Bästa iPhone-apparna för cyklister –

Använd dessa webbläsare för att undvika att gå vilse

En av huvudpunkterna som en motorcyklist måste ta hänsyn till innan han ger sig av på en resa är faktiskt, markera tydligt dess rutt … Det finns ett stort antal webbläsare i App Store, men vi valde ut de som vi tycker är bäst anpassningsbara och som kan ha störst fördelar för motorcykelåkning.

Waze Navigation & Traffic

Waze är utan tvekan, om inte bäst, så en av de bästa webbläsarna som du hittar i App Store. Med den kan du ställa in destinationen du vill nå i slutet av din resa och se vilka olika rutter du kan ta för att komma dit. Beroende på dina behov eller prioriteringar kan du välja det ena eller det andra.

Ett annat föremål som den här appen tar mycket betalt för är den sociala delen. Alla Waze-användare kan interagera med webbläsaren för att trafikvarning så att du kan få information om mobila radarer, olyckor eller farliga föremål som kan finnas på vägen, vilket är livsviktigt för bilister.

Calimoto GPS för motorcyklar

Kalimoto

Som namnet antyder är det så appen är genomtänkt designad och utvecklad för motorcyklister … Den har för närvarande över två miljoner användare över hela världen, ett tecken på att appen är av betydande värde. Den första funktionen som vi kan lyfta fram i Calimoto är ruttplanering, det vill säga att du kan göra det rätt på kartan och ta hänsyn till två viktiga faktorer: väderprognosen och regnradarn.

Dessutom är kartorna i den här applikationen för motorcyklister och visar alla intressanta platser, till exempel olika restauranger eller hållplatser. När du navigerar kan du välja sväng-för-sväng-riktningar, så att du inte behöver memorera någon waypoint på din rutt.

Kort

Kort

Uppenbarligen är en av apparna man inte får missa när vi pratar om kartor alternativet som det Cupertino-baserade företaget erbjuder till alla användare. Det här är en applikation som du kan använda både under själva rutten, det vill säga använda den som GPS, och vid ankomst till din destination, för att guida dig runt i staden för att besöka dess viktigaste platser.

I Maps kan du hitta många alternativ när man väljer den mest lämpliga vägen , allt beroende på dina behov, om du vill resa på motorvägar, nationella vägar, olika stopp du planerar att göra, kan du konfigurera och planera allt detta från Apple Application “Maps”.

Utvecklare: Apple

Var medveten om vädret

När du reser på motorcykel är det mycket viktigt att tänka på hur vädret kommer att bli under hela resan. Därför är det viktigt att ha en applikation som ger dig tillförlitlig information och som även kan varna dig när som helst om viktiga förändringar för att undvika både obekväma trafiksituationer och till och med möjliga trafikolyckor.

Klimat: Väderradar

klimat

Vi kan kalla denna app universal väderspårare och allt annat på din iPhone. Utan tvekan är detta en av de mest omfattande väderapparna du kan hitta på App Store. Den har radarbilder i realtid, så när du kollar väderaktiviteten kan du faktiskt se vad som händer.

En annan grundläggande poäng för bilisten när det kommer till väderappar är deras förmåga att: skicka varningar om eventuella ogynnsamma situationer vad som kan hända och den här Clime gör ett bra jobb. På så sätt, om det plötsligt börjar regna och du inte vill bli blöt när du är på din motorcykel, kommer appen att varna dig så att du kan stanna för att skydda dig mot stormen.

Väder.

Tiempo.

Vi pratar nu om en app som i både sin ikon och utseende är väldigt lik Apples egen Weather-app. Men han går ännu längre och erbjuder dig riktigt attraktivt gränssnitt med en mycket elegant design som säkerligen kommer att glädja alla användare som vill ha kul på sin iPhone.

Med denna applikation kommer du att kunna ge utmärkta råd och med alla detaljer, vad som är väderprognos det kommer att finnas i alla städer och delar av världen med hög detaljrikedom och tillgång till högkvalitativ information. Allt detta ackompanjeras av spektakulära animationer som kommer till liv på skärmen på din iPhone.

Väder Live – Prognos

Livetid

Denna applikation är en av de vackraste i sin kategori och har helt annan design från resten av apparna som du kan hitta i App Store. Även om inget av detta skulle fungera om tjänsten den erbjöd inte var särskilt bra, vilket är så, eftersom du med Live Weather kan göra vilka planer du vill utan att veta att väderprognosen som görs av den här appen är helt tillförlitlig.

Du kommer att ha möjlighet att ta reda på information om vindhastighet och riktning , något viktigt för motorcykelresor, soluppgångs- och solnedgångstider och månen, detaljer om synlighet och ultraviolett strålning … Dessutom har den också widget som kommer att pryda din iPhone-skärm och samtidigt förse dig med viss information utan att gå in i själva applikationen.

Väder och radar

Tiempo och Radar

Med denna applikation får du all väderinformation på en gång. Ger prognosen uppdateras varje timme fram till de kommande 14 dagarna … Den har regn-, vind- och temperaturradar, allt i realtid, och den ger dig även kustlinjeinformation där du kan se vattentemperatur, vågförhållanden och till och med UV-index.

Den viktigaste delen av denna app som bilister bör överväga är dock förmågan att ställa in olika varningar beroende på hur väderprognosen fortskrider. Dessutom har den också möjligheten att lägga till en widget på iPhone-startskärmen.

Lämna alltid din motorcykel säkert

När du reser är det mycket viktigt att kunna planera allt väl, från rutten och var du ska göra varje stopp, samt var du kan parkera din motorcykel vid ankomsten till din destination. Nedan hittar du tre applikationer som hjälper dig i den sista, med att parkera din motorcykel på säkra och bekväma platser.

ElParking-app för förare

Parkering

Med den här appen behöver du inte leta efter en parkeringsautomat för att betala för den blå zonen där du vill parkera din motorcykel, samt grönområden och andra reglerade områden i olika städer i Spanien. Du kan också använda den till hitta önskad parkeringsplats på olika parkeringsplatser.

En av de största fördelarna du får när du använder den här appen är att du inte behöver ha med dig kontanter eller använda ditt kort, eftersom du kan betala direkt från själva appen. Dessutom kan du hyra ITV även utan att boka tid och spara upp till 50 % med befintliga kampanjer i appen.

Telpark

Telpark

Det här är applikationen som ger dig möjligheten betala och sköta olika parkeringsplatser vad du kan göra i justerbara områden som blått eller grönt. Allt detta från din iPhone, där du kan utföra en mängd olika åtgärder som utan tvekan kommer att göra ditt liv mycket enklare när du hanterar din motorcykelparkering.

Med Telpark kan du betala för olika parkeringsplatser från själva appen, du kan till och med förlänga din parkeringstid var som helst. Du kan också hantera alla parkeringsplatser du gör på de olika Empark-parkeringarna från själva appen.

Bip & Drive – Parkera och tanka

Pip och kör

Med Bip & Drive har du möjligheten hantera alla mobila tjänster från en applikation … Detta ger dig tillgång till parkering på ett omfattande nätverk av parkeringsplatser, samt möjlighet att betala för en parkeringsmätare på reglerade parkeringsplatser eller komma ihåg var din motorcykel ligger.

Dessutom, med den här appen, kommer du också att ha möjlighet att betala på olika bensinstationer som GALP, CEPSA, BP eller SHELL, och till och med boka och betala för nästa ITV-recension med de rabatter som finns i appen. jag själv. Kort sagt, detta är en applikation som kommer att göra dina motorcykelturer mycket bekvämare.

Vilken är den bästa kombinationen?

Från redaktionen vill vi ge vår åsikt om vilken kombination av applikationer som är bäst i denna samling, men glöm inte att detta bara är vår subjektiva åsikt. När det gäller webbläsare, Waze det är utan tvekan vårt val av ett antal anledningar. Den första av dem är den sociala delen som han har och som ger användaren så mycket användbar information när han väljer en viss rutt.

För att hålla oss à jour med väderprognosen har vi valt Väder och radar applikationen, för det första, eftersom informationen den ger verkligen är fullständig och mycket tillförlitlig, men också, vilket vi anser vara mycket viktigt, är konfigurationen av olika varningar beroende på olika meteorologiska parametrar. Slutligen, för all parkeringshantering, enligt vår erfarenhet Telpark erbjuder en mycket komplett och tillfredsställande service som ger många alternativ för att parkera din bil.

Relaterade artiklar

Back to top button