vilka småbarn kan lägga till, subtrahera, jämföra och utveckla sitt logiska tänkande. Det här är väldigt enkla spel som passar mycket små barn som precis har börjat utveckla sina mattekunskaper.

Matteklubb – pedagogiska spel

Math Club gör det roligt och enkelt att lära sig matematik. Det hjälper dig att bemästra alla aritmetiska operationer genom interaktiva inlärningsspel. Från grunderna till några mer komplexa operationer, allt är för små barn för att hjälpa dem att utveckla sina matematiska färdigheter. Appen har en beprövad undervisningsmetodik och över 3000 övningar.

Utvecklare: AIBY

Fokuserat på pojkar och flickor i grundskolan

Ren matematik, öva och förbättra dina matematiska färdigheter

Med den här appen kan barn träna och förbättra sina matematiska färdigheter. Det spelar ingen roll om det handlar om addition, subtraktion, multiplikation eller division, eftersom de kommer att ha många timmars övning, eftersom frågorna alltid är slumpmässiga också. Den har nivåer för alla åldrar, så även om vi riktar oss till flickor och pojkar i grundskolan kan den också användas av deras föräldrar eller äldre syskon.

Math Student: Easy Math

Med den här appen kommer pojkar och flickor att ha en fantastisk tid att lära sig och utveckla sina matematiska färdigheter. De kommer att behöva slutföra nivåerna och lära sig grunderna för att ha en gedigen förståelse för matematik. Denna app är baserad på beprövad japansk metodik, så resultaten är garanterade.

Champions match

Match Champions är en app som uppmuntrar lärande och beräkningsövningar. Den har fyra olika spel som låter barn och även vuxna göra matematik på ett roligt och mycket motiverande sätt.

För gymnasieelever

Mattespel för två

Den här appen är ett av de roligaste och mest lärorika spelen du kan hitta på App Store. Den har ett gränssnitt för delad skärm, så det här spelet kan avnjutas med sällskap och ni två utvecklar era kunskaper och matematikkunskaper, men var försiktig, dina reflexer spelar också en mycket viktig roll när det kommer till att slå din motståndare i spel. fantastiska spel baserade på matematikspel som den här appen erbjuder.

King of Math 2

Med denna applikation tar du en resa genom matematikens fantastiska värld. Du börjar i fält och ger dig ut på en resa full av kluriga frågor, pussel och matteproblem som du måste lösa om du vill ta dig till slutet. Under hela resan kommer du att kunna upptäcka nya världar och nivåer av karaktärer och avancera till tronen för att bli matematikens kung eller drottning.

iMathematics

Denna app kommer att bli din personliga matematiklärare. Tusentals studenter använder den här appen varje dag eftersom det är den enda appen som innehåller allt du behöver för att lyckas i dina tentor. Med denna app kan du snabbt lära dig mer än 70 ämnen som har enkla och okomplicerade förklaringar, du kan även enkelt upprepa formler, satser, definitioner och egenskaper tack vare effektiv syntes. Givetvis har de övningar som du kan träna dina mattekunskaper med.

Matematikspel för avancerad nivå

Matematikspel för hjärnan

Om du vill öka produktiviteten i ditt sinne är det här ditt spel. Med denna applikation kan du förbättra din uppmärksamhet, reaktion och tankehastighet genom att lösa enkla uppgifter med en tidsgräns. Det fungerar så här: när en person löser enkla aritmetiska övningar, områdena i hjärnbarken som är ansvariga för minne, uppmärksamhet och logiskt tänkande, så ju fler övningar du gör, desto mer kommer du att utveckla ditt sinne och dina matematikkunskaper.

CalQ – Träna din hjärna och matte

Detta är det mest utmanande och beroendeframkallande brädspelet i App Store. Målet är att lösa så många målnummer som möjligt, du behöver bara sammanfoga så många celler som möjligt för att lösa målnumret. Ju fler celler du kombinerar, desto fler poäng kan du få.

Relaterade artiklar

Back to top button