bästa fodral och skärmskydd –

Det är tydligt att köpet av en ny mobil enhet alltid är förknippat med betydande kostnader, ibland blir de lägre eller högre, beroende på smartphonens räckvidd. Men när du ställs inför sådana kostnader måste du alltid vidta alla möjliga åtgärder för att se till att de varar så länge som möjligt för att på ett adekvat sätt kunna få tillbaka dem. Av denna anledning, om du har köpte nya OPPO Find X3 Lite, det är det är dags att se vilka skal vi kan hitta, samt skärmskydd.

Att välja ett bra fodral för vår telefon beror dessutom på många aspekter, vare sig det är maximalt skydd eller till och med möjligheten att visa upp en originaldesign. Inte nog med det, vi hittar också olika skydd för att förhindra att pekpanelen på vår smartphone repas eller går sönder.

Hur man väljer bra skydd

Verkligheten är att vi kan hitta olika faktorer som påverkar när du köper ett bra fodral … Och i det här fallet kommer vi att prata om de fodral som vi kan skydda en specifik telefon med, till exempel denna OPPO Find X3 Lite. Vi står inför en terminal som har en väldefinierad design, så utan tvekan borde en som kan fortsätta visa den, samtidigt som den ger mer skydd för terminalen, vara idealisk.

OPPO Hitta X3 Lite

Det finns dock massa kroppstyper vad vi har till vårt förfogande. Av denna anledning måste vi välja dem baserat på två huvudpunkter: deras format och materialet från vilket de är byggda. När det gäller format menar vi hur vi använder dem och vad deras huvudsakliga syfte är. Eftersom det finns många sätt att skydda den med dessa format:

  • Hållbara överdrag : De har en stor mängd absorberande material eftersom de har designats speciellt för att tåla kraftiga stötar.
  • Transparent och silikonfodral – Det här är lättare och bekvämare mobila enheter. Utöver detta hittar vi olika alternativ som vi kan visa upp den ursprungliga OPPO-designen med.
  • Bokfodral : De har 360 graders skydd då skärmen även stängs när den stängs. Även de flesta av dem har lagringsutrymme för räkningar och kort.

Dessutom finns det olika alternativ för skärmskydd för mobila paneler, men det är bäst att se till att deras tillstånd förblir intakt av härdat glas eller de som är gjorda av hydrogel, vilket skulle vara det bästa alternativet för mobiltelefoner med en böjd skärm. …

Hitta X3 Lite skärmskydd

Säkerheten och säkerheten för mobiltelefoner är en av de frågor som berör alla användare mest. Främst för att ingen vill att telefonen de precis köpt ska gå sönder, även om den är några år gammal. Och faktum är att skärmen inte bara är en av de känsligaste komponenterna, utan också en av de viktigaste för användbarheten av en smartphone. Därav vikten med skärmsläckare

hydrogel

Denna typ av skydd är nästa generations plast, eftersom det är ett modifierat material som tål stötar, fall och även eventuella repor, och är även känt som TPU skyddsfilm … I det här fallet står vi inför något som har egenskaper baserade på oljiga material som olja, även om vi inte ska oroa oss eftersom det inte påverkar skärmen, i alla fall lyckas det begränsa vilka repor eller gropar som sprids över skärmen.

OPPO Find X3 Lite Hydrogel Protector

Ramlöst härdat glas

Det är en av de mest populära och av olika anledningar, bland annat på grund av dess hållbarhet. Den är en av de högsta eftersom den består av flera lager som utför de funktioner vi behöver.

Nedan hittar vi silikon, som absorberar alla stötar och inte når enhetens skärm. Den har antibländskydd, en av nackdelarna som kan dyka upp på andra fönster eller mot vattenvidhäftning, som skärmarna själva. Utöver detta kommer det att helt skydda skärmen, och vi kommer inte att ha kanter som kan påverka panelens synlighet. Naturligtvis kommer detta att vara det bästa alternativet för smartphone skärmskydd om vi vill spendera mer pengar. Fast den här gången kommer vi att ha ett förslag som innehåller två.

Cristal templado OPPO

Skyddspaket

Den här gången tar vi med dig återigen några skyddsglasögon i härdat glas , men den här gången kommer vi att ha en extra funktion som hjälper till att öka säkerheten för hela smarttelefonen. I följande länk lämnar vi dig ett paket som innehåller tre härdade glasögon för OPPO X3 Find Lite touchpanel och dessutom två skyddsglasögon med vilka du kan skydda den bakre fotografiska delen av din mobiltelefon. enhet. Och om vi kombinerar detta erbjudande med några av följande skydd som vi visar dig, kommer vi att göra vår telefon resistent mot nästan alla stötar och repor.

I grund och botten OPPO Hitta X3 Lite

Bästa OPPO telefonfodral

Idag kan vi hitta en mängd olika kapslingar som uppfyller alla de behov vi letar efter för att förbättra säkerheten för vår mobila enhet. Av denna anledning kommer vi att presentera olika typer som kan placeras och med vilka vi maximalt kan säkra vår terminal och ge en möjlighet att visa sin ursprungliga design utan problem.

Slitstark med magnetring

Det första exemplet kan vi köpa varumärke vår OPPO Detta är ett TingYR-fodral med en ring för förbättrat grepp. Utöver detta kommer vi att ha ett skydd som helt skyddar alla delar av smartphonen, eftersom den har en helt solid konstruktion. Och, förutom ringen, som tjänar oss för mer stöd, kommer vi att ha magnetiskt fält Lätt att placera din mobil på den magnetiska bilhållaren. Vi kan till och med köpa den i tre olika färger: grå, röd och svart.

I grund och botten OPPO Hitta X3 Lite

Glaserad

Detta ger oss utan tvekan en mycket intressant kombination av material. För fastän kanterna är gjorda av TPU Bakstycket är tillverkat av härdat glas, som alla kända skärmskydd. Detta tillåter oss två saker, för det första, det enkla faktum att fortsätta visa upp vår telefons design. Och för det andra skyddar den din rygg från repor när den placeras på vilken yta som helst. Detta är ett bra alternativ eftersom denna uppsättning material också gör den till en av de mest eleganta. Dessutom kan de köpas i upp till tio olika färger om du klickar på följande länk.

I grund och botten OPPO Hitta X3 Lite

Halkfritt silikonskal

I det här fallet har vi möjlighet att ta emot Silikonfodral det kommer att vara till stor hjälp för de användare som har problem med att hålla sin mobiltelefon. Eftersom detta material är helt halkfritt ger det ett bättre grepp. I det här exemplet är det bara svart. Och det bästa av allt är att detta fodral kan täcka alla fyra hörn av smartphonen för att skydda den från stötar, fall, stötar och repor. Naturligtvis kommer priset att vara något högre, eftersom detta är ett skydd som utvecklats av det asiatiska företaget själv. Så detta kommer att vara den som bäst matchar måtten på vår OPPO Find X3 Lite.

I grund och botten OPPO Hitta X3 Lite

Från en bok till OPPO

Detta ger oss den traditionella aspekten av denna typ av fodral, eftersom den efterliknar en läderfinish, denna jämförelse ger känslan av äkta läder, även om den är gjord av högkvalitativt syntetiskt läder och flexibel TPU. Men det bästa är när vi öppnar den, eftersom den har en plats där vi på vänster sida hittar en korthållare där vi kan bära flera bankkort med oss. Dessutom finns en plånbok på baksidan av kortinnehavaren, i vilken vi bekvämt kan bära med oss ​​fakturor eller andra dokument. Till höger har vi ett telefonfodral i silikon. Vi kommer även att ha en magnetisk stängning så att den inte öppnas lätt.

I grund och botten OPPO Hitta X3 Lite

360 graders kropp

OPPO Find X3 Lite är en av de smartphones som har en vacker och genomtänkt design som gör att vi på något sätt vill visa upp den hela tiden. Av denna anledning kan vi välja ett fodral som ger både skydd och möjlighet att visa sin verkliga design. Och vi kan också glömma att behöva köpa ett skärmskydd.

Därför, i dessa fall, är 2-i-1-skydd, även känt som 360-gradersskydd, idealiskt, eftersom vi kommer att skydda inte bara baksidan utan även framsidan av den mobila enheten. Dessutom är den gjord av TPU-material, vilket kommer att hjälpa till att undvika risken för brott om vi tappar telefonen i marken.

I grund och botten OPPO Hitta X3 Lite

Vilken föredrar jag?

Genom att lära dig om de olika erbjudanden som finns på Internet för att skydda Find X3 Lite asiatiskt märke. Det är dags att välja vilken som är bäst för det vi verkligen letar efter. Priserna är ungefär desamma, något högre i de fall mycket starkare material används eller som är framtagna av tillverkaren själv.

Det är dock klart att färgerna är rätt för dig, men om du är en av dem som behöver mycket motstånd så kommer det slitstarka eller silikonet som vi visade dig vara något för dig. Å andra sidan, om du i ditt fall bara letar efter lite skydd men vill behålla den ursprungliga Note 10S-stilen, är klart härdat glas idealiskt. Men skydd, eftersom det är en mobil enhet med en böjd panel, skulle det bästa alternativet vara hydrogelskydd.

Men om du föredrar att inte använda ett skärmskydd, bokstil eller 360 graders överdrag är gjorda för dig. Därmed kan du helt glömma bort behovet av att byta slitbana, och genom att välja det första alternativet kan du spara både dina kort och biljetter. Så i slutändan kommer allt att bero på de behov som du vill tillfredsställa.

Relaterade artiklar

Back to top button