Bästa billiga VPN-erbjudanden för säker och snabb surfning –

Vad behöver en VPN ha för att hyra?

Huvudfunktionen en VPN-tjänst bör ha är säkerhet och integritet , så det är väldigt viktigt att inga dataläckor VPN-tunnel och inga DNS-läckor. Det finns vissa VPN på marknaden som har vissa nackdelar eller inte är så säkra som de borde vara, så vi måste ta en närmare titt på vilken vi ska anlita eller använda. En annan aspekt relaterad till säkerhet och integritet är in VPN-poster Helst lagrar VPN-tjänsten inte våra register, datum och tider, IP-adresser för offentliga anslutningar, besökta webbplatser etc.

En annan mycket viktig aspekt är VPN-prestanda både i hastighet och fördröjning. Detta är mycket viktigt för den bästa användarupplevelsen, så närvaron av flera VPN-servrar som är fysiskt bredvid oss ​​är nödvändigt för god fart. Det är också mycket viktigt att VPN-tjänsten har hundratals servrar utspridda över hela världen för att kunna koppla oss till det land vi vill ha och undvika regionala blockeringar.

En annan funktion som vi värdesätter högt i den här artikeln är att VPN förser oss med data för att ansluta vår router till VPN och vi kan tunnla all hemnätverkstrafik direkt genom VPN. Dessa data kan också användas av oss för att välja bort den officiella programvaran för tjänsten och använda den officiella OpenVPN-klienten. Det är också mycket viktigt att VPN tillåter oss ansluta till flera enheter samtidigt , minst 5 enheter skulle vara optimalt, eftersom vi alltid kommer att ha flera smartphones, surfplattor och datorer i vårt hus, och det kan komma en tid då alla dessa enheter kommer att vara anslutna till internet.

Slutligen måste vi också uppskatta kostnaden för tjänsten, eftersom det finns VPN-tjänster som kostar mycket pengar, men det finns andra som ger oss några riktigt intressanta funktioner, allt till en kostnad av 5 € per månad eller mindre .

Bästa VPN-tjänsterbjudanden

I den här artikeln kommer vi att förse dig med totalt fyra mycket använda tjänster som vi pratade om tidigare och visade dig en detaljerad analys. Alla dessa tjänster rekommenderas starkt eftersom de passar alla egenskaper som vi förklarade tidigare.

NordVPN

NordVPN tjänsten är klassisk bland de mest rekommenderade tjänsterna, den uppfyller alla egenskaper som punkt-till-punkt-kryptering, snabb anslutning tack vare närvaron av hundratals servrar utspridda runt om i världen, den har en strikt opt-out-policy för att bevara vår integritet, Detta gör att vi kan ansluta till 5500 servrar i 59 länder och ansluta upp till 6 enheter samtidigt. Andra viktiga funktioner är att vi har en kill-switch för att blockera all trafik om VPN går ner, den tillåter split tunneling så att vissa applikationer går via VPN och andra via hemanslutningen, vi har en dedikerad publik IP-adress, vilket bara vi kommer att använda, låter dig ansluta till två VPN för ytterligare maskering av trafik, låter dig kombinera VPN-kryptering med Tor-nätverket och många andra funktioner.

När det gäller priserna för NordVPN, beroende på hur länge vi anlitar dem, kommer de att vara högre eller lägre på månadsbasis.

 • 1 månadsplan: 9,56 € per månad
 • Årsplan: 1 € per månad
 • Årsplan: 2 € per månad

VPN Atlas

Tjänst som tillhandahålls VPN Atlas är en av de bästa för tillfället, och har dessutom ett riktigt konkurrenskraftigt pris jämfört med andra tjänster. Atlas VPN tillåter oss att använda kontot på flera enheter, vilket till exempel NordVPN är begränsat till endast 6 enheter. Den här tjänsten är optimerad för 4K-streaming eftersom vi kan ansluta till Netflix eller Disney i USA för att avblockera innehåll som vi ännu inte har tillgängligt i Spanien. Atlas VPN indikerar att dess tjänst också är optimerad för visning av Amazon Prime, HBO, BBC iPlayer och andra videostreamingtjänster.

En annan egenskap hos denna tjänst är att dess VPN-servrar är riktigt snabba och den har hundratals VPN-servrar över hela världen som ansluter oss till närmaste server.

Tack vare prestanda som tillhandahålls av Atlas VPN kan vi ladda ner innehåll över P2P med hjälp av BitTorrent i höga hastigheter för att utföra alla nedladdningar anonymt och så att upphovsrättsinnehavare inte trakasserar oss för det, som de gör i länder som Tyskland. Självklart har den här tjänsten mjukvara för Windows- och macOS-datorer, men vi har även dedikerade appar för Android och Ios, och de kommer snart att lansera ett tillägg för Google Chrome.

När det gäller priserna för NordVPN, beroende på hur länge vi anlitar dem, kommer de att vara högre eller lägre på månadsbasis.

 • 1 månadsplan: 8,38 € per månad
 • Årsplan: 1 € per månad
 • Årsplan: 3 € per månad

Som du kan se, på alla planer, är detta klart billigare än NordVPN, särskilt 3-årsplanen eftersom det kostar drygt 1 € per månad.

PureVPN

PureVPN Tjänsten är mycket populär eftersom den var en av de första som dök upp på marknaden till ett verkligt konkurrenskraftigt pris. Denna VPN-tjänst kommer att tillåta oss att undvika alla begränsningar av Internet, både geografiska och censurrestriktioner, tack vare denna tjänst kommer vi att kunna titta på Netflix eller Disney + i USA med alla tillgängliga kataloger av filmer och TV-serier. Dess höga hastighet gör den idealisk för både 4K-streaming och P2P-nedladdningar via BitTorrent eller andra protokoll. Naturligtvis ger den här tjänsten oss end-to-end-kryptering med 256-bitars AES.

Andra egenskaper hos PureVPN är dess servrar spridda över hela världen och det är att vi har över 6 500 servrar i 140 länder. Naturligtvis har vi programvara för Windows- och MacOS-datorer, mobila Android-enheter, iPhone och iPad, och stöder till och med Linux, vi kan installera det på vilken router som helst, och vi har tillägg för Google Chrome och Firefox.

När det gäller antalet klienter som är anslutna samtidigt, låter de dig använda upp till 10 enheter samtidigt.

När det gäller priserna på PureVPN, beroende på hur länge vi hyr det, kommer de att vara högre eller lägre på månadsbasis.

 • 1 månadsplan: 9,60 € per månad
 • 1-års plan: 5,16 euro per månad
 • Årsplan: 2 € per månad

HotspotShield

HotspotShield tjänsten är en annan allmänt känd VPN-tjänst i världen, den tillåter oss att komma åt Internet säkert och konfidentiellt, eftersom all trafik är krypterad punkt-till-punkt, och vi kommer åt Internet via VPN-servern. På så sätt kan vi skydda vår identitet när vi surfar på webben, eftersom VPN-serverns offentliga IP-adress kommer att exponeras, inte vår internetanslutning. Naturligtvis har vi programvara för Windows- och macOS-datorer, Android-mobilenheter, iPhone och iPad, och vi har till och med tillägg för Google Chrome. Men vi har också möjlighet att ställa in VPN på Smart TV och även på Linux-baserade operativsystem och på vår router, eftersom vi kommer att ha tillgång till OpenVPN-data.

När det gäller priserna på HotspotShield har vi en helt gratis, men mycket begränsad version, eftersom den tillåter oss att ha ett konto och ansluta enheten samtidigt, dessutom kommer vi inte att ha tillgång till alla servrar utspridda på världen, och vi har begränsad hastighet 2 Mbps och 500 MB per dag. Priset för betalversioner med alla olåsta funktioner är som följer:

 • Plusplan: Månatlig fakturering är $9,99, årligt köp är $6,99 per månad.
 • Premiumplan: Den månatliga faktureringen är $ 12,99 / månad, med ett årligt köp är priset $ 7,99 / månad.
 • Familjeplan: Månatlig fakturering är $ 19,99 / månad, med årliga köp är priset $ 11,99 / månad.

Beroende på vilken version du väljer kan vi ansluta upp till 5 enheter samtidigt (Plus och Premium) eller upp till 25 enheter (Familj).

Relaterade artiklar

Back to top button