Bästa fodral för att skydda din mobiltelefon från vatten på stranden –

Vi har precis börjat juli, utan tvekan den varmaste sommarmånaden på året, och naturligtvis en av våra favoritsemester. Och vi pratar om stranden och poolen. Platser med maximal risk för din mobiltelefon som du kan undvika med dessa fodral.

Alla vet att om vår telefon inte är certifierad för vattentäthet är kontakt med den via terminalen något av det värsta som kan hända den, så det är bäst att vara försiktig och förbereda sig väl. till stranden.

Undvik till varje pris att blöta din mobiltelefon.

Vår telefon ska alltid vara borta från vatten om den inte är på IP68-certifiering , vilket gör att du kan dyka in i den till ett djup av 1,5 meter i 30 minuter. Men de allra flesta telefoner har ingen, så de kan vara ett lätt byte för vatten, vilket kan vara riktigt skadligt för vår telefon om vi inte är försiktiga.

iphone se agua

Vattenskador är det värsta som vår telefon kan drabbas av, för även om det vid första anblicken verkar som att vår telefon inte är vattenskadad, kan det bli något katastrofalt i längden om den hamnar mellan komponenterna. Det är därför det är så viktigt att undvika vatten till varje pris. Dessutom, om det är havsvatten, eftersom salpeter accelererar oxidationsprocess komponenter i vår telefon om den inte är ordentligt isolerad. Så, med hänsyn till och mycket tydligt att interaktionen av vår telefon med vatten ska vara noll, är det nu viktigt att få ett bra fodral som undviker denna kontakt.

Móvil Carcasa de Agua

Vilka omslag kan vi hänvisa till?

Tyvärr, om vår telefon inte är redo att användas med vatten, är dess skyddsmöjligheter mycket begränsade. Men i grunden kan vi hitta två typer av mobiltelefonskal som du kan ta med dig till stranden eller poolen.

  • Universal plastpåsar , i form av en påse, som gör att du kan förvara din telefon i en liten genomskinlig plastpåse, som är hermetiskt försluten och skyddar telefonen från riskerna som inte bara är förknippade med vatten, utan även med sanden från den egna stranden och allt saltet som åtföljer dem. Dessa fodral är lämpliga för alla medelstora enheter, eftersom du som en enkel väska kan lägga inte bara en mobiltelefon i den, utan också andra enheter som vi vill skydda mot vatten.
  • Specifik dykning Skal: Dessa fodral är mer lämpliga speciellt för dykning med telefoner, så att vi kan ta undervattensbilder utan rädsla för skador på telefonen vid kontakt med vatten. Vanligtvis är dessa lock gjorda efter modellens storlek och har en design som är tillräckligt tjock och vattentät nog att anpassa sig till djup på flera meter i vatten utan att kompromissa med terminalens integritet.
  • 360 grader överdrag: dessa överdrag är en mellanlänk mellan universalöverdrag och dyköverdrag eftersom de erbjuder oss en design som liknar några av de 360-gradersöverdrag som vi har beskrivit många gånger, men med tillägget att anslutningen av båda överdragen, fram och bak , Tillverkas av en mekanism som garanterar vattentätning av beläggningen. Tvärtom är det här fodral som är specifikt designade för en specifik telefonmodell och därför inte är universella.

Movil playa portada

Vattentäta väskor

Denna typ av täckning är den vanligaste vi kan hitta när vi går till poolen eller stranden. Eftersom det är en serie genomskinliga plastpåsar som inte bara låter dig bära din telefon skyddad från vatten inuti, utan också vi kan också manipuleras genom beröring , och använd dem genom plasten i detta fodral, eftersom det är designat så att du kan använda din telefon normalt även när du är i dessa väskor.

Förpackning med två påsar

I det här fallet hittar vi en stapel med två omslag av denna typ. Båda är svarta och har en nacksnöre fäst vid en karbinhake. Den främre delen är gjord av genomskinlig plast, vilket gör att du inte bara kan se vad som händer på telefonens skärm, utan också gör det möjligt att manipulera den. Snygg förpackning som ger oss den perfekta storleken att presentera mobiltelefoner i storleken på iPhone 12 Pro Max … Den är IPX8-certifierad för vattenbeständighet.

Fundas Móvil Agua

Paket med påsar i olika färger

I det här fallet hittar vi produkten i tre olika färgalternativ. De kan rymma mobiltelefoner med skärmar upp till 6,9 tum , upp till 85 mm x 170 mm. Den har även en plastyta som underlättar taktil hantering av telefonen.

Fundas Móvil Agua

Dykskydd

I det här fallet talar vi om fall som var speciellt utformad för vissa telefonmodell i princip. Vi brukar hitta modeller för de mest populära mobiltelefonerna för tillfället, vilket till exempel händer med telefoner som Samsung Galaxy S21 Ultra eller iPhone 12. Dessa fodral anpassar sig perfekt till dessa telefoners konturer och storlekar och har ett isolerande material som säkerställer en tät försegling medan terminalerna kan manipuleras med våra fingrar så länge vi använder dem.

Universal dykskydd

Utan tvekan är den stora fördelen med detta fodral att det är mångsidigt, så vi kan använda det med de flesta mobiltelefoner som finns på marknaden. Så mycket att vem som helst mobil upp till 6,8 tum kan bäras inuti. Det bästa av allt är att vi kan fortsätta använda dess pekplatta tack vare det lyhörda frontskyddet, och det går även att fota då det finns en ganska bred bakruta som de flesta mobilkameror på marknaden kan anpassa sig till.

Fundas Móvil Agua

Iphone 11 skal

Detta fodral, som du kan se, är specifikt för Apple Phone. Så mycket att dess kontur och fysiska tangentbord passar den här modellen perfekt. Vi kan se att det också finns en mycket tjock kant, vilket ger en vattentät tätning för den här telefonen. Dessutom Kameran förblir också helt skyddad så att du kan ta perfekta undervattensbilder. Den är också transparent, så vi kan visa upp vår design.

Fundas Móvil Agua

360 graders fodral till Samsung Galaxy S21 Ultra

Detta fodral är väldigt likt ett magnetfodral med ett format som liknar det som finns i andra kollektioner och i olika butiker. Skillnaden i det här fallet är att skarven mellan fram- och baksidan av telefonen har material som gör utrymmet mellan två fodral vattentätt … Därmed uppnås ett omfattande skydd av telefonen, inte bara mot repor och stötar, utan även mot vatten. Samtidigt är omslaget helt anpassat till koreanernas översta linje.

Fundas Móvil Agua

Relaterade artiklar

Back to top button