Bästa Bluetooth-adaptrar för Nintendo Switch –

Som ordspråket säger, det är alltid en slagen på en trasig en och mindre av en sådan sak skulle inte. Verkligheten är att Nintendo Switch har en Bluetooth-anslutning, men den är begränsad eller reserverad för användning med sina egna kontroller. Detta begränsar några av de funktioner som kan utföras som att använda Bluetooth-hörlurar eller ansluta alternativa kontroller som vi kan känna oss mer bekväma med. Nintendo föredrar att sitt ekosystem är mer hanterbart och har valt att inte göra det så enkelt.

Lösningen är enkel och billig

Lyckligtvis kan vi använda en rad tillbehör, slå på Bluetooth-anslutningen på konsolen … Dessa är adaptrar som ansluts till konsolens USB-C-port (eller 3,5 mm-uttag) och fungerar som en Bluetooth-mottagare. Detta gör det enkelt att ansluta annan kringutrustning. Kom dock ihåg att denna lösning, även om den är idealisk för de flesta användare, ibland kan vara instabil. Det kan inte jämföras med den bästa latens- och kabelanslutningskvaliteten, men det kommer säkert att lösa problemet för många som letar efter en lösning. Vi lämnar sedan några alternativ åt dig, med en gemensam nämnare att de alla har bra valuta för pengarna.

Bluetooth-adaptrar för Switch

ZIOCOM Nintendo Switch Adapter

Denna Ziocom Bluetooth-sändare är specialgjord för Nintendo Switch. Detta säkerställer en säker och felfri installation. Den kräver inget batteri, men har inbyggd smart USB PD pass-through laddningsteknik. det är samma Har kontinuerlig trådlös ljudöverföring även med mellanliggande laddning och överhettningsskydd. Den har en räckvidd på upp till 10 meter och använder Bluetooth 5.0-teknik.

ZIOCOM Nintendo Switch Adaptor

Bluetooth-adapter UGREEN

Ett annat bra alternativ är adaptern från Ugreen. I det här fallet har vi en minisändare till Nintendo Switch med Bluetooth 5.0, som garanterar stabil överföring med hög ljudkvalitet. I detta fall, anslutningen sker via en 3,5 mm port på konsolen … Den låter dig ansluta två Bluetooth-headset samtidigt och utan fördröjning och är utrustad med Qualcomm aptX low latency-teknologi. Denna variant inkluderar ett 120Hz batteri och väger bara 13 gram.

UGREEN Adapter Bluetooth

GULIkit Route Air +

Det är en av de tunnaste trådlösa Bluetooth-ljudadaptrarna eftersom den bara är 5 mm tjock. Den gjordes också exklusivt för Nintendo Switch. … När den är ansluten stöder den två trådlösa HIFI-ljudhörlurar samtidigt, återigen tack vare Qualcomms aptX-teknologi med låg latens. Den drar ström direkt från konsolen, så den behöver inte startas upp eftersom den är plug and play.

GULIkit Route Air +

Adapter för Nintendo Switch / Switch Lite

Högtalare, hörlurar, ytterligare kontroller och allt vi behöver för att ansluta till vår Switch och Switch Lite kommer att göras möjligt med denna lilla adapter. Den är dock också idealisk för tillåter en PC eller annan icke-Bluetooth-enhet att använd bluetooth hörlurar och högtalare. Den har ljudsynkronisering i realtid för att undvika förseningar och ett system som automatiskt återansluter till den senast parade enheten.

Adapter Bluetooth för Switch

Lioncast adapter

Den perfekta lösningen för att ansluta till vår tjänst via Bluetooth på din konsol. Detta adaptern är mycket enkel att använda och ansluta … Tillverkaren framhåller också att den stöder inbyggda röstchatt för populära spel som Fortnite, Warframe, Warface, Smite, Paladins, DC Universe Online, Friday the 13th, Rogue Company, Spell Break eller Dauntless.

Bluetooth-adapter för Nintendo Switch Lioncast

Ljudadapter för switch

Denna mini magnetiska skaladapter är mycket lätt. Detta gör att du kan förvara den var som helst och ta den med dig vart du än går. Den har redan en inbyggd mikrofon, så det finns ingen anledning att ansluta en extra. Det stödjer också upp till två bluetooth-enheter samtidigt och dess färger matchar konsolen.

Ljudadapter för Switch

WeChip adapter

En annan mycket tunn adapter, perfekt för att inte lägga till extra vikt eller tjocklek till konsolen. I det här fallet är kvaliteten också garanterad eftersom den har låg latens Qualcomm aptX codec och HIFI digitalt ljud. Tillverkare även detaljer om dess avancerade A2DP-ljuddistribution, CSR Bluetooth 5.0-teknik. Detta innebär att varje rörelse kommer att synkroniseras med ljudet, vilket undviker hemska förseningar.

Wechhip adapter

Ljudsändare för switch

Denna Bluetooth 5.0 Transmitter Audio Adapter är utrustad med en kraftfull processor som stöder mer stabil överföring och en codec med låg latens för att eliminera ljudlatens och uppnå perfekt ljudsynkronisering i realtid. Du kan få felfri ljudkvalitet , njutbart spel och barriärfri överföring upp till 10 meter utan förlust.

Adapter Bluetooth för Nintendo

Trådlös ljudsändare

Ett annat bra alternativ eftersom denna adapter använder aptx low latency codec för att eliminera latens. säkerställer smidig överföring och utmärkt … Det finns heller inget behov av att ladda ner ytterligare drivrutiner eftersom det är plug and play. Lyckan med att ha Bluetooth 5.0 är att den tillåter förlustfri överföring över avstånd på upp till 10 meter.

Adapter Bluetooth för Nintendo Switch

Nyckeladapter AQCTIM

Vi avslutar listan med det sista alternativet, som skiljer sig från resten. I det här fallet kommer adaptern att hänga från Nintendo som Dongle-stil. Den är utrustad med en 3,5 mm minimikrofon för att förbättra ljudkvaliteten på den inbyggda mikrofonen. Ansluts mycket enkelt med en knapp … Dessutom kommer en LED-indikator att varna oss om en lyckad anslutning.

AQCTIM PS5 Adaptor Audio Dongle

Relaterade artiklar

Back to top button