Bästa gratis programvara för pingmätning för Windows 10 –

Ping-övervakningsprogram används för närvarande till beräkna den tid det tar för en värd att ansluta till internet … Ping är vanligtvis att beräkna den tid det tar för ett paket att slutföra sin resa från avsändare till mottagare och vice versa, och tillhandahålla annan statistik. Det kan alltså definieras som den tid, uttryckt i millisekunder, som en begäran som vi skickar till en specifik server tar. Således, ju längre svarstid, desto mer latens får vi.

Ping, ett kommandoradsverktyg i Windows 10

Ett kommandoradsverktyg som ingår som standard i Windows 10, ett nätverksdiagnostikverktyg som heter Ping som kan ge information om kvaliteten på en nätverksanslutning mellan två datorer. Det kan köras från CMD med IP-adressen eller värdnamnet för måldatorn … Detta kommando kommer att ansvara för att ge oss svarstiden i millisekunder och utgångsdatumet för ICMP-paketen.

Bland de olika statistikerna som ping-kommandot erbjuder oss är antalet paket som skickats, tagits emot och förlorats, samt deras latens. Latensen behöver vanligtvis vara mindre än 100 millisekunder för att anses vara normal. Om vår internetanslutning misslyckas kommer den att visa oss ett meddelande som säger “Timeout för denna begäran.”

För att köra det, skriv helt enkelt “kommandotolken” i startmenyns sökmotor och kör det som administratör. Väl inne kan vi skriva Ping och sedan peka på en webbplats (som www.softzone.es) för att kontrollera anslutningsstatusen mellan vår router och den valda webbplatsen.

Gratis ping-program för Windows

Därefter kommer vi att visa dig en serie gratisprogram som vi kommer att använda för att testa anslutningen för att ta reda på latensen för vår anslutning.

PingoMeter, enkel och låg resursförbrukning

Detta är ett gratis program med öppen källkod som vi snabbt och enkelt kan ta reda på pingen för vår anslutning. Programmet finns i systemfältet och kommer att fortsätta att pinga en specifik adress kontinuerligt för att ständigt visa oss vad vår latens är. När pingen lyckats visas en linje med en grafisk form som representerar pingvärdet på dess ikon. Det är en ganska diskret programvara som erbjuder oss olika anpassningsalternativ och är lätt att anpassa. Dessutom är den bärbar och förbrukar väldigt få resurser i vårt system.

PingoMeter pestaña de Basic

PingoMeter är gratis programvara med öppen källkod som vi kan ladda ner direkt från hennes GitHub-webbplats.

GUI-ping, utför olika pingar till olika webbplatser

Före oss finns en gratis applikation med öppen källkod med vilken vi samtidigt kan skicka flera förfrågningar till olika webbplatser från samma gränssnitt. Syftet är att köra pingar samtidigt för att visa oss resultaten i realtid. Detta kommer att göras i både textformat och en lättläst och förståelig graf. Den har ett intuitivt och lättnavigerat gränssnitt som visar alla tillgängliga alternativ. Du kan ange en IP-adress och be applikationen att ta hand om att översätta IP-adresserna till värdnamnet. Du kan också ange timeout i millisekunder, antalet ekoförfrågningar, buffertstorleken och tiden att leva.

PingGUI

Vi kan ladda ner Ping GUI gratis från denna länk.

ManageEngine Free Ping Tool, övervakar ping och latens för webbplatser och servrar

Vi pratar om ett grundläggande diagnostiskt verktyg som är ansvarigt för att ständigt övervaka vår ping och latens. För att göra detta har den ett lättanvänt gränssnitt där vi hittar den minsta funktionaliteten för att kontinuerligt pinga webbplatser, servrar och andra nätverksenheter. Vi kan få en grafisk representation av tider för tur och retur, utföra DNS-sökningar av webbplatser, spåra webbsvarstider och spara all information om resultatrapporter i realtid eller skicka dem via e-post. Detta är idealiskt om vi vill hitta centrala mätvärden som inkluderar tur och returtid, antal hopp, HTTP-förloppsrapport och paketförlusthastighet.

ManageEngine Tool Free Ping

Om vi ​​vill prova ManageEngine Free Ping Tool, vi kan ladda ner det gratis från dess webbplats.

PingInfoView, ping-värdar och IP-adresser

Det här lilla verktyget gör att vi enkelt kan pinga flera värdnamn och IP-adresser, för att kunna se slutresultatet i en tabell. Programmet kommer automatiskt att pinga alla värdar baserat på antalet sekunder vi anger, och visa oss antalet framgångsrika och misslyckade pingar, samt den genomsnittliga körtiden för varje ping. Med den kan vi pinga ett obegränsat antal IP-adresser och värdnamn, att kunna spara resultatet som HTML, XML och text, eller kopiera det till Windows urklipp. Det kan saknas ytterligare funktioner som vi kan hitta i andra appar, men det är fortfarande ett intressant ping-övervakningsverktyg.

PingInfoView

PingInfoView är ett helt gratis program som vi kan ladda ner härifrån.

vmPing, utför standardping på TCP-portar

Före oss är ett grafiskt pingverktyg, med vilket du kan övervaka flera värdar. Vi kan använda den för att lägga till och ta bort ett stort antal huvudmonitorer, och varje bildskärm ändras dynamiskt från programfönstret. Den är färgkodad så att vi omedelbart kan veta statusen för varje värd. Tillsammans med de vanliga ICMP-pingarna kan vi också pinga en TCP-port när en applikation ständigt ansluter till en specifik port, vilket visar om porten är öppen eller inte. Dessutom innehåller den ett spårningsverktyg och en stresstestare.

wmPing

vmPing är ett bärbart gratisprogram med öppen källkod som vi kan ladda ner direkt från den här länken.

EMCO Ping Monitor, kontrollerar automatiskt nätverksnoder

Detta är ett program speciellt utformat för att automatiskt pinga nätverksnoder för att upptäcka avbrott och problem med dålig anslutningskvalitet. Den gör detta genom att använda ICMP-förfrågningar för att upptäcka höga och låga tillstånd för övervakade noder och utvärdera kvaliteten på anslutningen i realtid baserat på måtten paketförlust, latens och jitter. Detta kraftfulla verktyg är ansvarigt för att lagra information om varje ping och låter oss få detaljerad statistik för vilken värd som helst för vilken historisk period som helst, såsom avbrottslista, latensavvikelse, genomsnittlig latens, procentandel upptid, etc. Programmet låter dig hitta värdar med olika egenskaper och möjlighet att byta till dem för detaljerad information.

EMCO Ping Monitor

EMCO Ping Monitor har en gratisversion som vi kan ladda ner från vår hemsida. Om vi ​​vill dra full nytta av dess funktioner måste vi tillgripa dess betalversioner, särskilt för företag som börjar på $ 199.

Network Pinger, har verktyg för nätverksadministration

Detta program innehåller olika verktyg som du kan arbeta med när du administrerar nätverk eller system. Den har ett massivt och kraftfullt pingverktyg med navigeringsautomatisering som kan dra värdar dynamiskt från webbsidor eller filer. Den har också andra typer av verktyg relaterade inte bara till nätverk utan också till system. Denna applikation låter användare konfigurera den för att automatiskt ansluta till en webbsida och ladda data efter att formuläret har skickats. Värdar kan extraheras från text- eller HTML-tabeller och fyllas i med dessa värdar och data så att användaren senare kan initiera bulkpingar med ett enkelt klick.

Nätverkspingrar

Pinger Network är ett gratis program som vi kan ladda ner från dess webbplats.

Relaterade artiklar

Back to top button