Bästa iPhone-fotoappar med oskärpa bakgrund –

Vilka iPhone-modeller stöder porträttläge?

Som vi kommenterade tidigare har inte alla iPhone-modeller för närvarande möjligheten att ta bilder i porträttläge, det vill säga fokusera på personen eller objektet i förgrunden och sudda ut resten av bilden, vilket skapar den berömda oskärpa effekten av bakgrunden. Här är en lista över enheter som har detta triggerläge.

 • iPhone 7 Plus.
 • 8 iPhone Plus
 • iPhone X.
 • iPhone XS.
 • iPhone XS Max.
 • iPhone XR.
 • iPhone 11.
 • iPhone 11 Pro.
 • iPhone 11 Pro Max
 • iPhone SE (andra generationen)
 • iPhone 12 mini.
 • iPhone 12.
 • iPhone 12 Pro.
 • iPhone 12 Pro Max.

Det här är iPhone-modeller som för närvarande kan ta bilder i porträttläge, vilket är vad alla användare älskar på sina enheter idag. Men det finns uppenbarligen en annan publik som, eftersom de inte har någon av de ovan nämnda modellerna, inte kan ta den här typen av fotografering, så det finns olika applikationer som kan skapa denna effekt och förstärka den efter användarens smak. Låt oss ta en titt på dem.

Appar som erbjuder den här funktionen gratis

Uppenbarligen, när vi pratar om fotoappar, finns det en mycket stor grupp som erbjuder fantastiska tjänster, men i utbyte mot en appavgift eller ett abonnemang. I det här fallet har användare turen att ha rätt till applikationer som gör fantastiska verktyg tillgängliga för användaren gratis.

PopPic – 3D-kamera

Denna app, som namnet antyder, är väldigt inriktad på ett fotografi som erbjuder denna tredimensionella effekt … Därför, när det handlar om bilddjup, ger det också användaren möjlighet att leka med fokus och suddighet av själva fotot.

Med PopPic kommer du att ha möjligheten lägga till djupeffekter till vilken bild som helst, och du kan till och med använda en rörelseeffekt på den. Den har alla verktyg du behöver för att även kunna justera bildens fokus samt skärpedjupet, allt efter att du har tagit bilden.

Lensa: fotoredigeringsapp

Lins

Om vi ​​för något kan särskilja Lensa bland andra fotoredigeringsapplikationer, så är det på grund av enkelhet och enkelhet med vilket dess användargränssnitt. Detta ger användaren en mycket kort inlärningskurva och gör den riktigt intuitiv att arbeta med.

Lensa förser allmänheten med en rad fantastiska verktyg för förbättra och anpassa resultatet av ditt foto efter varje användares smak. Men bland alla funktioner den erbjuder måste vi lyfta fram möjligheten Bakgrundsjustering … I slutet av dagen kan du med den här funktionen redigera bakgrundens djup och oskärpa så att fotot anpassar sig perfekt till önskat resultat.

Oskärpa foto – suddig bakgrund

Difuminar foto - fondo borroso

Med den här appen kan det inte råda några tvivel om vad den har att erbjuda, eftersom dess namn säger absolut allt. Det är en mycket praktisk applikation som är väldigt enkel att använda, så att alla användare kan dra full nytta av alla funktioner den tillhandahåller.

Det har brett utbud av effekter som du kan tillämpa på ditt foto både under fotograferingen och senare när du vill redigera den. Bland dessa effekter sticker möjligheten ut få bokeh-effekt eller porträttläge att den överväldigande majoriteten av användarna gillar det så mycket, och att alla användare kan arbeta med den här applikationen, oavsett vilken enhet de har.

Darkroom: foto-/videoredigerare

Ett mörkt rum En av de mest kända apparna När det kommer till fotoredigerare är detta utan tvekan Darkroom. Naturligtvis är det inte på nivå med mer professionella redaktörer, men det ger användarna enkla men mycket kraftfulla verktyg för att förbättra resultaten av sina bilder.

Bland dessa verktyg som vi nämnde vill vi i det här fallet lyfta fram möjligheten som Darkroom erbjuder användare ändra oskärpa i porträttläge … Med den här appen kan du redigera förgrunden för ett foto på ena sidan och bakgrunden på den andra, så att du kan skapa riktigt fantastiska effekter genom att redigera olika parametrar för båda planen.

Få mer professionella porträtteffekter

Som vi nämnde tidigare är kategorin för fotoredigering en av de mest betalda. När allt kommer omkring kan utvecklare i allt högre grad förse användaren med kraftfullare och mångsidigare verktyg som skapar enorm rikedom för användaren att låta sin fantasi flöda när de står framför sin enhet för att ta eller redigera ett foto. Därefter vill vi prata med dig om en serie betalappar med vilka du kan höja din porträttfotografering.

Flodljus

Flodljus

Vi börjar denna kategori av appar med en av de mest populära och framför allt, och ännu viktigare, bäst betygsatt i App Store om vi pratar om fotografering. Detta är resultatet av betygen som användare har gett på den här appen, uppenbarligen på grund av det faktum att den låter dig prestera. Focos är helt engagerad i att Apple har funnits länge också. datorfotografering … Försök därför att förmedla alla fördelar med fotografering SLR kamera till din enhet.

Spotlight-verktyget som vi vill lyfta fram nu, i relation till ämnet vi behandlar i det här inlägget, är verktyget som gör det möjligt för användaren att skapa bokeh-effekter med verkligt professionella resultat som är typiska för en professionell DSLR.

Foto oskärpa effekt porträtt

Difuminar Fotos Efecto Retrato

Återigen, vi pratar om en applikation som praktiskt taget inte behöver beskrivas för att veta vad det huvudsakliga bidraget kan ge till bilder på användare som använder det. Denna applikation har ett antal verktyg som gör det enkelt och bekvämt att redigera foton, och viktigast av allt – med mycket attraktiva resultat.

Men idag vill vi fokusera på vad den kan så att användaren kan få bokeh-effekt eller med suddig bakgrund. Först och främst har den verktyg för att ändra typen av oskärpa som appliceras, såväl som ett antal tillämpliga effekter som också kommer att justera bokeh-effekten i ditt foto.

FabFocus – Oskärpa i porträttläge

FabFocus

Med FabFocus kan du få foton med bokeh-effekt på två olika sätt , något som, särskilt för användare som inte har porträttläge initialt, kommer att vara riktigt fantastiskt. Naturligtvis fungerar den här appen bara med enheter som kompatibel med version 12 av Ios

Som vi sa ger FabFocus dig möjligheten att ta bilder med bokeh-effekt i det ögonblick du gör det, men erbjuder också möjligheten att tillämpa den angivna oskärpa effekten efter att du har tagit bilden. Därmed lägger han ut två alternativ på bordet, så att personen själv är ansvarig för att välja det som passar honom bäst.

Focus: porträttlägesredigerare

Focus

Phocus är en app som har en rad fantastiska verktyg som erbjuder användaren stor flexibilitet när det kommer till fotografering och efterredigering. En av sakerna han ville lägga mer vikt vid var porträttläget.

Med denna applikation kan du kunna ta bilder i porträttläge i RAW-format , men dessutom kan du också redigera och ändra det angivna djupet senare. Detta är möjligt tack vare dess AI-motor. Dessutom har den även möjlighet att ändra inställningar som ISO och exponering när du tar ett foto.

ProCam 8

ProCam 8

ProCam är en av de mest populära betalda fotoapparna på App Store och har funnits länge och har riktigt bra recensioner och åsikter. Allt detta är ett svar på de enorma fördelar det erbjuder användare när de fotograferar.

Bland alla fotograferingslägen vad den här appen är vill vi uppenbarligen lyfta fram i det här inlägget Modeporträtt eftersom den har förmågan att helt kontrollera fokus förutom exponeringen. Således kommer användaren att kunna ändra graden av suddighet i bilden efter hans smak eller behov.

ProCamera. Foton och videor i HD

ProCamera

Medan vi tidigare sa att ProCam är en av de mest populära fotoapparna i App Store, ligger ProCamera inte långt efter, faktiskt kan vi säga att det har blivit ännu mer populärt tack vare betygen från användarna. Detta är allt tack vare de utmärkta verktyg och funktioner som det ger användaren.

Den är utformad så att båda proffs och nybörjare kan dra nytta av detta och få fantastiska resultat. När det gäller porträttläge, vilket faktiskt är målet med det här inlägget, erbjuder ProCamera möjligheten att helt kontrollera fokus och exponering med manuell fokus med toppar har det också automatiskt porträttläge som ger dig en förhandsvisning av resultatet innan du fotograferar.

Detta är vårt val

Det här inlägget går mot sitt slut, och som alltid när vi gör den här typen av sammanställning från redigerad av La Manzana Mordida vi skulle vilja berätta om våra personliga preferenser. Låt oss börja med den första kategorin, det vill säga de gratis applikationerna som ger användaren möjlighet att arbeta i stående läge. I det här fallet står vi kvar Lins tack vare detta enkla och intuitiva gränssnitt och framför allt tack vare de resultat du kan få med det.

Å andra sidan, om vi introducerar lite mer professionella betalappar är vårt val uppenbart, ProCamera är en applikation som kan ge användaren maximal nytta för både porträttfotografering och andra typer av arbeten, med garantin att det finns tillräckligt med bra verktyg för ett fantastiskt resultat.

Relaterade artiklar

Back to top button