Bästa fläktarna för att undvika överhettning av mobiltelefoner på sommaren –

Den kan till och med växa även om vi inte använder den åt gången, som till exempel om vi bär den i byxorna eller har den i någon del av vår bil. Detta kommer att få oss att märka att batteriområdet är mycket varmare än vanligt. Utöver andra aspekter som överdriven användning av sociala medier, GPS, stäng aldrig av den eller vissa applikationer som förbrukar mer än kontot kommer också att påverkas. Om detta händer med din smartphone, oroa dig inte, för vi kommer att visa dig några av dem bästa fansen som du kan köpa för att kyla den på sommaren eller när som helst på året.

Att hålla vår mobiltelefon vid en optimal temperatur hjälper oss alltid att undvika äldre. Även om detta också beror på din mobiltelefons prestanda, finns det tillbehör som inte hjälper till att minska värmeuppbyggnaden. Som i fallet vi presenterar idag: fans cool mobil

En av de bästa aspekterna med dessa produkter är att vi förlänger batteritiden och i allmänhet förlänger livslängden på vår terminal. Detta beror på att överhettning kan skada vår terminal på lång sikt, så att den förr eller senare kan sluta fungera.

Och tyvärr finns det många faktorer som kan få en mobil enhet att överhettas. Även om detta faktum nästan alltid inträffar när en applikation eller tjänst behöver slå på vårt terminalsystem med full kapacitet, till exempel när vi spelar eller tittar på en video.

Å andra sidan beror värmeavledning i smartphones inte bara på fläktarna som kan aktiveras, utan också på hur den mobila enheten är designad för att distribuera och ta bort luften som produceras genom dess struktur. Av denna anledning är ett bra alternativ för att undvika detta att skaffa fläkt för smartphones

Det är bäst att använda en mobiltelefon på sommaren

Under perioder på året, som sommaren, producerar den oftast mycket mer färg, och det märks på mobila enheter. Och om vi till detta lägger till temperaturen som kan uppstå i terminalen vid laddning eller när vi utför olika hårda åtgärder under en viss tid, kommer vi att se hur den kommer att överhettas. Till detta ska vi lägga till att vissa skal förhindrar att mobiltelefonen ventileras väl. Därför är en av de bästa lösningarna som vi enkelt kan hitta på marknaden för att lösa detta problem en fläkt för smartphones. som vi kan kyla av baksidan av vår terminal och underlättar luftens passage.

Svalka din mobiltelefon med Flydigi Beewing

Flidigi Beewing har en liten kylare med en diameter på 36 mm, som kan producera ett flöde på 4,9 cu. fot per minut, det vill säga data som visar oss att den erbjuder oss 30 % mer än andra modeller. Dessutom är det positiva med denna kylare att dess hastighet går att justera då den har tre olika lägen. Och tack vare sin design undviker den alla typer av ljud.

Ventilador för el móvil de Flydigi

De tre sugkopparna som denna produkt är utrustad med gör att den kan bära upp till 3 kg. Den innehåller också tre RGB-lysdioder, även om färgerna tyvärr inte är justerbara utan kommer att ändras med användning. För att inte tala om dess kraft och design, en annan aspekt som borde vara av intresse för alla användare är att den har ett 700mAh batteri med vilket det ger oss upp till 6 timmars kontinuerlig användning på bara en laddning.

Pick-me-tillbehör för din mobil

Coolare picK-me kommer med ett 500mAh batteri, så det kan användas på en enda laddning i cirka 3-5 timmar. I det här fallet uppnår vi också en effektiv värmeavledning och glömmer bort eventuellt ljud. Dessutom har den en halkfri dyna på kylflänsen så att den inte faller av när den är monterad och kan kylas vid 4500 rpm i 1 minut. Efter att ha slagits på kommer indikatorn alltid att vara aktiv, vilket indikerar dess fulla prestanda och, vilket också är mycket viktigt, kompatibilitet med alla smartphones med en bredd på 62-85 mm.

Ventilador för el móvil de picK-me

Kraftfull kylare Black Shark FunCooler 2 Pro

Detta Black Shark-smarttelefontillbehör hjälper oss att uppnå supersnabb kylning så att vår terminal inte blir varm under de varmaste dagarna. Därmed kan vi utan problem spela de mest krävande tv-spelen samt ladda en mobiltelefon vid höga temperaturer.

Dessutom, om vi tittar på dess design, kan vi se att den har RGB-belysning som kan justeras efter vår smak. En annan relevant aspekt är att den kan användas i nästan vilken smartphone som helst eftersom den stöder mobiltelefoner med en bredd på 67-88 mm. Den har en egen applikation som vi kan installera på vår mobiltelefon för att styra de olika tillgängliga hastigheterna, som att justera belysning och andra parametrar.

Fläkt för barn Black Shark FunCooler 2 Pro

Svalka din mobiltelefon med detta Maxjaa-tillbehör

Den här gången har vi ett tillbehör, turbofläkt med 9 blad och en hög rotationshastighet på 5000 rpm. På så sätt uppnår vi utmärkt spridning av varmluft. Dessutom är den designad med brusreducerande funktion, så att den inte stör oss på att titta på TV-program eller spela spel.

Dess bredd är justerbar, så den är kompatibel med mobila enheter från 70 till 100 mm breda. När det gäller dess batteri har den 300mAh, vilket ger oss 3 till 5 timmars användning efter en full laddning.

Ventilador para el móvil de Maxjaa

Vilken ska jag köpa?

Sanningens ögonblick har kommit, var bestämd fläkt för vår mobila enhet … I det här fallet kommer beslutet inte att vara lätt alls, och det beror inte bara på vår smak. Hur vackra som en del av den här listan kan verka på grund av deras otroliga design eller till och med inbyggda LED-lampor, vad som verkligen borde göra skillnad för oss när vi väljer den ena eller den andra är deras prestanda.

Detta kommer dock inte bara att vara den enda faktorn som måste beaktas när man fattar detta beslut. Vi kommer också att behöva utvärdera var och en av de egenskaper som varje produkt ger oss, till exempel dess prestanda vid kylning av terminalen, såväl som dess kompatibilitet med vår smartphone.

En annan aspekt som vi måste ta hänsyn till är hur mycket batteri produkten i fråga har. Eftersom vi också kommer att behöva ladda upp den då och då, men om den har ett stort batteri, kommer vi i många fall inte behöva ladda om det hela tiden.

Slutligen, en aspekt som många användare uppmärksammar innan de köper en produkt är betyget och kommentarerna som var och en av dem har. I själva verket, med dessa egenskaper, tenderar de att ändras från tid till annan. Men om recensionerna är positiva är det ett plus. Dessutom måste vi uppskatta den budget som vi behöver spendera. Dessutom, eftersom som du kan kontrollera, kommer vissa av dem att vara dyrare än andra, så du måste utvärdera om det är värt att betala mer eller inte.

Relaterade artiklar

Back to top button