Bästa Instagram-konton om leksaksfotografering –

Instagram och leksaksfotografering

Foto av Hot Kenobi

Vi håller nästan alltid fast vid den mindre positiva sidan av någon produkt eller tjänst, men plattformar som Instagram går långt bortom enkla berättelser som är viktiga för få, matfoton och den extrema hållning som sägs vara lidande. På detta nätverk kan du också hitta mycket kreativa konton med vilken man kan njuta av discipliner som t.ex leksaksfotografering

Dessa bilder kan vara väldigt attraktiva och du behöver inte vara ett litet barn för att använda dem. Dessutom kan det vara vid en viss ålder när du gör det som mest, eftersom det gör att du kan återuppleva åren när du var ung och föreställde dig äventyr och alla möjliga situationer med dina leksaker.

Instagram har väldigt attraktiva konton som fokuserar på detta, skapar och återskapar alla typer av leksaksscener som vi gillar mest eller fångar vår uppmärksamhet. Och det här är ett jobb som kräver mycket fantasi och kunskap för att tillämpa några av de effekter som gör att du kan implementera idén som finns i ditt huvud. Lyckligtvis är det enkelt att ta bra bilder på leksaker om du vet hur och vad du ska göra.

Bästa leksaksfotokonton på Instagram

Om du gillar att fotografera leksaker är det viktigt att du känner till några av de bästa Instagram-kontona. Säkert kommer många av fotografierna du ser i dem att tjäna som inspiration. Något så viktigt som att ha ett bra team och rätt teknik för att slutföra varje scen.

Dessutom publiceras en del av dessa redogörelser vanligtvis i det nämnda inlägget eller från berättelser bakom kulisserna. Och det är då du kan lära dig mest, eftersom du ser hur de håller formerna för att efterlikna deras rörelse, hur de lägger till en bakgrund eller skapar viss ljussättning eller praktiska effekter som sedan får bilden att se verklig ut.

Mitchell Wu

Mitchell Wu är en känd leksaksfotograf och du kan se en del av hans arbete och hur han gör det i den dokumenterade Marvel 616, som finns tillgänglig på Disney +.

Hans fotografier kombinerar praktiska effekter med uppfinningsrikedom och kreativitet för att skapa situationer som enkelt kan inkorporeras i många filmer där karaktärerna som representeras av dessa leksaker förekommer. Det är också slående hur han blandar universum som Star Wars med Hoy Story.

Star Wars: Black TV-serie

@starwarstheblackseries är en av de bästa berättelserna om leksaksfotografering med karaktärer från Star Wars. Kvaliteten på var och en av dina bilder, redigeringen, hur du återskapar scenerna och mer, ta dem till nästa nivå, och Star Wars-fans kommer att älska det.

Mytiska legioner

Orc-krigare, barbarer, trollkarlar … @mythiclegions är ett annat av de konton som fantasyfans kommer att älska. Några av bilderna du kommer att se är fortfarande produktfoton, där varje form kan visas så detaljerat som möjligt, men det finns också kompositioner som återskapar vissa scener på hög nivå. Dessa kan vara skärmdumpar från ett videospel.

Artikulerad seriekonst

Det här kontot kan vara ett av de mest varierande eftersom det inte bara spelar Star Wars-karaktärer utan även superhjältar och en och annan huvudperson i nyare videospel som Zelda eller God of War. Vissa bilder har dessutom pratbubblor i komisk stil som ger dem ett ännu mer levande utseende. Så om du gillar dessa ämnen, kolla in @articulatedcomicbookart.

Episk leksakskonst

@epictoyart är väldigt lik den tidigare när det gäller tema, då den inte fokuserar på en saga, utan berör allt från tv-spelkaraktärer till serier eller animerade filmer. Sammansättningen av bilderna är mycket bra och de praktiska effekterna och redigeringseffekterna som appliceras på många av dem gör resultaten mycket fantastiska. Utan tvekan är det en viktig inspirationskälla för dem som vill komma in på detta konstnärliga område.

Brickcentral

Om din passion är LEGO-leksaker är det uppenbart att din idealiska Instagram-profil är @Brickcentral. Byggstenarna och deras karaktärer är huvudpersonerna i detta konto, som återskapar alla typer av scener som om de vore fotografer från en LEGO-film.

Sex tum av legend

Marvel har en samling artikulerade actionfigurer som heter Legends med en riktigt bra detaljnivå och en storlek på sex tum. Tja, det här är de som ger liv åt denna @sixinchlegends-profil, som samlar egna bilder som andra användare delar, och vi kan säga att de alla är otroliga. Från komposition till produktion lyser var och en med sina egna dygder. Om du hittar den som du tycker är bäst kommer du snart att ändra dig.

Hur man hittar profiler med foton av leksaker på Instagram

Det här är några av de smartaste Instagram-profilerna för leksaksfotografering där ute, men de är inte de enda. Det finns många fler användare som delar denna passion för att fotografera alla typer av figurer och berätta nya historier genom dem, eller återskapa kända scener från TV-serier, filmer eller videospel där de dyker upp.

För att hitta dessa profiler, helt enkelt sök efter matchande taggar på Instragam. Till exempel kommer #toyphotography att låta dig hitta många relaterade publikationer. Det är dock en bra idé att använda hashtaggarna som vissa av dessa mer kända konton använder. För det är de som har störst inverkan och de som senare kommer att användas av de som försöker bryta igenom denna disciplin.

Relaterade artiklar

Back to top button