Bästa iPhone-appar för hemvård av växter –

Vad bör man tänka på när man tar hand om en växt?

I det ögonblick du har en växt i din klass måste du komma ihåg att den är en levande varelse, och i slutändan, för att överleva, måste den tas om hand noggrant. Apparna vi pratar om i det här inlägget hjälper dig att bättre förstå vad dina växter behöver för att ta hand om dem på bästa möjliga sätt. Nedan lämnar vi dig dock ett antal punkter som du alltid bör tänka på för att hålla dina växter i gott skick.

  • mängd ljus det ger till växten eftersom dess kvalitet är av grundläggande betydelse.
  • väder detta är det avgörande ögonblicket.
  • Behåll alltid din fabrik ordentligt återfuktad, det vill säga att ge bort det.
  • Välj såmaskin efter storlek
  • Du behöver någon produkt ? Ge det till honom.

De som erbjuder information på spanska

Vi startar den här samlingen med appar, tillgängliga på spanska, som erbjuder värdefull information som du kan använda för att hålla din eller dina plantor i sitt bästa skick och på så sätt få dem att lysa i all sin glans.

NatureID: identifiera en växt

Denna applikation är en av bättre alternativ som du hittar i App Store om du vill eller behöver hjälp med att ge din planta allt den behöver. Först och främst måste du ta ett foto av det så att applikationen kan identifiera honom och kan ge dig information om honom eftersom han har en databas med över 10 000 växter.

Dessutom kommer han att förse dig med information när det gäller att ta hand om honom, och han kan till och med identifiera eventuella medicinska tillstånd som han kan lida av, han kommer att berätta för dig vad svårighetsgraden är, samt de steg du bör ta. ta för att kunna ta hand om honom och påskynda läkningsprocessen. … Till och med att lämna har han växtdagbok tillgänglig som kommer att skicka dig påminnelser för att hjälpa dem dagligen.

Utvecklare: AIBY

PlantSnap: växtidentifiering

PlantSnap

Om du älskar växter och växtlighet råder det ingen tvekan om att den här appen är gjord för dig, eftersom den kommer att hjälpa dig identifiera över 600 000 växtarter från hela världen. Det kan du faktiskt identifiera upp till 90 % av alla blomsterarter, löv, träd, svampar och kaktusar, vilket är ett riktigt mirakel för vegetationsälskare.

Förutom en så omfattande databas hjälper PlantSnap dig även med skötseln av dina växter. Med den här appen kommer du att kunna lära dig hur du genomför hela odlings- och skötselprocessen, med alla typer av detaljer som tillhandahålls genom befintliga trädgårdstips och förslag för tusentals växtarter.

Blommande – växtdefinition

Blomma

Blossom är ett program som vägleda dig så att du kan ge dina växter bästa möjliga vård. Först hittar du all information de behöver för att lämna, du kan till och med ställa specifika frågor till dem som de kommer att svara på. Du har information till ditt förfogande om nödvändig bevattning, förökning, beskärning, gödsling, temperatur och alla parametrar eller punkter du behöver veta för att ta hand om det.

Denna applikation är också av stort värde för alla användare som vill hålla sina växter i bästa möjliga skick, eftersom den kommer att ta hand om att skicka dig påminnelser när det är dags att vidta en viss åtgärd på din anläggning. Således ger den dig inte bara information om vad du behöver göra, utan talar också om när du ska göra det.

PlantCare Pro

PlantCare Pro

PlantCare Pro är en app som har tänkts, konstruerats och utvecklats för agronomer, bönder och hobbyister eftersom det ger all information du behöver för att hitta en produkt, en specifik dos och hur man behandlar en skadedjur eller sjukdomsframkallande gröda som påverkar dina växter.

I appen hittar du alla produkter är för närvarande registrerade hos det spanska ministeriet … Den har över 2000 produkter, 500 aktiva ingredienser, 180 olika tillverkare och över 500 grödor och skadedjur. Utöver allt detta kan du i appen till och med logga dina fytosanitära varningar på kartan, dina behandlingar med dina kunder och platser, se väderförhållandena eller till och med se vilka skadedjur som kan påverka din gröda.

Groblad – Identifiera växter

Groblad

Denna applikation utmärker sig utan tvekan genom att den ger användaren möjligheten att identifiera alla växter runt honom, i själva verket ger den dig alla verktyg för att bli en expert på växtigenkänning. För att göra detta är allt du behöver göra fokusera på växten med din iPhone-kamera och ta en bild. Som ett resultat av denna fotografering och användning databas med över 10 000 växter , kommer appen att berätta dess namn och ytterligare information som är kopplad till den.

Naturligtvis kommer denna stora förmåga när det kommer till växtidentifiering inte bara att ge dig mycket kunskap om de olika typerna, utan informationen som tillhandahålls hjälper dig att veta vilken typ av skötsel du ska ta eller vilken specificerad växt som ska bevaras. i bra hälsa.

Botanis – växtidentifierare

Botanis

Namnet på denna applikation är så korrekt som möjligt i förhållande till det värde som det kan ge alla användare som behöver hjälp med skötseln av sina växter. Botanis hjälper dig i första hand att nästan entydigt identifiera alla växter som du närmar dig, eftersom det finns en enorm databas bakom.

Den mest värdefulla delen av denna applikation är dock den som fokuserar på ta hand om dem … Han kommer inte bara att tala om för dig vad du behöver göra beroende på din växts tillstånd, utan han kommer också att berätta för dig när du behöver göra det, vilket betyder att han kommer att skicka dig påminnelser om att utföra skötseln felfritt. …

Den mest kompletta informationen på andra språk

Uppenbarligen finns det icke-spanska appar på App Store, men det betyder inte att du inte kan använda dem även om ditt primära språk är spanska. Faktum är att många av dem är riktigt intressanta och kan gynna dig mer än själva apparna än om de vore på vårt språk.

PictureThis – växtidentifierare

Bild

Med denna app kan du identifiera över en miljon växter med riktigt imponerande noggrannhet, 98% , som överträffar graden av noggrannhet hos de flesta experter på området. På så sätt kan du bli en expert när det gäller att identifiera och studera all vegetation som omger dig.

PictureThis kan också ge dig användbar information för nästan perfekt skötsel av dina växter. Den är till och med kapabel att automatiskt diagnostisera växtproblem och ger dig olika förslag för att behandla det problem du lider av. Dessutom har den också ett avsnitt där olika yrkespersoner ger viktiga råd om att ta hand om dem.

Plantln: plant id

PlantIn

Denna app definierar sig själv som virtuell trädgårdskompis nummer ett i världen, och det är precis vad den här appen kan vara i denna expert trädgårdsmästare för att hjälpa dig att hålla dina växter i toppskick. Hälsostatus. Detta är ett nytt sätt att ta hand om växter och få kvalitetsvård.

Det har skanningsalgoritm som kan exakt identifiera, för det första, en specifik växt, och för det andra, sjukdomen som den lider av, för att kunna identifiera vilken typ av hjälp den behöver få för att återställa den till optimal hälsa. Dessutom kommer du med denna applikation att få exklusiva råd från professionella trädgårdsmästare.

Identifiera växter – Botan

Identificar Plantas - Botan

Som alla appar i den här samlingen kan du med den här appen identifiera vilken typ av växt som helst det du ser på gatan eller kan dyka upp i din trädgård. Oavsett om det är en blomma, löv, svamp eller träd, med denna applikation kan du identifiera den och ta reda på all information om den.

En del av denna information han ger handlar om växtvård, så du kan alltid veta vilken process du bör följa om du vill att din växt ska vara vid god hälsa. Utan tvekan kommer det att hjälpa dig att ta din växtvård till en högre nivå med alla svar den kan ge för både utomhus- och inomhusväxter, information om lämplig vattning för var och en av dem, blomningstiden för blommor, bland många andra grundläggande punkter. som kan hjälpa dig mycket.

Lucky plant – ingen törst efter vatten

Glad växt

Vi avslutar denna sammanställning app som har belönats av Apple i olika fall, och detta är utan tvekan mycket viktigt för användarna. Det enda syftet med denna app är att säkerställa att dina växter alltid har allt vatten de behöver, och för detta vill den att du inte behöver komma ihåg när du behöver vattna var och en av dem, om inte att det kommer att vara själva applikationen som kommer att påminna dig…

I appen kan du ställa in olika vattningsscheman för växterna beroende på deras behov, du kan till och med ändra dem allt eftersom årstiderna går framåt och därför ändras även behoven för vissa av växterna. Den har också ett fantastiskt verktyg för att ge dig din växts hydreringsstatus, något riktigt användbart.

Vi stannar vid detta

I slutet av detta inlägg, och när vi kompilerar, vill vi berätta vilka, ur skrivarlagets synvinkel, är det bästa alternativet av de två kategorier som vi har delat in dessa applikationer i. För det första, bland alla applikationer som finns tillgängliga på spanska, verkar det bästa alternativet för oss Blomma främst av två skäl: för det första är det informationen av hög kvalitet som den förmedlar till användaren, och för det andra på grund av det attraktiva gränssnittet som den förlitar sig på.

Om vi ​​går vidare till applikationer som inte finns på spanska står vi kvar Plantln utan tvekan. Den uppfyller alla krav för en kvalitetsapplikation, informationen den förmedlar är nästan perfekt, kombinerad med ett stort antal funktioner och ett intuitivt och attraktivt gränssnitt.